Alltid snabb och kunnig hjälp vare sig det gäller service, däckbyte eller andra tjänster.
Speedy Bilservice Arlandastad
110 omdömen om Speedy Bilservice Arlandastad
Sedan starten hos Reco 2023
Snabbt och bra service. Trevlig personal. Rekommenderar.
Bra bemötande och snabbt fixat
Snabbt, vänligt och proffsigt
Alltid trevlig och fint bemötande
Känner mig alltid trygg när jag lämnar in min bil hos er. Ferhat och hans team är bäst!
Snabb service och trevligt bemötande. De känns ärliga och tydliga med priser.
Mycket bra bemötande super . Jag återkommer när jag behöver komma och har fått problem mvh Kalle .
Bta.pålitlig.kan mln bil .passand tid för mog
Trevliga och alltid hjälpsamma
Trevlig personal och mycket nöjd med jobbet på min bil😊
Tog in bilen snabbt och gjorde ett kanonjobb
Fick ett seriöst och ärligt intryck. Servicen var mycket grundlig utförd., ett stort tekniskt kunnande till ett bra pris. Bol
Snabb och kompetent service. Trevligt bemötande.
Bra bemötande och information.
Profetionella och kunniga medarbetare. Och framför allt trevliga.
Snabb toppenbra service med att fixa vevhusventilation. Öppen och bra dialog med Volvo originaldelar. Är återkommande kund.
Jättebra service och bemötande, kommer att rekommendera till vänner och bekanta
Trevligt bemötande, ärliga svar på frågor och snabb service till rimligt pris! Mycket uppskattat!
Bra bemötande och snabb service
Räddare i nöden. Trevlig personal och snabb service, kommer 100% tillbaks igen.
Bra och snabb service. Redovisar tydligt kostnader på kvittot
Värme,ett bra mottagande av en trevlig person.
jätte bra service snabba reparation kunniga reparatorer jätte tack
Bra snabb och trevlig service. Kan rekommenderas
Trevligt bemötande och väldigt bra, hjälp med bilen ,synd att de inte har behörighet för vissa hybridjobb bara (ordnade dock smidig kontakt med behörig märkesverkstad.
Hade bilen inne för avgas byte och jobbet gjordes snabbt och bemötandet var proffsigt. Priset var inte heller ngt att klaga på.
Bra fixat och enl prisbilden Lämnade på morgonen och klart 2 tim senare jobbet var byte av halvsats avgassystem
Toppen bemötande, kunnig. Fick tid snabbt och problemet löstes enkelt!!
Schyssta, ärliga, snabba och mycket bra bemötande. Mer än 5 plus! Vad man önskar hos en bra bilverkstad!
Tydlig kommunikation och snabb service.
Bemötandet har varit mycket bra, vänligt och professionellt.
Felsökte och fixade motorfel (tog inget för åtgärden, bara felsökningen). Super. Fick tid snabbt också.
Arbetsvilliga, trevliga och lätta att ha att göra med.
Snabb service och mycket trevlig personal.
Bra och snabb service av trevlig personal!
Bra ställe med trevligt personal.
Alla var supertrevliga! Bra service
Kanongäng med bra service Rekommenderas
Mycket hjälpsam och snabb service i ett läge där de flesta serviceställen hade sagt nej
Trevliga, snabba och väldigt bra bemötande och service hela vägen så därav bra betyg givetvis! Tack från Kent
Snabb smidig prisvärd trevlig. Kan rekommendera
Jätte bra bemötande och service, jag är mer än nöjd
Snabbt och bra service😊 Rekommenderar starkt 😉
Snabbt, smidigt, Mycket trevlig personal, rekommenderas
Tack för hjälpen, väldigt bra service!
Mycket bra trevligt och proffsigt bemötande
Mycket trevligt bemötande. Arbetet utfört till min belåtenhet. Även extra jobbet med bromsarna som dom ringde om först. Kostnaden för servicen ok.
God service och bra Bilverkstad
Superb! Trevligt bemötande. Snabbt o smidigt. Skrev 5 stjärnor men bara 4 syns(?)
vad skönt att höra du är nöjd jag ser 5 stärnor hoss mig tack