Snabb på återkoppling och tillgänglighet, trevlig och saklig.
Adam Ulfung
Adam Ulfung är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Adam Ulfung har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Adam Ulfung har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 314 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Ulfung har haft 49 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
314 omdömen om Adam Ulfung
Superfint bemötande, kunnig och fint bemötande
Mycket bra och enkel kommunikation och informationstempo. Trevligt och lagom engagerat bemötande, var inte för påflugen. Hade inte riktigt läst in sig på objektet som gav en lite längre process för tillit. Men bra svar under processen som gav förtroende. Genomarbetad och strukturerad avtalsgenomgång som kändes trygg.
Mycket proffsig och gav ett mycket trevligt bemötande. Snabb på att undersöka gen svar på frågor.
Adam är ödmjuk, lugn och professionell. Man känner sig väldigt trygg i processen, vare sig det är köp eller sälj. Ska du sälja i Sundbyberg rekommenderar jag Adam starkt!
Bra bemötande. Lyhörd och engagerad genom hela processen
Vi vill verkligen tacka Adam för det otroligt professionella och engagerade arbetet under försäljningen av vår bostad. Från första mötet till avslut har Adam varit både kunnig och lyhörd, och har gjort hela processen smidig och trygg. Hans hjälp och expertis har varit ovärderlig, och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Adam är en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder och levererar på alla nivåer, och vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare. Tack än en gång, Adam, för all din hjälp och för att du gjorde denna resa så positiv!
Hjälpsam, trevlig och proffsig
Adam har varit enastående genom hela processen, från start till mål. Det har känts oerhört tryggt att ha Adam vid sin sida under försäljningen av min lägenhet. Han lämnar ingenting åt slumpen, är extremt kunnig och agerar med högsta professionalism. Jag kan varmt rekommendera Adam till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare!
Mycket bra Hade koll och snabb affär Alltigenom mycket nöjd kund