Övrigt i Skåne

Örkelljunga  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Skåne

• 2 omdömen
    Fredrik C
    Fredrik C: Sannslöst god choklad! Favoriterna är saltlakrits, rom, absinth och mint.
  • Ami H
    Ami H: After Work på fredagar på S:t Gertrud måste vara förebilden för after work! Ett myllrande människohav, god mat och skapligt billig öl. Detta är det perfekta stället att starta fredagskvällen på. Träffa gamla vänner och skapa nya kontakter. Är det sommar finns ju också hela den härliga innergården att njuta på!
  • Andre B
    Andre B: KANON!! Mycket nöjd!!
  • 2 omdömen
    kerstin l
    kerstin l: Kunnigt och vänligt bemötande.Tur för mej som alltid har "fel i mönstret"
    Nils Erik E
    Nils Erik E: Mycket bra och väldigt trevligt bemötande!
  • Diana B
    Diana B: Per bärgare i Hässleholm! Vilken service och förståelse och oerhört hjälpsam att vi kunde komma vidare på vår semester. Tack! 😊 I
    Ilhan K
    Ilhan K: Kan varmt rekommendera denna klinik och främst Aykut som är en mycket kompetent tandläkare med ett fantastiskt bemötande och hjälper patienten på bästa sätt med mycket bra resultat. Behöver du hjälp så är det hit du ska komma.
    Marlena M
    Marlena M: Rekommenderar ! Billigt och jätte bra ! Trevliga och hjälpsamma bilvårdare
  • Hans Börje C
    Hans Börje C: Mycket trevlig och kompetent personal som såg till att mina nya skor passade perfekt innan jag fick dem med hem. Fick också goda råd på vägen. Guldstjärna!
  • Karin Gunilla Kristina S
    Karin Gunilla Kristina S: Malin Palm är fantastisk!🤩 Oerhört snabb i sin handläggning o proffsig!Skulle utan tvekan vända mig till henne igen om jag behövde hjälp.Gunilla
    Maj-britt F
    Maj-britt F: Maria lyssnar på mina önskemål och är en skicklig frisör. Den bästa för mig.
  • Pär M
    Pär M: Köpte en ribbåt av Båtcompaniet och allt funkade perfekt. Kan verkligen rekommendera dem.
  • Anna Maria W
    Anna Maria W: Jättebra massör och kan varmt rekommendera
  • Jan J
    Jan J: Tack Marcus!!!! Efter långvarigt nackbesvär, gått till både privat fysioterapeut som på min vårdcentral. Det enda de gjort var att ge mig en utskrift på "lämpliga rörelser". Ringde till Marcus, ren tillfällighet att jag hittade honom på nätet, då fick jag hjälp direkt. Trots julhelg fick jag tid direkt. Det han gjort på några få månader är underverk. Man känner sig alltid välkommen dit och hans engagemang för att hjälpa en är enormt. Än en gång tack Marcus. Janne
    Isabella F
    Isabella F: Jag har alltid varit rädd för att göra en kosmetisk tatuering då många är så oseriösa. Men Frida är så sjukt duktig, trevlig och lugn. Hon gjorde eyeliner på mig och jag är jättenöjd! Jag bara rekommendera henne för hon är en toppentjej. 🌸
    Peter Bo-lennart J
    Peter Bo-lennart J: Bästa massagen i Örkelljunga. Har blivit masserad många när jag har haft ont och det har blivit bra. Rekommenderas starkt
  • Thommy W
    Thommy W: Extremt duktig, proffsig.och rolig! Jag har blivit mycket.bättre med min ischias efter 2 gånger.
  • Izeta G
    Izeta G: Ok Det är ok med plats, hygien bemötande
    Diaa B
    Diaa B: Bra arbete, bra service, rimliga priser
    Anna P
    Anna P: Supernöjd! Niklas kommer i tid, är flexibel, duktig, ödmjuk, ser utanför boxen och väldigt arbetsvillig! Kan varmt rekommendera.
    Maria W
    Maria W: Kommer garanterat tillbaka! En skön avslappnad känsla att vara där, ett lugn genom bra behandling och personal. Och energi för kroppen.
    Måns-olle Lennart O
    Måns-olle Lennart O: Snabb och elegant service och mycket och välsmakande rätter Vi kommer igen Måns-Olle
12345...34