Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
Nogranna och ordentliga vid städning. Rekommenderar dem starkt! Vid kontroll av städning så fanns det inget att anmärka på
Reco tipsar!
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Verifierad kund
Tack RBS städ service AB!
Nöjd är vi tackar Mvh // Eliass
Verifierad kund
Väl bemött av personal. Var lite slarv med städningen på blandaren köket, och på golvet runt toaletten.
Reco tipsar!
Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena
Verifierad kund
Trevlig bemötande, gjorde ett jätte bra jobb. Rekommenderas stark.
Verifierad kund
Bra städning och kommunikation med RBS!
Reco tipsar!
Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt
Verifierad kund
Bra kommunikation, bra service, bra städ.
Kommer använda dem igen. Rekommenderas varmt . !
Verifierad kund
Mycket bra och snabb återkoppling
Reco tipsar!
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Verifierad kund
vi har nyligen köpt en flytt! på cirka fyra eller fem timmar städades lägenheten till en mycket hög standard.
teamet på två var vänliga och detaljerade och jag rekommenderar dem starkt! den nya hyresgästen var nöjd och vi flyttade ut utan problem. Tack!
Verifierad kund
Jättenöjd, även bovärd och nya gästerna.
Ger det 98% för helheten. Och trevlig personal.
Reco tipsar!
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o
Verifierad kund
Väldigt snabb respons och service från RBS städservice. Och fönstren som putsades blev i ordets sanna mening prickfria.
Jag är mycket nöjd med RBS städservice, rekommenderas å det varmaste.
Verifierad kund
Superbra gjort. Bra personal som tar jobbet på allvar o seriöst.
Jättenöjd
Reco tipsar!
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
Verifierad kund
Profesionella och pålitliga, de utförde ett fint städjobb. Jag anlitade dem för en flyttstädning och detta genomfördes på ett väldigt bra sätt. Jag kommer sannolikt anlita detta företag igen!
Verifierad kund
Jättebra upplevelse, enkel bokning kom i tid och gjorde ett jättebra jobb. Rekommenderas!
Reco tipsar!
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Verifierad kund
En städare kom ensam för kollegan var sjuk och det gjorde att det tog lite längre tid. Jag var mycket nöjd med städningen.
Verifierad kund
Väldigt trevliga och mycket duktiga.
Flyttstädning och inglasad balkong.
Reco tipsar!
I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that c
Verifierad kund
Snabb och smidig kontakt inför uppdraget. Väl utförd städning på och fönsterputs!
Verifierad kund
Trevligt bemötande av de som städa och de va super duktiga, blev imponerad när jag såg hur rent det var efter. Riktigt bra!
Väl bemött av företaget.
Förväntningarna uppnås.
Mycket gott samarbete med städerskan.
Verifierad kund
Rent och snyggt gjort. Ordentlig städning och fönsterputs. Trevlig personal.
Jag är mycket nöjd!
Verifierad kund
Trevligt bemötande av fönsterputsaren som gjorde ett väldigt bra jobb!
Reco tipsar!
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt!
ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Verifierad kund
Snabb och bra fönsterputs till rimligt pris! ⭐
Verifierad kund
De var hos mig för fönsterputsning av mitt hus . Personalen var trevlig och lyhörd för mina önskemål. Det blev supersnyggt och de var prisvärda. Rekommenderar dem starkt.
Reco tipsar!
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Okontrollerat omdöme
Reco har inte kunnat kontrollera att omdömet kommer från en kund till företaget. Dock är identiteten på omdömeslämnaren bekräftad med BankID.
Fin och snabb service, svarar väldigt snabbt och är flexibla. Jag är väldigt nöjd med storstädningen!
Verifierad kund
RBS Städ Service hjälpte mig när jag behövde hjälp med flyttstäd - jag är så nöjd med deras arbete och alla var jättetrevliga som jag kommunicerade med. Skulle definitivt rekommendera RBS Städ Service!
Reco tipsar!
Jag är väldigt nöjd med Rent 08. Mycket snabbt och bra bemötande från företaget och framförallt fantastiskt kvalitet på städningen. Rekomme
Verifierad kund
Snabbt och trevligt bemötande samt bra städning!
Verifierad kund
Har aldrig haft så klara fönster till ett så bra pris . Återkommer till hösten.
Reco tipsar!
Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra.
Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
Verifierad kund
Jag bokade en flyttstädning tillsammans med RBS städ och är super nöjd! Slutresultatet blev toppen, min sambo har tidigare jobbat inom flyttstäd och även han blev imponerad! Trevlig & bra kommunikation. Tack Iren!
Varmt rekommenderat!
Verifierad kund
Snabb och smidig hjälp med flyttstäd. Det blev rent och jag har nog aldrig sett fönstrena så rena.
Reco tipsar!
Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjäl
Verifierad kund
Lätta att få kontakt med, inga problem när vi behövde ändra tid. Klockrent slutresultat
Verifierad kund
Jag har anlitat RBS vid två tillfällen och båda gångerna har de utfört klanderfria städningar.
Reco tipsar!
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin
Verifierad kund
Proffsiga och trevliga. De hade kul när de jobbade. Skön bulgarisk musik på stereon. Rent blev det också till ett väldigt rimligt pris. Iren och co var kalasbra.
220 kr extra för resa och material vilket var helt ok och ingen överraskning.
Verifierad kund
Went very smooth, finished on time, apartment was perfectly clean, thanks!
Reco tipsar!
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt.
Lika så Legaite, Ohla och Vol
Verifierad kund
Pålitliga, det gick så smidigt och det var så fint när jag kom hem.
Verifierad kund
Väldigt trevlig och lyhörd personal som gör ett noggrant och effektivt jobb! Även mycket prisvärda
Reco tipsar!
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Verifierad kund
Vi är jättenöjda med vår städning! Kan varmt rekommendera!
Verifierad kund
Alltid punktliga i tid. Gör alltid ett noggrant jobb. Alltid välstädat. Om man ber om extra fixar dom det. Mycket prisvärda
Reco tipsar!
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
Okontrollerat omdöme
Vi är otroligt nöjda med RBS städ! Vi hittade de genom offerta där de erbjöd oss ett väldigt bra pris på återkommande städning. Städningen är mycket väl utförd varje gång och Irena och hennes kollegor är väldigt trevliga.
Vi är väldigt glada att vi anlitat de!
Verifierad kund
Jag är otroligt nöjd med RBS! Jag var ute lite kort inpå inför en fotografering, RBS svarade snabbt på förfrågan och jag hade turen att de kunde på föreslaget datum. Valde deras ”visningsstäd” och är mer än nöjd med resultatet! De var noggranna och det blev skinande rent! Trevligt bemötande och när jag bad de ringa mig ca 20 min innan de var klara så var det inga som helst problem. Jag är väldigt nöjd, kan varmt rekommendera de och kommer själv definitivt anlita de igen! STORT TACK!
Verifierad kund
Mycket trevliga och bra service! Alltid rent och fint när RBS har varit hemma hos oss.
Verifierad kund
Vi har anlitat företaget för flytt, grovstädat och vanlig städning. Allt har varit över förväntan. Helt perfekt!
Verifierad kund
Bra och seriös företag , jag hittade de på offer
Jag är bjöd med de
Verifierad kund
Irena och hennes make är trevliga. Förutom att de städar noggrant så är de väldigt flexibla också.
Verifierad kund
Irina är jättetrevlig. Kommer alltid i tid. Städar proffsigt.
Verifierad kund
Bästa tänkbara städfirman, alltid toppen!!!!
Mycket trevliga, bra priser, super rent varje gång.
Verifierad kund
I hired them to clean the apartment that i moved from.
They were great, excellent and skilled