Adam Ulfung

Adam Ulfung

Adam Ulfung är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Adam Ulfung har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Adam Ulfung har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 302 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Ulfung har haft 32 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2024-10

302 omdömen om Adam Ulfung

Sedan starten hos Reco 2024
Erik Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Ulfung en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Adam är väldigt engagerad, tålmodig, trevlig och serviceminded. Vi är supernöjda!

Markus O
Solna Centrum

Adam har varit grym, vi har både köpt och sålt av honom och varit väldigt nöjda. Han har ett professionellt bemötande och var alltid lyhörd för våra önskemål som säljare, vi är dessutom väldigt nöjda med slutpriset! Vi rekommenderar varmt Adam

Oliver T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Ulfung en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Råsunda/Vasalund

Köpte lgh via Adam. Allt gick smidigt.

Gabriella C
Råsunda/Näckrosen

Det är andra gången vi använder Adam som mäklare då vi sålt bostad. Det finns en anledning till att vi även nästa gång kommer att anlita honom. Adam är lugn och saklig, väldigt kunnig och sköter all kommunikation helt fläckfritt. Han får både säljare och köpare att känna sig trygga och sköter hela affären med stor noggrannhet och närvaro. Det känns lyxigt att få anlita en så pass bra mäklare som Adam! Vi rekommenderar honom starkt till alla som ska sälja.

Anne-Sophie F
Ritorp/Norra Frösunda

Trevligt o proffsigt bemötande samt handläggning av säljandet av bostaden! Adam är en lyssnande o inkännande mäklare med god kunskap o erfarenhet av bostadsmarknaden på plats!

Erik Tore Jonas C
Gamla Huvudsta

Adam är verkligen allt en bra mäklare ska vara och på ett mycket tillfredsställande sätt: Kunnig, hjälpsam, noggrann, och inte minst trevlig att ha med att göra. Rekommenderas varmt!

Sameh Talal Magdeldin A
Västra Skogen

Adam received our requirements and he understood what we wanted. He offered a viewing for the apartment in Wiboms väg 2 and it as up to our expectations and within the budget communicated. He explained clearly what is needed and expected from both us as the buyers and also the sellers. In general I would say that Adam was understanding, respectful and helpful too.

Doaa I
Västra Skogen

Adam was nice and ready to answer all my questions. He was supportive which make things clear for us.

Gustav L
Vasastan

Vi köpte vår lägenhet via Adam och fick ett väldigt bra intryck, varför vi senare valde att sälja med honom. Det visade sig vara ett bra val, då Adam genom hela processen varit väldigt engagerad, tillgänglig och professionell. Adam höll på eget initiativ visningar fyra dagar i rad, då vissa spekulanter inte kunde komma på de ordinarie visningarna, något som visade sig vara viktigt senare i budgivningen, där priset överträffade våra förväntningar. Överlag en väldigt trevlig person som är enkel och trygg att ha vid sin sida i en försäljning.

Michele N
Solna Centrum

Jag är otroligt nöjd med den mäklartjänst jag fick av Adam! Han har en djup kunskap om Solna, vilket märktes tydligt genom hela försäljningsprocessen. Han var lyhörd för mina önskemål och krav, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Hans kommunikation var klar och tydlig, och hans trevliga sätt gjorde hela processen mycket behaglig. Jag kan varmt rekommendera Adam till alla som letar efter en professionell och engagerad mäklare.