Överlag smidigt tydligt och enkelt och trevligt . Ända negativa är att han kändes lite pushig.
Adam Ulfung
Adam Ulfung är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Adam Ulfung har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Adam Ulfung har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 371 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Ulfung har haft 65 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
371 omdömen om Adam Ulfung
Förtroendeingivande och inlyssnande. Ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen.
Adam var trevlig o lugn och vi fick bra information angående köpet. Bemötandet var mycket bra.
Kunnig, pålitlig och förtroendeingivande.
Jag upplevde Adam som intresserad och engagerad i mina behov. Adam såg till att förstå vad vi letade efter för att sedan komma med förslag. Snabb återkoppling.
Smidig och bra kommunikation.
Kommunikationen fungerade bra och försäljningen gick snabbt 👍
Adam kändes SUPER trygg att göra min första affär med. Så hjälpande igenom hela processen och förklarade allt så ordentligt eftersom det va min första lägenhet vilken kändes så sååå skönt. Utöver det hade han stenkoll på alla frågor jag hade att ställa och även tillgänglig. Super super duktig mäklare verkligen, Adam kommer jag göra flera affärer med!
Erfaren mäklare som är väldigt skicklig, rätt person på rätt plats. Tydlig i sin kommunikation, engagerad, kunnig och strukturerad. Han ser helhetsbilden och lyckas få till en bra affär. Är väldigt inlyssnande och tar hänsyn till kundens behov. Vi kan varmt rekommendera Adam som mäklare!
It was a really good experience, he is quite dedicated and very responsible. Takes the task pretty seriously and provided good suggestions for the apartment visibility.