Emilie Gyllenram (f.d Svedberg)

Emilie Gyllenram (f.d Svedberg)

Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) är mäklare på MOHV Umeå

Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) har haft 4 försäljningar sen 2024-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-10 - 2024-11

195 omdömen om Emilie Gyllenram (f.d Svedberg)

Sedan starten hos Reco 2019
Jon Mikael N
Tväråbäck

Trevlig och engagerad! Väldigt tillmötesgående och snabb på att återkoppla!

Emma Jenny Karolina K
Sålde sitt hus med hjälp av Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) en del av MOHV Umeå
Tväråbäck

Vår upplevelse av att sälja vårt hus har varit över förväntan med hjälp av Emilie. Hon är väldigt trevlig och visar stor kompetens inom sitt område. Lätt att få tag i för att bolla frågor och funderingar. Vi har känt oss väldigt trygga i hela processen kring husförsäljningen, allt från första mötet, fotografering, visning och hela vägen till kontraktsskrivning.

Ann-Catrin H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) en del av MOHV Umeå

Engagerad, kunnig, tillgänglig.

Emma Jenny Karolina K
Vännäsby

Emilie är trevlig, lätt att prata med och visar stor kompetens inom sitt område. Hon kom väldigt förberedd till vårt möte och lämnade oss i en känsla av trygghet. Vi känner oss helt trygga med att sälja vårt hus vi haft i 18 år med Emilies hjälp.

Lan Hanna Isabel A
Sålde sitt hus med hjälp av Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) en del av MOHV Umeå
Vännäsby

Emilie är en engagerad och väldigt professionell mäklare som har stöttat oss som säljare och samtidigt kunnat skapat en god relation till framtida köpare. Vi är väldigt nöjda!

Pernilla H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilie Gyllenram (f.d Svedberg) en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Hon är grym. Proffsig, snabb och trevlig

Cornelia S
Tomtebo/Nydalaviken

Emelie är en duktig och trevlig mäklare som bemöter alla väl! Trots en svårare marknad så gick försäljningen riktigt bra tack vare Emelies hjälp. Skulle jag behöva en mäklare igen hade jag hört av mig till Emelie ännu en gång!

Anna S
Tomtebo/Nydalaviken

Emilie har varit väldigt trevlig och hjälpsam. Hon har skött denna försäljning på ett utmärkt sätt vilket har gjort det väldigt lättsamt för oss. Det blev som vi önskade en snabb affär och vi fick ut de värde vi hoppats på.

Jennifer J
Grubbe

Emilie har bemött oss med vänlighet och kunnat besvara de allra flesta frågor, av de många vi haft. Hon har svarat snabbt och även varit väldigt flexibel med tider. Vi har känt oss trygga med köpet av lägenheten på Kronoskogsvägen, tack!

Gustav N
Carlshem/Carlshöjd

Positiv erfarenhet, serviceminded och trygg