Jätteduktig mäklare! Rekommenderas varmt!
Adam Behrer
Adam Behrer är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Adam Behrer har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Adam Behrer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Behrer har haft 52 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
149 omdömen om Adam Behrer
Adam har varit en stöttepelare rakt igenom hela försäljningsprocessen och har agerat helt utifrån mina önskemål och förväntningar. Smidig process från start till mål, tack Adam!
Vi anlitade Adam för att sälja vår bostad och är väldigt nöjda med hans insats. Adam presenterade en tydlig plan från start och guidade oss genom hela processen på ett tryggt och professionellt sätt. Han var lyhörd för våra önskemål, alltid nåbar och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Hans engagemang gjorde att vi kände väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera Adam till alla som söker en pålitlig, trevlig och skicklig mäklare!
I had a very pleasant experience with Adam Behrer while purchasing an apartment. 1. Professionalism: Adam is a highly professional broker. He is well-informed about the apartments and provides clear answers to all of my questions. His politeness and patience during viewings were greatly appreciated. 2. Thoughtful Follow-Up: He follows up with buyers without being pushy. Adam reaches out via calls or messages to gauge interest, but he never pressures me to make decisions or contacts me too frequently, maintaining...
Adam Behrer är social begåvad och glädje spridaren. Han ärlighet gör honom fullständigt pålitlig. Bästa med hans försäljning sätt att var handels kraft flexibelt till alla möjliga förslag och ändringar under försäljning processen.
Otroligt smidig mäklare att arbeta med. Alltid tillgänglig och förtroendeingivande.
Adam var väldigt drivande och närvarande i försäljningen av min lägenhet. Han hade tydliga strategier inför försäljning och höll mig konstant uppdaterad. När försäljningsprocessen drog gick det snabbt och smidigt, och om någonting kom upp var han alltid snabb att kontakta mig. Jag skulle varmt rekommendera Adam!
Närvarande o trevlig. Lättsam o ändå proffsig.
Adam är väldigt klok och bra att diskutera med igenom hela processen, en trygg person att ha vid sin sida. Han var proaktiv, resultatinriktad och skötte verkligen sitt uppdrag på bästa sätt.
Ur köparens synvinkel var han besvärlig då han inte ville förhandla pris, vilket betyder att han skickligt genomförde sitt uppdrag mot köparen som är hans uppdragsgivare. När jag skall sälja kommer jag söka upp Adam. Allt gick mycket snabbt, korrekt och smidigt i processen. Från första kontakt till avtal skrivna inkl visning klarade vi av affären på mindre än 6 timmar. Självklart var vi väl bekanta med området och tom fastigheten i fråga vilket förenklade vårt beslut. Men det visar också på att Adam skötte kontakterna mellan parterna samt sitt administrativa arbete utmärkt.