Övrigt i Landskrona

17 rekommenderade övriga företag i Landskrona kommun

• 3 omdömen
    Liselott J
    Liselott J: Mina städar effektivt, är noggrann, flexibel och vänlig. Hon har länge städat hemma hos oss och vi har också tagit hjälp av Mina vid flyttstäd av hus. Vi är väldigt nöjda med städningen och rekommenderar varmt att ta hjälp av Mina.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Landskrona?

Charlotta S
    Charlotta S: Köpte en Handikappanpassad VW Caddyn 2022. Fantastiskt trevlig personal och bemötande. Supernöjd med bilen.
  • Lars Fredrik A
    Lars Fredrik A: De är väldigt måna om sina kunder och hjälper till i väldigt stor utsträckning om bilen de sålde inte fungerar som den ska, oftast kan kostnad! Rekommenderas!
  • Emelie E
    Emelie E: Super duktiga killar med ett fint kundbemötande och våra golv blev i världsklass 👍🏻 Kan varmt rekommendera
  • Sven Ulf Ingemar J
    Sven Ulf Ingemar J: Bästa byggbolaget jag anlitat. Proffsiga, punktliga och ytterst noggranna och dessutom prisvärda
    Joi N
    Joi N: Mycket god fruktkorg med svenska äpple, päron och plommon!!! Bois-sponsor dessutom!! Kanon!!
    K
    K: Trevlig personal och bra priser.Riktigt fina buketter och arrangemang.Dem har mycket inspirerande bilder också på nätet.
    Sven S
    Sven S: WEST WINDS IK ÄR EN MYCKET BRA BOULEKLUBB ÄR DEN BÄSTE BOULEKLUBBEN I LANDSKRONA
    Rolf K
    Rolf K: Jag rekomderar detta för alla i landskrona, personalen otrolig bemötande! och fixar till det hur man vill ha det, så bara kul att gå ner till en fiskvagn som kan ge oss den fisk som finns öresund! vi bara mäste ta vara på dessa folk som jobbar häcken av sig på sundet för att ge oss det vi vill ha! vem vill käka fiskpinnar och stampad frusen torsk? inte jag så ta hand om våra fiskare som ger sug ut i vinter som sommmar.
  • Anette J
    Anette J: Skolan, utbildningarna, Tomas & Lena har förändrat mitt liv till så mycket bättre, är evigt tacksam för detta och rekommenderas varmt. Anette Jönsson Påarp / Helsingborg
  • Johan L
    Johan L: Mycket trevlig personal. Har envist låtit bli att höja priset på snus! Johan L
    mirjam p
    mirjam p: Bra, gripande och andorlunda.Våga röra vid svåra ämnen.
  • Marta L
    Marta L: Duktiga och kunniga tandläkare, trevliga. Tandhigenister- bara plus för deras arbete!
  • Margarita Olga P
    Margarita Olga P: Dåligt dill som har inte förfaller datum väldigt tråkig . Jag kräver ett nytt förpackning. Dill 20g L-4704-1162551 Spanien. Jag kan bifoga bilder på den mögliga dill som jag köpte på Willys Galleriet i Fridhemsplan.
  • Victoria W
    Victoria W: Fina grejer, men när det kommer till tatueringar så var dom inte helt haj, ingen info om kund, kom inte ihåg vad eller var osv. Riktigt otrevliga dessutom. Fy! Inte alls prisvärt enligt mig.
  • Josef aki T
    Josef aki T: BEDRÖVLIGT!! Fick meddelande från Postnord om en leverans från Telia med hårdvaror. Pallen väger 200 kg. Leverans skulle ske 27 febr. Avisering skulle ske med SMS och telefonavisering. Väntade i mitt hem hela dagen .Missade viktiga ärenden p.g.a bristen på information om när de skulle komma. Kl 15.35 stod en lastbil från Postnord utanför mitt hem med pallen. URDÅLIGT AV POSTNORD!!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Landskrona?

Maria Antonia B
    Maria Antonia B: Maten var inte varm . Min beställning tog en timme innan den kom. Oljan som används var gammal.