Bilverkstad i Stockholms län

Behöver du service på din bil och behöver hitta en rekommenderad bilverkstad i Stockholm? På Reco.se kan du läsa rekommendationer som om de kom från dina vänner och bekanta, det vill säga du hittar ett helt forum för de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Få personlig service redan från början, be om en offert på din lagning och få prisförslag innan lagning eller service. Det kan inte bli mycket enklare. Vad du än behöver hjälp med får du det nära dig på en bilverkstad i Stockholm. Grundservice, byte av bilglas, polering av strålkastare, vaxning av bilen ja det mesta och mycket därtill kan du få hjälp med. Varje bil behöver kontinuerlig omsorg och service och på bilverkstan hittar du allt detta för din bil. På Reco.se finns också vägbeskrivning till din bilverkstad i Stockholm så att du lätt hittar fram!

Stockholm är en unik huvudstad på många sätt. Här finns till exempel en varierad terräng i form av både urban och lantlig miljö och man har alltid nära till naturen! Det kräver också olika saker av din bil. Om du har kört på en landsväg med din stadsbil kanske du vill tvätta den. På vintern kan det bli slaskigt och det kan vara skönt att få bilen tvättad lite oftare. Sikten blir också bättre och du blir säkrare i trafiken med en ren bakruta. Se vad din bilverkstad i Stockholm kan hjälpa dig med.

De varierande årstiderna ställer också många krav på din bil. Få hjälp att byta sommar- och vinterdäck och se till att alla lampor fungerar som de ska. Lamporna ska alltid fungera men på vintern är det extra kritiskt. Få dina strålkastare polerade på din bilverkstad så blir de som nya! Hitta bilverkstäder som ger mångsidig service och gott bemötande. Det spelar ingen roll om du bor i innerstan, förort eller närförort för på Reco.se finns bilverkstäder som täcker upp hela Stockholmsområdet.

En storstad som Stockholm kräver mycket av bilen, så se till att alltid ha den i gott skick och ställ krav på din bilverkstad. Din bilverkstad i Stockholm ligger närmare än du tror. Genom att surfa in på Reco.se får du en första kontakt och många rekommendationer så att du hittar rätt bilverkstad nära dig för din bil och för dig i Stockholm!

Bilverkstad
Nynäshamn  (3 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 bilverkstäder i Stockholms län

• Björn R
    Björn R: Lindvall Bil är en porschespecialist som kan sin sak, framförallt vad gäller äldre porschar. Peter är även snäppet billigare än exempelvis Porsche Center Stockholm. Det tog dock lång tid för mig att få bilen reparerad, mer än två månader, varför jag inte skulle rekommendera er att vända er dit i första hand.
  • Mussie T
    Mussie T: Bytte drivrem och vattenpump och arbetet var väl gjort och fick trevligt bemötande och även rätt så bra pris. Enda negativa var arbetet med att byta kylvätskepumpen. Efter tömning av kylarvätskan fylldes endast i 4 liter kylvätska. Hela systemet rymmer 8,3 L. Efter bilen var klar och jag hade kört någon kilometer tändes en varning på SID om att kylvätskan var låg. Stannade bilen och öppnade huven där det luktade metall och behållaren var nästintill tom. Lät bilen stå avstängd ca en halvtimme och försökte ringa verkstaden utan något svar. Hade som bra var lite kylvätskeblandning i bak i bilen och fyllde på, hade ej tillräckligt dock. Körde försiktigt tillbaka till verkstaden där mekanikern hjälpte till och fyllde ända upp. Jag är tacksam att Saab har SID som varnar för annars hade jag ej märkt av det och kört ut på motorvägen med allvarliga motorskador till följd.
  • Elsa B
    Elsa B: Dom lyckades inte hitta felet efter två dagar där. Inget att göra så då blir det alltså skrotning tänkte kunden och gubben bakom disken var ju snabb att vänligt svara att "det tar vi hand om". Dock erbjöds en tredje felsökning/genomgång för nya pengar som kunden avböjde. Då kunden inte tänkte på att fråga om bilen fick stå kvar ute på deras (jätte-)parkering som då var glest upptagen - för eget ordnade av hämtning dagen efter, blev ju detta ytterligare vinst för El & Diesel att överta hela den fina välvårdade pärlan. Smart ! Nästa förmiddag var den borta. Värdefull som hel fin bil utan skavanker. Nära 10 tusen kr i utgifter för bl a de två s k felsökningarna blev ju bortkastade pengar men feta vinster för El & Diesel.i Bandhagen. PS: Borde man inte som regel kunna bokas in att komma en viss tid för att bevittna hur många minuter och vad de gör med bilen!? DS.
  • Gustaf E
    Gustaf E: Har varit kund här i cirka fem år nu. Min gamla veteran bil som knappt andra verkstäder ville ta i med tång och corona mask, denna servades och reparerades utan några invändningar med bra resultat. Nu kör jag inte längre gamla 80 tals bilar, men modernare VAG. Denna har servats proffsigt och mekaniker har även varit duktiga på felsökning av diverse fel som kan uppkomma på en begagnad bil. Kort och gott bra service och även bra priser.
  • Joel H
    Joel H: Köpt två bilar av Manollo och har alltid varit en rolig och smidig upplevelse.
  • CHRISTIAN G
    CHRISTIAN G: Lämnade in vår ca2,5 år gamla Iveco på service, utan några direkt kända fel från vår sida. När jag hämtar bilen berättar de att de hörde ett missljud från framvagnen när det provkörde bilen. Därav bytte de hjullager på garanti. Vidare visade det sig att smörjnipplar till bakgavellyften saknades och att baklyktorna hade fukt i sig. Båda dessa felen har de beställt delar till för att åtgärda på garanti. Snacka om bra service när man vid en service går igenom bilen så omfattande att man finner brister ägaren inte visste fanns. Och dessa reparerar man på garanti. Aldrig någonsin upplevt sådan service på en bilverkstad tidigare. Det kan inte bli något annat omdöme än 5!
  • Pontus V
    Pontus V: Rekomenderar starkt att vända sig hit. Fick hjälp med min dodge :) Rätt pris. Trevlig personal. Gott kaffe. Och ett otroligt bra utfört arbete på min kärra. Tack exclusive-cars täby Hit åker jag igen.
  • Tobias B
    Tobias B: En verkstad av rang, de vägrade byta olja på bilen innan de visste huruvida det var någon idé. Ett seriöst och trevligt bemötande, extra plus för deras snabba sätt att ta sig an problemen. Rekommederas verkligen!
  • Anders karl mikael W
    Anders karl mikael W: Haft bilen inne flera gånger för reparation och service. Har alltid blivit bra bemött och har kunnat få tid i verkstaden väldigt snabbt. Helt ok priser och varit väldigt nöjd med resultatet!
  • SÖREN R
    SÖREN R: Då Kents Bilplåt rör sig står Fantomen stilla! (gammalt storstadsdjungelordspråk) I samband med skadebesiktningen får jag ett åtgärds- och kostnadsförslag. Betydligt billigare än vad jag oroat mig för. Bland annat behöver hela fronten bytas ut och vi kommer överens om datum för reparationen. Jag lämnar in bilen 07:20 på avtalat datum. Strax efter lunch meddelas jag per telefon att bilen är klar för avhämtning. Snyggt jobb, hela bilen glänste. Proffsigt, kunnigt och trevligt bemötande. Blixtsnabbt dessutom. Jag är imponerad. Hurra för Kents Bilplåt, Søren Ravnskov
  • Klas
    Klas: Bilen blev överhettad och jag lämnade in den för åtgärd. De luftade ur den och sa att allt var bra. Sen kokade den ganska snart efter och inte ville de kännas vid att de missat nåt. Nejnej de hade gjort ett så bra jobb så... Inga pengar tillbaka eller ens en ny koll, mer pengar skulle de ha. På en annan verkstad så bytte de sedan termostaten, vilket Tullinge Bilservice missat var felet. Ok att man kan missa något på verkstaden, men de tar inte ansvar för sina misstag och drygar sig är orsaken till mitt missnöje
  • Stoffe
    Stoffe: Katastrof, de förstör saker i bliarna och tar inte ansvar. Jag lämnade in bilen och fick en stor buckla på passagerardörren när bilen kom tillbaka. Var t.om färg från deras ställningar på dörren. De vägrade ta ansvar. En annan familjemedelm lämnade in sin 206cc på service och de förstörde stolen, så den inte gick att ställa in efter förare. Även där vägrar de ta ansvar. Och de är även galet otrevliga. Flera i personalen borde se över sina anställningar, de ska iaf inte jobba mer människor
  • Anette A
    Anette A: Är jävligt besviken, eftersom jag har blivit rekommenderad. Blir lurad på pengar o har kört med en livsfarlig bil i 4 månadar. Besiktade bilen och den går inte igenom, betalat 8.500 måste fixa till ännu mera för 5.000. Besiktningskillen reagerade på ett ljud som jag har hört hela tiden sen verkstan. Bilprovn. såg direkt va d va för fel, en bult som skruvats åt fel håll. Hjulet kunde ha farit åt h:vete vilken jäkla sekund som helst. Nej tack. har man gjort ett fel, kan man faktiskt bjussa på sig, man vänder inte ryggen åt när jag ska ta i hand. Fy fy fy fy Vilken tur jag har som lever idag :D
  • johannes d
    johannes d: den verkstan är bra om du lämnar bilen stora verksteder ni batalar 10 gånger mera
  • Sven erik joakim H
    Sven erik joakim H: Bojkotta detta företag slänger en massa skräp och avfall ute i naturen video finns på detta..
  • Lars Ingvar Patrik E
    Lars Ingvar Patrik E: Varning, kunden får stå för deras felleveranser. Hotar (ägaren) och anmäla för stalking när man försöker få kontakt/ motivering till varför. Kan tyvärr inte rekommenderas.
  • Tom
    Tom: välj en annan firma. Välj en verkstad som sätter dig i första rummet.
  • Timea T
    Timea T: Otrevligt bemötande, uppläxande stil. Helt enkelt kundservice under all kritik.
  • Johanna O
    Johanna O: Dålig kundservice, arroganta men snabbt och bra jobb med bilreparationen. Betyget dras ner väsentligt pga den usla kundservicen.
  • Carl S
    Carl S: Jag lät Stuvsta mopedservice reparera min gaswire till en Yamaha. Efter 2 veckor gick den sönder igen (samma problem). Jag kontaktade då dem och undrade om de kunde fixa saken igen utan kostnad. Det gick de med på. De reparerade samma sak igen och sedan krävdes jag på 500 kronor. De vägrade lämna ut mopeden om jag inte betalade och hotade med avgifter för förvaring. Konsumentombudsmannen kopplades in och varnade dem, men det struntade de i. Dessutom är ägaren både otrevlig och spydig. Han säger öppet saker som att "han är så jävla trött på alla som kommer hit med sina skitmopeder och vill ha dem fixade". Jag vill varna alla för att ha med dem att göra.
  • Pan Z
    Pan Z: There was no service at all, almost one month they had my car with them , when I ask “ how is going with my car” the reception answered me” det hade vi semester och resevdelarna har inte kommit än, vet inte när bilen blir lagat klart .” But no one informed me about the semester time or some words like maybe gonna wait quite long time because of the semester . Finally the 30 September they informed me in the morning that you can come today to pick up your car before 14:00 . I was there 5 minutes before 14:00 , the reception just gave me the key without any other info . I started the car to home and when I parked my car , then realized that there are so many small hurts on left side of my car. I contacted my insurance on Monday when they started to work and took pictures after I parked my car . When I came back to them with these questions [ small hurts] they just answered me that I left there they don’t know what happened on my homeway without asking any details about my pictures and they didn’t inform me to check . I mean everyone can make mistakes, in this case because I don’t have any experiences about to take pictures before they fix it and even after they fixed done to prove that it was not me to make these hurts . I can not do anything more. But their attitude and service is ZERO. Sorry for that , but no more Högdalen bil&skadcenter anymore . And please help your customers instead of quitting your responsibility as quick as you can. So maybe one unsatisfied customer doesn’t mean anything for YOU. But especially when a honestly girl from other country just want to get help and is willing to pay if she made it ,No problem. But no service and no listening, took so long time to fix my car and got a “ sick” car back [ you got salary from customers but customers are not satisfied]
  • Dan N
    Dan N: Förutom att de verkade leva i sin egen lilla värld långt bort från trevliga kundbemötande behöll de bilen dubbelt så lång tid som beräknat. När jag ringde dit hade de ingen koll på bilen och när de återkom fick jag känslan av att den varit färdig ett tag, fast de glömt meddela mig. Värst var ändå när jag fick en 2:a på besiktningen och de inte ville åtgärda felet de orsakat.
  • Linus A
    Linus A: Varning! Utförde ej servicen som var betald . Oljefilter ej bytt. Brist på både kylarvätska och spolarvätska. Känner även en kollega på posten Hässelby som blivit lurad här.
  • Mahmood H
    Mahmood H: Jättedåligt bemötande faktiskt, kommer aldrig åka där i framtiden! Hoppas att det går för Autoexperten i Märsta
1...1314151617