Väldigt nöjd med Michael och team. Äntligen har vi hittat en VVS-firma med ansvarskänsla och rätt kompetens. Vi har fått hjälp med en del olika saker, bla justering av vårt värmesystem. Det är ett ganska nytt bergvärmesystem (Nibe-panna och golvslingor inne), installerat av en annan firma. Vi har haft en hel del problem med bla felkopplingar och att man inte luftat av borrhålet innan det tagits i bruk. Vi har haft ett flertal VVS-montörer här innan för att lösa problemen som uppstod, men till begränsad framgång. Jätteglad att vi nu hittat Solna VVS som vi gladeligen ringer för framtida behov.

Solna Vvs AB
1 omdömen om Solna Vvs AB
Ett fantastiskt fint bemötande redan från första kontakt . Vårt hus var i starkt behov sv Relining hade vi förstått vid upprepade stopp i avlopp . Malin som energikniippe gör att vi får till oss hur materialet arbetar och hela resan blev tydlig för .oss . När vi kommer till de personer som gjorde själva jobbet och som avslut lämnsde allt snyggt och städat efter sig ger vi 💯 % . Fantastiskt team !!! Tack till er alla !
Skrev om
Solna Vvs AB