Effektivt och väl utfört arbete till bra pris. Rekommenderas!
Petterssons Bil & Maskinservice
Hos oss på Petterssons bil kan du tryggt lämna din bil på service eller reparation. Vi är tre bröder som driver verksamheten och tillsammans har vi samlat på oss mycket erfarenhet. Vi servar alltid efter rekommendationer från bilens tillverkare och lämnar åtminstone 1 års garanti på arbetet. Dessutom stämplar vi i din servicebok,...
16 omdömen om Petterssons Bil & Maskinservice
Övergripande smidigt. Tacksam även för hjälp med ett par mindre skador som kunde åtgärdas i samband med en större reparation. Snyggt blev d
Hej! Ett toppen företag. Allt från bemötande till det tjänster de utfört.
Det va väldigt trevliga och kunniga killar kan starkt rekommendera till andra.
Fick hjälp med knackade ljud i motorn vilket de löste och bettan går nu som en dröm igen.
Fantastiska killar som alltid ställer upp! Hjälpsamma, snabba,prisvänligt och ett trevligt bemötande! Toppbetyg! 👍
Bästa killarna i stan!Tar sig tid,ringer om det e något,trevliga och glada.Det är min "mock".
Snabb och mycket bra service! Bra återkoppling efter felsök,kändes tryggt att ha bilen hos er!
Hej! Trevligt bemötande. Bra utfört arbete till ett vettigt pris. Rekommenderas! Bosse
När jag dag ett kom till verkstaden var den stängd. Inte bra. Dag två var den öppen, då funkade det bra.
Toppen servive, vet va dom sysslar med och utför arbetet snabbt.
Trevlig personal. Snabb hantering och perfekt resultat
Mycket god service, prisvärt och med god framförhållning.
Däckskifte efter punktering igår kväll. Jag blev perfekt bemött strax före kl 7 av en seriös mekaniker som är flexiblare än en kundmottagare
Trevligt bemötande. Snabb handläggning samt korrekt prisangivelse. Bra pris i förhållande till motsvarande märkesverkstad. Jag bytte vid tillfället en fjäder bak. Jag är sammantaget mycket nöjd och kommer fortsättningsvis att anlita företaget vid service etc.
Vänligt mottagande. Bra och snabb service av kreativa och kunniga mekaniker.
Kanon service Bra o trevliga, Snabba Bra priser
Kanonbra, de får gärna ringa direkt då bilen är klar nästa gång, men överlag kanonbetyg.
Mycket nöjd med service och arbetet! Trevlig personal. Kommer definitivt tillbaka:)
Snabb och effektiv service 👍Bra förslag till åtgärder
Mycket bra och snabb service. Bra priser och bra och trevligt bemötande
Lämnade in bilen för service, proffsigt utfört jobb och väldigt trevliga killar. Rekommenderar starkt denna verkstad!
Kunnig och trevlig,jag fick snabb hjälp,och bilen fungerar med nya tänstift.Anders med S 60
Mycket trevliga att ha att göra med. Snabb och bra service. Rekommenderas.