Mycket duktig och erfaren mäklare. Ger bra information under arbetet framåt. Varför det blir 4 och inte 5 i betyg är att jag tyckte hon kunde hintat om att vi borde ändra tillbaka ett av sovrummen. Annars supernöjd!
Charlotte Forsberg
Charlotte Forsberg är mäklare på MOHV Umeå
.Charlotte Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2008-12. Charlotte Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 300 omdömen med ett betyg på 4.8. Charlotte Forsberg har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
300 omdömen om Charlotte Forsberg
Jobbat snabbt med vårt ärende. Vi lade ett bud via Charlotte och inom 30 minuter återkopplade hon och affären var ett faktum.
Väldigt proffsigt bemötande. Lyhörd på kundens behov. Uthållig. Vi kommer helt klart att bli ambassadörer för både henne och MOHV
Allting fungerade supersmidigt.
Kunnig, lättillgänglig och lyhörd
Hon är väldigt strukturerad, professionellt och tydligt. Hon verkar vara erfaren och realistisk.
Professionellt. Strukturerad. Realistiskt. Vi är supernöjda som kund.
Trygg och erfaren mäklare med bra dialog både mot säljare och köpare.
Charlotte ser vad som är unikt med just din fastighet och är alltid 100% professionell. Genom hela processen är hon rak och ärlig med en god kommunikation. För oss som säljare detta tillfälle är det viktigt att ha en mäklare som inger förtroende och som tror på ditt objekt, vilket Charlotte gör. Umeås bästa mäklare.
Hennes bemötande tyckte vi om. Vi fick snabbt förtroende för henne. Hon var saklig, tydlig och trevlig utan att vara påträngande och en. bra lots genom den snabba handläggningen.,