Nogranna och ordentliga vid städning. Rekommenderar dem starkt! Vid kontroll av städning så fanns det inget att anmärka på
RBS städ service AB
Behöver du hjälp med städningen? Välkommen till RBS städ service AB. Vi är ett flexibelt städföretag med stor erfarenhet av städning. Vi gör ditt vardagsliv lite enklare, så att du får tid att umgås med din familj. Vi jobbar ständigt med att hålla en hög kvalitet på städningen och 100% nöjda kunder. Vi älskar feedback och...
44 omdömen om RBS städ service AB
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK
Tack RBS städ service AB! Nöjd är vi tackar Mvh // Eliass
Väl bemött av personal. Var lite slarv med städningen på blandaren köket, och på golvet runt toaletten.
Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt föredömligt. Städaren var trevlig, lyhörd och mycket noggrann.
Trevlig bemötande, gjorde ett jätte bra jobb. Rekommenderas stark.
Bra städning och kommunikation med RBS!
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.
Bra kommunikation, bra service, bra städ. Kommer använda dem igen. Rekommenderas varmt . !
Mycket bra och snabb återkoppling
Trevligt och professionellt bemötande. Vänlig och respektfull personal som jobbar metodiskt, noggrant och som jag kan lita på. Professionell städning efter mina önskemål. Allt går, dem löser de städproblem jag vill ha hjälp med. Rent och snyggt efter genomfört uppdrag. Får alltid städhjälp på önskade datum och tider. Smidig dialog emellan företaget och mig som kund. Jag är mycket nöjd. Bra pris. Det fungerar över förväntan, bästa städhjälp man kan få.
vi har nyligen köpt en flytt! på cirka fyra eller fem timmar städades lägenheten till en mycket hög standard. teamet på två var vänliga och detaljerade och jag rekommenderar dem starkt! den nya hyresgästen var nöjd och vi flyttade ut utan problem. Tack!
Jättenöjd, även bovärd och nya gästerna. Ger det 98% för helheten. Och trevlig personal.
Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjälp.
Väldigt snabb respons och service från RBS städservice. Och fönstren som putsades blev i ordets sanna mening prickfria. Jag är mycket nöjd med RBS städservice, rekommenderas å det varmaste.
Superbra gjort. Bra personal som tar jobbet på allvar o seriöst. Jättenöjd
Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!
Profesionella och pålitliga, de utförde ett fint städjobb. Jag anlitade dem för en flyttstädning och detta genomfördes på ett väldigt bra sätt. Jag kommer sannolikt anlita detta företag igen!
Jättebra upplevelse, enkel bokning kom i tid och gjorde ett jättebra jobb. Rekommenderas!
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.
En städare kom ensam för kollegan var sjuk och det gjorde att det tog lite längre tid. Jag var mycket nöjd med städningen.
Väldigt trevliga och mycket duktiga. Flyttstädning och inglasad balkong.
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
Snabb och smidig kontakt inför uppdraget. Väl utförd städning på och fönsterputs!
Trevligt bemötande av de som städa och de va super duktiga, blev imponerad när jag såg hur rent det var efter. Riktigt bra!
Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.
Rent och snyggt gjort. Ordentlig städning och fönsterputs. Trevlig personal. Jag är mycket nöjd!
Trevligt bemötande av fönsterputsaren som gjorde ett väldigt bra jobb!
Jag är väldigt nöjd med Rent 08. Mycket snabbt och bra bemötande från företaget och framförallt fantastiskt kvalitet på städningen. Rekommenderar varmt.
Snabb och bra fönsterputs till rimligt pris! ⭐
De var hos mig för fönsterputsning av mitt hus . Personalen var trevlig och lyhörd för mina önskemål. Det blev supersnyggt och de var prisvärda. Rekommenderar dem starkt.
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
Fin och snabb service, svarar väldigt snabbt och är flexibla. Jag är väldigt nöjd med storstädningen!
RBS Städ Service hjälpte mig när jag behövde hjälp med flyttstäd - jag är så nöjd med deras arbete och alla var jättetrevliga som jag kommunicerade med. Skulle definitivt rekommendera RBS Städ Service!
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Snabbt och trevligt bemötande samt bra städning!
Har aldrig haft så klara fönster till ett så bra pris . Återkommer till hösten.
Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta genast åtgärdats och inte upprepats. Det är flexibelt med avbokningar och man får väldigt snabbt svar på mejl.
Jag bokade en flyttstädning tillsammans med RBS städ och är super nöjd! Slutresultatet blev toppen, min sambo har tidigare jobbat inom flyttstäd och även han blev imponerad! Trevlig & bra kommunikation. Tack Iren! Varmt rekommenderat!
Snabb och smidig hjälp med flyttstäd. Det blev rent och jag har nog aldrig sett fönstrena så rena.
Väl bemött av företaget. Förväntningarna uppnås. Mycket gott samarbete med städerskan.
Lätta att få kontakt med, inga problem när vi behövde ändra tid. Klockrent slutresultat
Jag har anlitat RBS vid två tillfällen och båda gångerna har de utfört klanderfria städningar.
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Proffsiga och trevliga. De hade kul när de jobbade. Skön bulgarisk musik på stereon. Rent blev det också till ett väldigt rimligt pris. Iren och co var kalasbra. 220 kr extra för resa och material vilket var helt ok och ingen överraskning.
Went very smooth, finished on time, apartment was perfectly clean, thanks!
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Pålitliga, det gick så smidigt och det var så fint när jag kom hem.
Väldigt trevlig och lyhörd personal som gör ett noggrant och effektivt jobb! Även mycket prisvärda
I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that came were so nice and helpful. I'm sure, that next time I move somewhere else, or my friends need the same service I'll call Pribaltika. Also, I'm about to try other services provided by the company. 10 out of 5.
Vi är jättenöjda med vår städning! Kan varmt rekommendera!
Alltid punktliga i tid. Gör alltid ett noggrant jobb. Alltid välstädat. Om man ber om extra fixar dom det. Mycket prisvärda
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Vi är otroligt nöjda med RBS städ! Vi hittade de genom offerta där de erbjöd oss ett väldigt bra pris på återkommande städning. Städningen är mycket väl utförd varje gång och Irena och hennes kollegor är väldigt trevliga. Vi är väldigt glada att vi anlitat de!
Jag är otroligt nöjd med RBS! Jag var ute lite kort inpå inför en fotografering, RBS svarade snabbt på förfrågan och jag hade turen att de kunde på föreslaget datum. Valde deras ”visningsstäd” och är mer än nöjd med resultatet! De var noggranna och det blev skinande rent! Trevligt bemötande och när jag bad de ringa mig ca 20 min innan de var klara så var det inga som helst problem. Jag är väldigt nöjd, kan varmt rekommendera de och kommer själv definitivt anlita de igen! STORT TACK!
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Mycket trevliga och bra service! Alltid rent och fint när RBS har varit hemma hos oss.
Vi har anlitat företaget för flytt, grovstädat och vanlig städning. Allt har varit över förväntan. Helt perfekt!
Bra och seriös företag , jag hittade de på offer Jag är bjöd med de
Irena och hennes make är trevliga. Förutom att de städar noggrant så är de väldigt flexibla också.
Irina är jättetrevlig. Kommer alltid i tid. Städar proffsigt.
Bästa tänkbara städfirman, alltid toppen!!!! Mycket trevliga, bra priser, super rent varje gång.
I hired them to clean the apartment that i moved from. They were great, excellent and skilled