Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Niklas Bergsten har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Niklas Bergsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 219 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Bergsten har haft 36 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

219 omdömen om Niklas Bergsten

Sedan starten hos Reco 2019
Tommy E
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Bergsten en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Tureholm

Kunnig, engagerad, trevlig. Proffsig på alla sätt!

Christer I
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Bergsten en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Tureholm

Postiv, professionell och tillmötesgående.

Karl Henrik Leo T
Knalleborg

Niklas skiljer sig från de flesta mäklare genom att vara okonstlad och sig själv. Utan något påklistrat eller forcerat

Louise B
Tappström

Blev väl bemött och han var väldigt hjälpsam samt snabb på att svara på frågor, skulle rekommendera till vänner

Ida Amanda Elisabet S
Tappström

Vi har både köpt och sålt med Niklas och är så nöjda med hans hjälp bägge gångerna. Han är lugn, pedagogisk och pragmatisk och följer upp löpande så man hela tiden vet allt som ska hända.

Anna F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Bergsten en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Beckomberga Söderberga Park

Jag har haft förmånen att göra bostadsaffärer med Niklas flera gånger, både som säljare och köpare. Han följer upp och återkopplar vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Jag ger Niklas mina bästa rekommendationer.

Roque L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Bergsten en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Beckomberga Söderberga Park

He managed the communication and all questions properly. He is knowledgeable and efficient.

Saga N
Abrahamsberg

Jag fick bra hjälp av Niklas med mitt köp av bostad! Proffesionellt och trevligt bemötande, kunnig i området Bromma och lång erfarenhet. Tydlig kommunikation och lättillgänglig för hjälp och svar på frågor.

Anette V
Ekebyhov

Niklas har på ett mycket föredömligt sätt varit behjälplig med frågor kring försäljning och köp av bostad. Alla parter har uttryckt sin tacksamhet över tydlighet och noggrannhet vid kontraktskrivning. Allt klart, tydligt och enkelt. Lämnar mina varmaste rekommendationer.

Grazyna W
Blackeberg

Under hela processen med försäljningen av lägenheten visade Niklas prov på hög kompetens och engagemang. Detta resulterade i att försäljningen gick ovanligt bekymersefritt och smidigt. Vi kan varmt rekommendera Niklas för liknande uppdrag.