ANVÄND INTE DETTA FÖRETAG! Hade bokat tid med en anställd som skulle plugga ur min gas kl 12 torsdagen den 15/12. När jag på torsdagen försöker nå honom så säger han att han har det körigt idag, och därefter slutar han att svara. Jag ber honom återkomma med en tid, då jag tagit ledigt hela dagen för detta, men får inget svar. Då ringer jag in till Samsons rör och ber de söka ansvarig rörmokare. Då meddelar han i växeln att denna röris är hemma sjuk i Covid. Jag tycker detta låter konstigt då han sagt till mig att han har...
Samsons Rör AB
I samverkan med institutionella beställare inom Stockholmsområdet erbjuda det för kunden mest gynnsamma utförandet av tekniskt avancerade rörarbeten.
5 omdömen om Samsons Rör AB
Våren 2022 Installerade Inneklimat en luft/vattenvärmepump i vårat hus. Efter att säljaren rekommenderat oss en AIR X 413 som bästa alternat
Lallare som lämnade ett halvfärdigt jobb. Fick ta in en annan rörfirma som avslutade. Skulle trots detta fakturera fullt ut. Avråder från att anlita.
Dyrt, för det jobb som gjorts. Kunde vara billigare.
Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial
Vår Bostadsrättsförening anlitade Samsons Rör för en stamspolning i samtliga medlemmars lägenheter. Fastigheten är relativt ny så detta gjordes för att underhålla samt förhindra framtida problem. Under förhandligen (innan arbetet satts igång) så var vi väldigt tydliga med att vi ville ha dagliga uppdateringar på hur arbetet går eftersom Samson behöver tillgång till samtliga medlemmars lägenheter. Om någon medlem inte lämnat nycklar kommer därför inte Samson in i den lägenheten och då ville vi veta det i tid så att vi...
pajas företag som ej tar något ansvar för fel dom gjort och orsakat vatten skador håll er borta från MR samson
Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åk