Jimmie Rönnbäck

Jimmie Rönnbäck

Jimmie Rönnbäck är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Jimmie Rönnbäck har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Jimmie Rönnbäck har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.7. Jimmie Rönnbäck har haft 23 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

165 omdömen om Jimmie Rönnbäck

Sedan starten hos Reco 2019
Daniel B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmie Rönnbäck en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Minneberg

Jimmie gav ett högt förtroende, var bra på återkoppling och jag upplevde kontakten med honom som mycket positiv. Jag kan varmt rekommendera honom för er bostadsaffär.

Per G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmie Rönnbäck en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Jimmie erfaren med en unik kompetens i bostadsrättsvärlden för både säljare o köpare. Svarar snabbt på frågor.

Natalie F
Centrala Sundbyberg

Trevligt bemötande och väldigt kunnig. Vi rekommenderar Jimmie varmt! Natalie & Magnus

Arash R
Minneberg

Proffsig. Förstår att det är bökigt att hålla visningar med allt vad det innebär. Tydlig med strategi inför försäljning etc. Behaglig person att ha och göra med.

Claes S

Har både köpt och sålt med Jimmie. Kanonbra

Pernilla J
Traneberg

Snabb, konkret och ger ett ärligt intryck! Han sålde min lgh till ett högsta pris per kvadratmeter i området👌🏻👌🏻👌🏻

Fredrik M
Minneberg

Trevligt, lättsam och samtidigt kunnig och seriös.

Karin K
Minneberg

Tydlig och kunnig. Jimmie kan allt man behöver veta om Minneberg

Anton A
Minneberg

Bra upplevelse från start till mål, Jimmie har haft en bra kommunikation genom hela försäljningen samtidigt som han förhållit sig till våra önskemål kring försäljningen.

Louise G
Minneberg

Snabb och hängiven! Vi skrev avtal en lördagkväll.