Jätteduktig mäklare! Rekommenderas varmt!
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Här i Bromma erbjuder vi på MOHV mäklartjänster som bygger på att vi är kreativa, nytänkande och drivs av framåtanda. Du är alltid med och bestämmer allt tillsammans med din mäklare eftersom vi tror att det leder till en lyckad bostadsaffär. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig snabb, smidig och professionell mäklarhjälp....
2154 omdömen om MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Sedan starten hos Reco 2017
Snabb på återkoppling och tillgänglighet, trevlig och saklig.
Snabb och hängiven! Vi skrev avtal en lördagkväll.
Jimmie är en mycket duktig mäklare, han är påläst, lätt att få kontakt med och läser av både köpare och säljare. Jag köpte min lägenhet av honom för 12 år sedan och det var självklart för mig att anlita honom nu när jag sålde min lägenhet . Han är den perfekta trygga mäklaren som man önskar o jag kan varmt rekommendera honom
Kunnig, engagerad, trevlig. Proffsig på alla sätt!
Superfint bemötande, kunnig och fint bemötande
Mycket bra och enkel kommunikation och informationstempo. Trevligt och lagom engagerat bemötande, var inte för påflugen. Hade inte riktigt läst in sig på objektet som gav en lite längre process för tillit. Men bra svar under processen som gav förtroende. Genomarbetad och strukturerad avtalsgenomgång som kändes trygg.
Postiv, professionell och tillmötesgående.
Lovisa hanterade allt korrekt, proffesionellt, och tydligt samtidigt som hon visar mycket värme och ett stort engagemang för att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda.
Niklas skiljer sig från de flesta mäklare genom att vara okonstlad och sig själv. Utan något påklistrat eller forcerat
Självklart! Här är ett förslag på hur du kan formulera ditt omdöme: Jag är nöjd med Daniels arbete! Han visade sig vara mycket kunnig och professionell genom hela processen. Hans expertis gav mig trygghet och han var alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ge råd. Kommunikationen var utmärkt och jag fick regelbunden återkoppling, vilket gjorde att jag kände mig väl informerad under hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare!
Lovisa has been very helpful and fast at handling the buying of our new apartment. We’re very happy with her services.
Adam har varit en stöttepelare rakt igenom hela försäljningsprocessen och har agerat helt utifrån mina önskemål och förväntningar. Smidig process från start till mål, tack Adam!
Blev väl bemött och han var väldigt hjälpsam samt snabb på att svara på frågor, skulle rekommendera till vänner
Daniel har en mycket välkomnande och vänlig personlighet, samtidigt som han håller det hela professionellt. Han kunde svara på alla våra frågor om lägenheten och var alltid redo att diskutera olika möjligheter. Vi uppskattade särskilt hans hjälp med dokumentationen, där han var både noggrann och effektiv genom hela processen. Hans stöd gjorde verkligen vår upplevelse smidigare och mer positiv.
Resultatet blev jättebra. Inledningsvis var det lite trögt i att få förståelse för våra förutsättningar men det vände efter ett tag. Vi fick en bra dialog och hon var lyhörd för sonens budskap. Jag kan varmt rekommendera Lovisa.
Vi har både köpt och sålt med Niklas och är så nöjda med hans hjälp bägge gångerna. Han är lugn, pedagogisk och pragmatisk och följer upp löpande så man hela tiden vet allt som ska hända.
Vi är mycket nöjda med Lovisa. Hon är professionell, trevlig, positiv, lugn och saklig och löser problem bra.
Jag köpte lägenhet via Lovisa på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg. Redan från första kontakt var hon väldigt informativ och hade koll på föreningen jag var intresserad av. När det var dags för köp så var hon organiserad och effektiv. Har tidigare träffat på mäklare som är extremt hetsiga och tjatat om att man ska försöka ta högre lån för att köpa deras objekt. Men Lovisa var lugn och verkar genuint vara intresserad av att affären blir sp bra som möjligt för både säljare och köpare.
Daniel är proffsig, målmedveten och tillmötesgående. Jag är glad att vi valde Daniel som mäklare och är väldigt nöjd med resultatet av vår försäljning!
Mycket nöjd och korrekt handhavande.
Bra utfört uppdrag. Ibland svår att nå på telefon
Mycket proffsig och gav ett mycket trevligt bemötande. Snabb på att undersöka gen svar på frågor.
Adam är ödmjuk, lugn och professionell. Man känner sig väldigt trygg i processen, vare sig det är köp eller sälj. Ska du sälja i Sundbyberg rekommenderar jag Adam starkt!
Förtroendeingivande. TIllgänglig. Kunnig.
Mycket bra och proffsigt bemötande. Tydlig och bra information till oss. Svarar snabbt på mail och i telefon. Återkommer som utlovat.
Jag är otroligt nöjd med Malin och hennes arbete vid försäljningen av min lägenhet. Från första mötet till avslutad affär visade hon prov på hög professionalism, engagemang och en fantastisk förmåga att hantera hela processen smidigt och effektivt. Malin är lyhörd och förstod direkt mina behov och önskemål, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Hon tog hand om allt – från styling tips och fotografering till visningar och förhandlingar – vilket gjorde att jag kunde luta mig tillbaka och...
Vi anlitade Adam för att sälja vår bostad och är väldigt nöjda med hans insats. Adam presenterade en tydlig plan från start och guidade oss genom hela processen på ett tryggt och professionellt sätt. Han var lyhörd för våra önskemål, alltid nåbar och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Hans engagemang gjorde att vi kände väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera Adam till alla som söker en pålitlig, trevlig och skicklig mäklare!
I had a very pleasant experience with Adam Behrer while purchasing an apartment. 1. Professionalism: Adam is a highly professional broker. He is well-informed about the apartments and provides clear answers to all of my questions. His politeness and patience during viewings were greatly appreciated. 2. Thoughtful Follow-Up: He follows up with buyers without being pushy. Adam reaches out via calls or messages to gauge interest, but he never pressures me to make decisions or contacts me too frequently, maintaining...
Bra bemötande. Lyhörd och engagerad genom hela processen
Jättebra bemötande och förväntningar uppfyllda. Allt gick smidigt till och vi fick all relevant information.
Jimmie är ett riktigt proffs. Med sin gedigna erfarenhet inger han förtroende och skapar ett lugn genom hela viktiga affären.
Bara bra hittills. Mycket nöjda.
Jag har haft förmånen att göra bostadsaffärer med Niklas flera gånger, både som säljare och köpare. Han följer upp och återkopplar vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Jag ger Niklas mina bästa rekommendationer.
Adam Behrer är social begåvad och glädje spridaren. Han ärlighet gör honom fullständigt pålitlig. Bästa med hans försäljning sätt att var handels kraft flexibelt till alla möjliga förslag och ändringar under försäljning processen.
Ur köparens perspektiv har jag bara gott att säga om Daniel Fredricson på MOHV. Rak och tydlig kommunikation, avslappnad och spelade rollen som "möjliggörare" på ett utmärkt sätt.
He managed the communication and all questions properly. He is knowledgeable and efficient.
Lovisa gav ett mycket bra intryck redan vid första kontakten. Tydlig i kommunikation, bra rådgivning/vägledning. Kunde inte hittat en bättre mäklare.
Daniel var ett självklart var redan från början. Trygg, säker och engagerande. Han har full koll på bransche och var väl insatt i området.
Jimmie är ett superproffs med trevligt bemötande. Kommunikationen med honom funkar galant. Med honom som mäklare känner vi oss helt trygga att allt går så bra det bara är möjligt.
Malin är en mycket engagerad mäklare med stort engagemang. Hon la ner det lilla extra för att jag som köpare skulle känna mig trygg och nöjd.
Jag fick bra hjälp av Niklas med mitt köp av bostad! Proffesionellt och trevligt bemötande, kunnig i området Bromma och lång erfarenhet. Tydlig kommunikation och lättillgänglig för hjälp och svar på frågor.
Fantastiskt trevlig, professionell och ärlig! Har nu både köpt och sålt lägenhet med Malin och jag har i båda fallen varit extremt nöjd och känt mig trygg med försäljningen/köpet. Kan inte rekommendera Malin tillräckligt!
Otroligt smidig mäklare att arbeta med. Alltid tillgänglig och förtroendeingivande.
Malin var professionell och engagerad genom hela processen. Hon överträffade våra förväntningar med sin kunskap och tillgänglighet. Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet på Kvarnbacksvägen!
Hej Beshr! Tack för dina fina ord och rekommendation. Stort tack för att jag fick förtroendet att förmedla er fina lägenhet.
Adam var väldigt drivande och närvarande i försäljningen av min lägenhet. Han hade tydliga strategier inför försäljning och höll mig konstant uppdaterad. När försäljningsprocessen drog gick det snabbt och smidigt, och om någonting kom upp var han alltid snabb att kontakta mig. Jag skulle varmt rekommendera Adam!
Närvarande o trevlig. Lättsam o ändå proffsig.
Communicative and diligent, happy to work with
Dedikerad, professionell, trevlig, tydlig! Har bara bra saker att säga om Malin. Tack för all hjälp med försäljningen!
Rak och tydlig. Inga konstigheter :-)