Jimmie är ett riktigt proffs. Med sin gedigna erfarenhet inger han förtroende och skapar ett lugn genom hela viktiga affären.
Jimmie Rönnbäck
Jimmie Rönnbäck är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Jimmie Rönnbäck har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Jimmie Rönnbäck har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.7. Jimmie Rönnbäck har haft 26 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
152 omdömen om Jimmie Rönnbäck
Jimmie är ett superproffs med trevligt bemötande. Kommunikationen med honom funkar galant. Med honom som mäklare känner vi oss helt trygga att allt går så bra det bara är möjligt.
Jimmies långa erfarenhet är stor tillgång när vi möts och diskuterar marknaden i stort och lokalt. Jag har tidigare mäklarkontakter där kommunikation inte varit den bästa. Jimmie återkom alltid när han sagt att skulle ringa/smsa alltså mycket professionellt.
Snabb och smidig kommunikation
Vi är inte klara med slutlikviden då vi har lite kvar att jobba med håll i hatten vi har inte gått i mål än 😊😊
Trevligt bemötande,kunnig och hjälpsam
Snabb och lyhörd 👍👍 trevligt med en lugn norrlänning 😄
Jimmie sålde lägenheten snabbt och var både professionell och trevlig. Han kändes öppen om alla spekulanter, gav oss bra stylingtips och pushade oss lagom mycket.
Det var vår första försäljning och vi fick otrolig guidning och hjälp av Jimmie som gärna svarade på alla våra frågor. Vi är väldigt nöjda!
He is so friendly, as I don’t know Swedish well so he desceibed me everything really nice. He bahaved really warmed welcome on contract day!