Som vanligt, toppen i alla avseenden , utförande och bemötande
Speedy Bilservice Kalmar
Välkommen till Speedy Bilservice Kalmar, vi erbjuder snabb och kvalitativ service! Vi är dedikerade till att ge dig det bästa, även när vi arbetar i högt tempo. Våra skickliga mekaniker tar hand om allt från bromsreparationer, däckbyte, avgassystem, oljebyte, service och AC-reparationer medan du kan njuta av en kopp kaffe...
269 omdömen om Speedy Bilservice Kalmar
Sedan starten hos Reco 2023
Jag har varit kund hos Larssons Bil i Kalmar AB/Speedy Bilservice sedan 1970. Jag uppskattar deras arbete och bemötande. Börje Björk
Snabb, trevlig service och bra prisnivå 👌
Bemötandet dialogen tipsen råden Sveriges bästa bilverkstad
Tog mitt ”case” på fullt allvar och fixade snabbt en tid för koll. Klart på typ 1 dag till en bra peng.
🤡 reklamationsnämnden man ska aldrig bli påtvingad att köpa
Tråkigt att du känner så. Då din bil är lite äldre så är delarna du beställde inte reguljära lagervaror utan de specialbeställdes just till dig vilket vi också var noga med att upplysa om., därav går de inte att skicka i retur.
Inte bra kan inte skicka tillbaka
Årlig service av vår bil. Gott bemötande. Trots att jag påpekade att två lampor skulle bytas blev bara en utbytt. Så nu måste jag till annan verkstad för att få det gjort. I övrigt var jag nöjd med deras insats.
Trevlig och kunnig personal och snabb service
Snabbt, enkelt och bra pris. Väldigt bra bemötande
Fick snabbt in bilen men dyrt….
Mycket bra bemötande vid däckbyte
Alltid bra service och mottagande Göran är en klippa👍
Seriöst och trevligt bemötande. Löste problemet med motorlampa som lyste snabbt och enkelt
Mycket bra jobbat och jag fick det som var sagt gjort så jag är nöjd
Utmärkt bemötande, motsvarade i hög grad förväntningarna. Mycket nöjd. Däckbyte och allmän service till högsta belåtenhet.
Fungerade hur smidigt som helst, helnöjd!
Mycket vänligt och informativt bemötande, utförde jobbet helt perfekt. Toppennöjd! Kan varmt rekommendera dem!
Allt stämde och väldigt trevligt bemötande som vanligt!
Trevligt bemötande och bra jobb
Bra kundmottagming och redegörelse vad man gjort. Fick även låna bil under tiden bilen var inne.😀 Mycket nöjd👍
Trevligt bemötande och god service.
Bra bemötande. Jobbets kvalitet visar sig nog men brukar vara bra. Jag är mångårig kund hos Lrssons bil och det är samma folk
Min erfarenhet vid en service och genomgång av min bil. Verkligen högsta kvalitet när det gäller : - Kundmottagning. - Genomfört arbete - Dokumentation i form av protokoll gällande bilens allmänna kondition. Allt detta till ett bra pris ! Tack till alla berörda inom företaget från en mycket nöjd kund ! -
Fint bemötande och kunnig personal!
Stadt och kompetent Service. Bra pris
Mycket bra bemötande och tillgänglighet via telefon, tid för reparation inom kort varsel, allt topp.
Bra o trevligt bemötande, snabb o bra service. Byte av hjullager på bilen.
Bra trevlig kundmottagare. Service killar kommer ut och pratar, vilket kändes som att man bryr sig om kunden. Nu väntade jag på bilen, kanske man kunnat erbjuda en kopp kaffe, om man ska gnälla på något.
Jag blev vänligt och upplysande bemött. Fick en stor 5-årsservice utförd på min citroen och blev mycket nöjd!
Trevligt bemötande och god service.
Fantastisk bemötande, både av Göran och den unga killen som gjorde diagnosen på husbilen. Kan varmt rekommendera detta gäng!
Grymt serviceinriktade Trevliga
Bra bemött när jag lämnade in bilen. Bra beskrivet vad de hade gjort på kvittot.
Bra, Fint bemötande, de fixade bilen fort.
Jättebra bemötande från personalen!!
Som alltid, mycket bra service, vänlig personal. Jag är alltid väldigt nöjd
Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma där kunden är i fokus. Väldigt professionella och kan varmt rekommendera!
Bra service, bra upplevelse. Kuling personal
Bra information snabb service bra kundservice
Bra utfört arbete som föväntat
Alltid trevliga och hjälpsamma och snabb hjälp fick jag också!
Bra, men fick ringa för att säkerställa att bilen var färdig.
Snabb service och trevligt bemötande
Alltid trevligt och kunnig personal! Hjälper även till att fynda begagnade delar - prisvärt. Så glad att jag är kund där!
Bra snabbt och fint lagad skada
Väligt bra service snabbt proffesionellt och väldigt trevliga
Vi fick en tid redan dagen efter och allt fungerade bra.
Bra bemötande trevlig personal
Mycket bra service, vid ett akut problem. Tack!!