Mycket bra! Vänligt bemötande och högklassig service.
Jeab Bil & Motor AB
Välkommen till Jeab Bil & Motor och Stockholms vänligaste service! Här får du personlig service av erfarna mekaniker. Vi jobbar med moderna metoder och verktyg och följer alltid tillverkarens rekommendationer för service. Dessutom använder vi originaldelar som standard, men kan även ta hem begagnade bildelar genom Bildelsbasen...
169 omdömen om Jeab Bil & Motor AB
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Utmärkt kundfocus rekommenderar
Tack så mycket för så fin kommentar och omdöme. Glädjer oss att höra att vi utfört vårat jobb på ett sätt som gjort dig så nöjd med bå service Med vänlig hälsning Jeab Bil och Motor
Trevlig personal! Beställde stor service. Fick tid dagen efter vilket jag uppskattar. Kommer anlita Jeab i fortsättningen.
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Alltid tillgängliga, lyssnande o villiga till lösningar med ett alltid väl bemötande. Efter alla år av tjänster från Jeab har de alltid löst min bils problem. Både DEN 888 o jag själv är evigt tacksamma för den service/reparationer ni utfört. Mitt senaste problem var att jag hade tankat o kört ifrån tanklocket nära Uppsala. Vem fixade ett nytt? Inte Mekonomen men JEAB. Heja er o tack för allt, so far!! /Ulla 👍🙏 :-)
Alltid lika proffsiga. Rep blev klar i tid. Inga överraskningar. Rekommeras!
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation oc
Finns alltid till hands! Obetalbart!
Allt funkade bra! Känner mig nöjd.
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Toppenbra, snabbt och tryggt!
Kan tyvärr inte rekommendera detta som ett seriöst företag. Vi hade vår bil inlämnad för service och reparation och noterar inom ramen för vår försäkringsapp (gps-baserad) att bilen används i ca 30 mil nattetid (mellan ca kl 20 och 05) på platser som absolut inte är rimliga utifrån det arbete som skulle utföras. Utifrån sättet bilen framförts under denna period har vi även fått en förhöjd försäkringspremie. Bilen har vidare stått parkerad på gatan under tiden för arbetet och inte i bolagets garage. Vid konfrontation lovar...
utredning pågår och har inte fått klar besked av vad som hänt och varför har mejlat er utan fått något svar tillbaka. Med vänliga hälsningar Jeab Bil & Motor AB
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Mycket bra och kunnigt bemötande.
Som alltid utomordentligt bemötande. Mina förväntningar överträffades med råge jag har sen 10 år haft kontakt med Thomas Liedberg. Han konstaterade att ett spjäll i motorn behövde bytas. En mycket dyrbar och ovanlig reservdel. Han letade runt efter denna del och han fann en reservdelen till utomordentligt bra pris. Dessutom snabbt åtgärdande av problemet. Stort tack, kan ge det bästa betyg, kan varmt rekommenderas. Med vänlig hälsning, Stina V.
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Rekommenderas varmt. Hade min urquattro inne och det tog visserligen lite extra tid men vad bra det blev. JEAB levererar alltid. Suverän, trevlig och personlig service från yrkesmänniskor som bryr sig det där lilla extra. Tack!
3000mil service på CitroenC5. Förtroendefullt och vänligt bemötande. Omdömesgillt utfört arbete med dokumentation av utbytta delar. Lättläst faktura.
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom vi
Pålitliga och serviceinriktade. Rekommenderar varmt!
Proffsiga, snabba och väldigt kundorienterade. Trots att jag var något otydlig, så fångade de upp de saker som behövde åtgärdas och ordnade det snabbt. Mycket bra upplevelse!
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Hjälpsamt och proffsigt bemötande!
Efter tips från bekanta så kom jag i kontakt med denna verkstad och redan från start kändes att är fanns det mycket erfarenhet från att meka med bilar ,byte av bromsskivor,hjullager samt service plus lite annat så blev bilen trevlig att köra igen och detta till ett för mig ett överkomligt pris ,kan verkligen rekommendera denna verkstad ,finns inte så många liknande kvar i stan
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Old school verkstad. Funkar bra.
Bra bemötande och fick en bra beskrivning av vad som var fel med bilen. Felen åtgärdade till rimligt pris.Rekommenderas.
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT SKRIVA OM OSS DET ÄR VIKTIGT ATT VETA VAD KUNDERNA TYCKER.
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Mycket nöjd med utfört arbete och dialog.Bra återkoppling om vad som behöver utföras, kostnadsuppskattning samt tidplan för utförandet. Både tidplan och kostnadsbild infriades.
TACK FÖR ATT DU BEDÖMMT OSS. DET ÄR ROLIGT VETA ATT VI LYCKATS MED VÅRT ARBETE
Suverän verkstad, snabb, bra och kunnig hjälp! Vi är helnöjda och kommer fortsätta komma hit.
TACK FÖR ATT DU BEDÖMMT OSS. DET ÄR ROLIGT VETA ATT VI LYCKATS MED VÅRT ARBETE
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Snabb och smidig service. Rekommenderas varmt!
TACK FÖR OMDÖMMET. ALLTID ROLIGT ATT VETA ATT HAR GJORT ETT BRA ARBETE
De servade min Citroen C5. Det är med stort förtroende jag lämnar min bil här. De KAN verkligen skruva Citroen. Oerhört duktiga, kompetenta och trevliga mekaniker. Detta är den första bilverkstad där jag verkligen känner mig trygg att lämna in min bil. Stort Tack till Er! /Börje
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT GE OSS SÅ FIN BEDÖMNING
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Jag har lämnat in min bil för felsökning och reparation. Jeab är seriösa och kunniga, de har alltid gjort rätt diagnos och utfört relevant arbete. De har en hög servicenivå.
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT DELA MED DIG AV DINA ÅSIKTER OM OSS. BETYDER MYCKET.
Större reparation av motorn på min Volvo. Professionellt och trevligt bemötande. Det känns också som att det finns ett stort yrkeskunnande på Jeab Bil.
TACK FÖR ATT DU VELAT DELA DINA TANKAR OM OSS OCH VÅRAT ARBETE BETYDER MYCKET! MVH HASSE
snabb att laga bilen. tänker ekonomiskt för kunden. blir alltid som utlovat.
TACK FÖR DOM FINA ORDEN OCH ATT DU TOG DIG TID ATT DELA DOM. VIKTIGT FÖR OSS
Mycket bra cervise trevlig personal
TACK FÖR ATT DU BEDÖMMT OSS. DET ÄR ROLIGT VETA ATT VI LYCKATS MED VÅRT ARBETE
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Ok och det som inte vart rent på säten först gången gjordes om utan kostnad
Första klass! Alltid gott omhändertagande och väl utförda arbeten. Man känner stor trygghet.
TACK LARS FÖR DET FANTASTISKA OMDÖMMET. DET VÄRMER.
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Utmärkt service rekommenderas Bra bilreparatipner
TACK FÖR OMDÖMMET. ALLTID ROLIGT ATT VETA ATT HAR GJORT ETT BRA ARBETE
Bilverkstadsbesök Alltid trevliga och tillmötesgående och gör ett jättebra jobb 😉
TACK FÖR DIN BEDÖMNING. NU VET VI ATT VI LYCKATS MED DET VI GÖR
Trevlig personal,hjälpsamma med mina frågor. Bra pris på vad som skulle utföras.
Anlitar Jeab för all service på min tioåriga Volvo S60. Har alltid fått godkänt vid Bilprovningen. De är alltid redo att hjälpa mig. Svarar alltid i telefon . Trevliga!
TACK BENGT FÖR DINA REKOMMENDATIONER. DOM BETYDER MYCKET FÖR OSS.
Service 100000mil Trevligt bemötande Höll tider o kostnader Förtroendeingivande
TACK FÖR BEDÖMNINGEN OCH VI FÖRSÖKER HÅLLA SAMMA STANDARD
Snabba, vänliga, gör mer än man kan förvänta. Kenneth är en utmärkt representant för SPEEEDY
1500mil service. Bemötandet var utmärkt
TACK FÖR DU TOG DIG TID ATT BEDÖMMA OSS VIKTIGT ATT VETA VAD NI TYCKER.
Service av en Volvo V70. Hasse gjorde jobbet .
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT GE OSS SÅ FIN BEDÖMNING
Service alltid bra bemötande , trevlig personal. Känns alltid bra för man vet att jobbet alltid är bra utfört . Det gör att man vill komma tillbaka .
TACK FÖR DIN BEDÖMNING. VI UPPSKATTAR ATT DU TOG DIG TID ATT LÅTA OSS VETA VAD DU TYCKKER
Trevliga, snabba och prisvärda.
TACK FÖR FINA BEDÖMNINGEN. VI UPPSKATTAR ATT DU TOG DIG TID ATT SKRIVA OM OSS
Har både lämnat in bilen för service och reparation. Alltid trevlig och kunnig personal. Inga överraskningar, de ringer alltid om det blir oväntade kostnader. Jag har varit kund i många år. Rekommenderas
TACK FÖR FIN BEDDÖMNING. VÅRA KUNDERS BETYG AV OSS BETYDER MYCKET
Man blir alltid trevligt och sakkunnigt bemött. Och man har alltid känsla av att bara betala vad tjänsterna faktiskt kostar - ingen uppskörtning! Ett pålitligt företag.
TACK FÖR DIN BEDÖMNING. VI VILL ATT KUNDERNA SKA KUNNA LITA PÅ OSS. DET ÄR SKÖNT ATT HÖRA ATT VI LYCKATS
Snabb toppservice däckbytevänligt bemötande
Snabb effektiv och prisvrd service
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT SKRIVA OM OSS. UPPSKATTAT!
Kundorienterade och seriösa. Trevligt bemötande
TACK FÖR ATT DU LÅTER ANDRA VETA VAD DU TYCKER OM OSS.
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök
Trevlig och kunnig bilverkstad. Lämnat in bilen här flera gånger och varit nöjd, reparationen har också gått väldigt snabbt. Rimliga priser.
TACK FÖR ATT DU TAGIT DIG TID ATT LÅTA OSS OCH ANDRA VETA VAD DU TYCKER OM OSS.
Jag har anlitat Jeab i många år alltid nöjd med resultat Bernt
TACK FÖR ATT DU TOG TID FÖR EN BEDÖMNING VIKTIGT ATT FÅ VETA VAD KUNDER TYCKER NÄR DOM HÄMTAT SIN BIL.
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Har genomfört service under flertalet år och även diverse incidenter. Hög servicenivå och alltid vänligt mottagande. Tack Hasse och alla andra!
TACK FÖR ATT DU TAGIT DIG TID ATT GE OSS LITE FEEDBACK. BETYDER MYCKET
Ljuddämpare och bromsar Bromrör Jag bra bemött Och en liten jusering fixades snart
TACK FÖR BEDÖMNING. VI TAR TILL OSS ERA ÅSIKTER OCH FÖRBÄTTRAR OSS EFTER DOM
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Bytte bromsskivorna, och bemötande var toppen med väl utfört arbete till bra pris.
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT BEDÖMMA OSS. VILL GÄRNA VETA VAD KUNDERNA TYCKER EFTER BESÖKET
Har blivit bemött av företaget snabbt , vänligt och professionell sätt. Tack,
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT GE OSS EN BEDÖMNING. VIKTIGT FÖR OSS!
Två mysiga och trevliga ”gubbar” som är mycket duktiga. Proffsigt och till bra pris.
TACK FÖR ATT DU TOG DIG TID ATT BEDÖMMA OSS. VI VILL GÄRNA VETA VAD KUNDER TYCKER
Jag har fått bilen servad varje år och olika reparationer. Allt har varit väl gjort och på utsatt tid. Jag är helt nöjd. Mvh Fredrik Öberg
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pa
Lämnade in bilen på däckbyte. Blev en dyr historia eftersom de drog av en av bultarna. Den kostnaden hamnade på mig... Varit kund i över säkert 20 år. Har varit nöjd fram till denna händelse. Blir nog inga fler besök på Jeab tyvärr.
Tråkigt att du inte blev nöjd när vi gjorde vårt bästa för att reparera bilen när tidigare hjulbytare dragit sönder gängorna. Och om du tycker att du inte vill lämna in bilen igen så tackar vi för den här tiden Med vänlig hälsning Hasse
Alltid nöjd med Speedy! Snabba, kunniga och professionella - till bra priser.
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!