Målare i Stockholm

138 rekommenderade målare i Stockholm kommun

Ska du måla om, tapetsera eller helt enkelt måla nytt i Stockholmsområdet? Då behöver du en duktig och pålitlig målare i Stockholm! Och du har kommit rätt! Vi har samlat Stockholms målare på en och samma hemsida så att du enkelt kan jämföra, läsa vad som skiljer dem åt och vad tidigare kunder tycker om deras tjänster.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Driver du målerifirma i Stockholm?

• Byggalliansen i Sverige AB

22 omdömen
    Nina L
    Nina L: Jag hade höga förväntningar, min vana trogen, på att ytrenovering och annat fix i vår 4:a i Kärrtorp skulle bli toppenbra. Jag blev helt nöjd, och det är ovanligt. Arbetet utfördes precis så som vi kommit överens om via den välformulerade offerten. Billy som målade och fixade i lgh verkar ha vinnlagt sig om att slutresultatet skulle bli riktigt bra. Vilket det verkligen blev. Han verkar ha blick för både helheten och detaljerna samtidigt. Flera extra smågrepp tog han till för att bostaden skulle bli ”top notch”. Monterade galler i gluggen ovanför kyl/frys. Stenolja på marmorbänkarna under fönstren mm. Så tacksam för den omsorgen. Kommunikationen var ett annat plus. Kändes mycket bra tryggt från första mötet i lgh, med grundlig genomgång av vad han tyckte skulle göras utifrån mina förväntningar, genom arbetets gång fram till slutbesiktningen. Billy använde en digital chatkanal för avrapportering och frågor/svar mellan oss. Mycket effektivt och för mig tidsbesparande. Jag som har kontrollbehov kände mig väldigt trygg när jag blev uppdaterad med jämna mellanrum. Var dessutom på resa under renoveringsperioden, då var det för mig extra värdefullt att få veta vad som händer. En annan uppskattad sak: Tider. Billy passar tider. Jag älskar det. Tider för möten (första och slutbesiktningen). Arbetets start och slutförande. Jag rekommenderar varmt Billy Woll.
  • Välkommen till Armswe AB - Vi är hantverkare med rätt behörighet!
    Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
  • Marie P
    Marie P: Golvslipning och lack/olja. Snabbt jobb med mycket gott resultat
  • Gonzalo G
    Gonzalo G: Jag blev otroligt nöjd med reultatet . Jag har anlitat de vid två tillfälle och båda badrum blev jätte finna . Det var värt varenda krona . Tack Hansför !! Jag rekomenderar de varmt!!!
  • Ida S
    Ida S: Fantastiska! Super nöjd med vårt nya kök, hall, golven och trappan. Trevliga killar och allt arbete var över förväntan. Smidig kommunikation. Vi är så tacksamma. Rekommenderar starkt!
  • Edres Bygg

16 omdömen
    Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Fm Partners Entreprenad AB

Karin A
    Karin A: FM Partners Entreprenad AB har varit ett stort stöd under renoveringen av min villa från 1920-talet och jag kan varmt rekommendera dem. De har varit professionella, seriösa och tillgängliga under den omfattande processen med att renovera allt ifrån källare, till kök och två badrum. De är också väldigt trevliga och det känns tryggt att veta att vi kan räkna med dem även efter avslutade arbeten.
  • Ydrefalks Måleri

Gabriella L
    Gabriella L: Staffan var snabb med att återkomma med offert, gjorde platsbesök inför och återkom med en offert och tidplan som höll hela vägen. Han var flexibel när vi behövde boka om och var följsam hela vägen igenom. Resultatet blev också jättebra! Ger Staffan mina varmaste rekommendationer och kommer gärna anlita honom igen.
  • TN Entreprenad i Stockholm AB

Per-Ingemar A
    Per-Ingemar A: Fått städhjälp i många år, fungerar hur bra som helst.
  • Per-Arne E
    Per-Arne E: Dom gjorde en totalrenovering av vårat stora badrum, 10 kvm. Dom jobbade effektivt och det blev snyggare än förväntan.
  • Anne Charlotte L
    Anne Charlotte L: Jag anlitade Gusten Persson måleri för tapetsering av nyproducerad bostad. Jesper , en ung kille och blivande pappa gjorde en utmärkt tapetsering av bostaden, pålitlig och sympatisk och en duktig yrkesman. Jag är mycket nöjd.
  • Michael robert B
    Michael robert B: Utförde ett arbete åt vår BRF. Bra pris och väl utfört arbete, vi var mycket nöjda.
  • Leandro A
    Leandro A: Den var mycket bra . Jag fick hjälp med att måla min studentlägenhet till ett väldigt bra pris, rekommenderar definitivt!
  • CLAUDIA S
    CLAUDIA S: Jag anlitade SRES för att skräddarsy ett elskåp med med en metallucka för enkel åtkomst. John på SRES presenterade en offert och redogjorde i detalj (i offert och muntligt) hur arbetet skulle genomföras. Blev så nöjd med elskåpet att jag anlitade SRES även för två andra större jobb jag hade planerat för sommaren. Det ena var en villadränering och det andra en altan (100 kvadratmeter) i två nivåer. Båda dessa arbeten kräver stor fackmannamässig kunskap. Vi genomförde villadräneringen först och där anlitade John en grävmaskinist för att gräva de större delarna runt huset. Resten av arbetet skötte han på egen hand inklusive en stor stenkista. I mitt liv har jag nog aldrig sett en person med sådan arbetsmoral som John. Han började kl 8 och slutade aldrig före kl 18. När villadräneringen var klar fortsatte vi med altanen. Båda jobben presenterade han separat via personligt möte och offert med detaljerad lista och ritning/design. Trots att John var något dyrare än de andra offerterna jag hade tagit in för samma jobb så anlitade vi John ändå på grund av hans proffsiga och kundvänliga attityd och det var det verkligen värt. John är arbetsam, har stor fackmannamässig kunskap (snickeri, villadränering och anläggning av altan) och arbetar med stort sinne för kvalitet. Det är med stort nöje som jag skulle rekommendera honom för liknande jobb..
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Kerstin K
    Kerstin K: Trevligt bemötande, proffsigt och noggrant utfört arbete och jag anlitar dem gärna igen.
  • Simon Å
    Simon Å: Tyresta hjälpte mig att måla om hela lägenheten. Golv, väggar och tak. Jag är mycket nöjd med allt från bemötande till utförande och pris. Kan varmt rekommendera Tyresta!
  • Marianne L
    Marianne L: Kan starkt rekommendera KJS måleri och bygg! La om taket på vår villa väldigt trevliga var alltid i tid . Kommer att anlita er igen.
  • Solveig A
    Solveig A: Helt perfekt Professionellt Hjälpsamma
  • Bengt N
    Bengt N: Ommålning av bostadsrättsföreningens fönster. Smidigt och med flexibilitet för att tillgodose olika krav från medlemmarna. Vänligt och tålmodigt bemötande.
  • Davids Måleri

9 omdömen
    Betongkompaniet A
    Betongkompaniet A: Ringde David, och efter 30 minuter var han på plats och kikade på vad vi behövde hjälp med. Dagen efter var dom redan igång med spackling & målning, resultatet blev jätte bra! :)
  • Hans L
    Hans L: Arbetet som Temperamaleriet gjorde blev mycket lyckat. Karolina är mycket engagerad och gör sitt yttersta för att jobbet ska bli som kunden vill ha det.
  • Fredrick Per Gunnar S
    Fredrick Per Gunnar S: VI har vid ett flertal tillfällen anlitat Bio Måleri för att måla om och tapetsera våra hus. Vi har alltid varit väldigt nöjda med slutresultatet. Servicenivån och tillgängligheten är väldigt hög, samtidigt som att tidsplaner och kostnader alltid stämmer med tidigare överenskommelser. Vi är mkt nöjda och återkommande kunder!
  • Driver du målerifirma i Stockholm?

• Elin B
    Elin B: Servea Entrepenad hjälpte mig att total renovera min lägenhet. Jag fick hjälp med att ta bort allt tapet och bredspackling av väggar + tak. Dom slipade mina golv och betsade dom vita, kanon fina! Sen hjälpte dom mig även med att riva ut mitt gamla kök och installerade ett nytt Ikea kök. Mycket bra kommunikation med löpande uppföljning, kan varmt rekommendera Servea.
Områden i Stockholm
Blackeberg  (1 st)
Herrängen  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Målare i Stockholm

Hantverkare kan vara svåra att hitta om du aldrig anlitat något förut eller känner någon som gjort det. Och när det kommer till målare i Stockholm kanske det är just det man behöver för att veta vem man ska anlita för att måla om hemma. Precis som med allt annat finns det självklart specialiserade målare, och vad du behöver hjälp med kan påverka vilken hantverkare du ska höra av dig till. Vi har gjort förarbetet åt dig vad gäller undersökning och de tidigare kunderna visar dig sina favoriter genom att berätta om hur de uppfattade servicen.