Hon är superproffsig och riktigt härlig att ha och göra med! Kan starkt rekommendera Malin när du ska sälja din bostad!
Malin Siekkinen
Malin Siekkinen är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Malin Siekkinen har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Malin Siekkinen har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 93 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Siekkinen har haft 15 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
93 omdömen om Malin Siekkinen
Hej Pernilla! Stort tack för dina fina ord och rekommendation! Tack för att jag fick förtroendet att få förmedla din fina lägenhet!
Malin är proffsig, håller en hög nivå, är ordningsam samt duktig på att kommunicera. Trots en seg marknad hade Malin en tydlig plan rätt igenom hela försäljningsprocessen.
Hej Lasse! Tusen tack för dina fina ord och rekommendation! Tack för att jag fick förtroendet att förmedla er fina lägenhet. Hoppas ni trivs bra i ert nya hus!
En glad och positiv Malin S är tydlig och saklig Bra Tjej
Hej Viveca! Stort tack för dina fina ord och rekommendation! Hoppas ni ska trivas bra i er nya lägenhet!
Blev bemött på bästa sätt. Professionell och duktig i sitt yrke. Mycket trevlig och behagligt sätt.
Hej Kerstin! Stort tack för dina fina ord, uppskattar att du tar dig tid för att skriva en rekommendation. Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen.
Var trevlig och förstående och hjälpsam. Hoppas att hon njuter av din uppgift som mäklare. Kommer ej på vad jag ska fortsätta skriva för att komma upp till 30 tecken. Det här kanske blir sista raden. Hon ska ha beröm, samt röda rosor!
Hej Tomas! Stort tack för dina fina ord och din rekommendation! Stort grattis till er nya lägenhet!
Malin är lyhörd, noggrann, hjälpsam, målinriktad och har ett otroligt engagemang. Vi kände oss trygga genom hela processen och vet att vi fått bästa tänkbara hjälp. Högsta betyg!
Hej Joanna! Stort tack för dina fina ord och rekommendation! Tusen tack för att jag fick förtroendet att få förmedla er fina lägenhet!
Proffsig genom hela resan från första kontakt till kontraktskrivning. Rutinerad och toppen i diskussioner om vilken strategi som ska antas.
Hej Madelaine! Stort tack för din rekommendation & stort tack för att jag fick förtroendet att förmedla din fina lägenhet!
Malin ger ett professionellt intryck och var lugn och trygg. Jag förväntade mig en professionell mäklare och Malin uppfyllde förväntningarna. Jag är mycket nöjd.
Hej Lena! Stort tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen och tack för din fina rekommendation!
Bra, enkelt samarbete kunnig, bra mäklare!
Hej Martina! Stort tack för din rekommendation! Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet!
Malin gav ett professionellt och kunnigt intryck från dag 1. Tydlig, ärlig och enkel att ha att göra med genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera henne.
Tack Christian för ditt fina omdöme, uppskattar verkligen dina fina ord! Tack för att jag fick förtroendet att få hjälpa er med försäljningen!