Lovisa Ek

Lovisa Ek

Lovisa Ek är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Lovisa Ek har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Lovisa Ek har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Ek har haft 30 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

122 omdömen om Lovisa Ek

Sedan starten hos Reco 2021
Johan J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Ek en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Mariehäll

Lovisa hanterade allt korrekt, proffesionellt, och tydligt samtidigt som hon visar mycket värme och ett stort engagemang för att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda.

Malieha Zannat R
Ritorp/Norra Frösunda

Lovisa has been very helpful and fast at handling the buying of our new apartment. We’re very happy with her services.

Marie B
Mariehäll

Resultatet blev jättebra. Inledningsvis var det lite trögt i att få förståelse för våra förutsättningar men det vände efter ett tag. Vi fick en bra dialog och hon var lyhörd för sonens budskap. Jag kan varmt rekommendera Lovisa.

Claes F
Sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Ek en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Kälvesta

Vi är mycket nöjda med Lovisa. Hon är professionell, trevlig, positiv, lugn och saklig och löser problem bra.

Tobias E
Mariehäll

Jag köpte lägenhet via Lovisa på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg. Redan från första kontakt var hon väldigt informativ och hade koll på föreningen jag var intresserad av. När det var dags för köp så var hon organiserad och effektiv. Har tidigare träffat på mäklare som är extremt hetsiga och tjatat om att man ska försöka ta högre lån för att köpa deras objekt. Men Lovisa var lugn och verkar genuint vara intresserad av att affären blir sp bra som möjligt för både säljare och köpare.

Axel W

Förtroendeingivande. TIllgänglig. Kunnig.

Linnea H
Mariehäll

Jättebra bemötande och förväntningar uppfyllda. Allt gick smidigt till och vi fick all relevant information.

Jens Olov B
Mariehäll

Bara bra hittills. Mycket nöjda.

Lena H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Ek en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Mariehäll

Lovisa gav ett mycket bra intryck redan vid första kontakten. Tydlig i kommunikation, bra rådgivning/vägledning. Kunde inte hittat en bättre mäklare.

Kaiqi C
Spånga Sundby

Communicative and diligent, happy to work with