Helt okej inget att klaga på. Anlitar dem fler gånger
Speedy Bilservice Nässjö
60 omdömen om Speedy Bilservice Nässjö
Sedan starten hos Reco 2024
Tycker att det var bra service, ett extra plus till kontrollen av torkarblad, bromsar mm
Bytte till vinterdäck. De gick snabbt och smidigt
Snabbt, vänligt och kompetent!
Bra ock korrekt bemötande. Enda felet var att man inte utförde allt som jag bett om på grund av tidsbrist.. Nu måste jag återkomma. Ett telefonsamtal ned frågan skall vi åtgärda hade varit bra.
Bra service och bemötande från personalen. Mycket hjälpsamma och utförde jobbet snabbt och effektivt.
Service beställd. Fick tid kommande vecka. Bra!.Väl bemött av trevlig personal. Uppskattat av mig. Servicen tog ca 3,5 timmar inklusive en reparation som beställdes på inlämningdagens morgon. Bra!!!. Jag har blivit mer än nöjd med Speedy.
Bra service och bemötesgående. Meeen jag tycker inte om att de ljuger mig rätt upp i ansiktet ang mina ventiler till däcke. Hade ventiler för dä cktryckskontroll vilket de nekade.
Hej! Ledsamt att du uppfattat det så men du har inga TPMS ventiler på dina däck. I din bil styrs det genom ABS system (mäts på drivaxeln) som indikerar om du får punktering eller lågt däcktryck. Mvh Speedy Bilservice Nässjö
Jag är mycket nöjd med din service och jag kommer alltid att vara din kund
Utmärkt bemötande av trevlig personal. Upplevde och överträffade mina förväntningar. Superbra upplevelse, service och lite allmänt fix.
Tycker jobbet blev jättebra. Och sen så hittade dom ett helt annat fel med.
Bra,enkel bokning och snabbt jobbat!
Mycket nöjd med arbetet rekommenderas…
Lätt att boka tid. Bra bemötande. Bra pris, särskilt när man får senior rabatt.
Finns inget ock och klarar på
Vänligt och professionellt bemötande.
Mycket bra service och trevlig personal.
Det var ett kundvänligt bemötande när jag kom in för att lämna in min bil för hjulbyte. Jag hade kunnat vänta 30 min tills den blir klar, men jag bestämde mig att komma tillbaka senare. Allt passade bra, jag fick bra information kring dubbdäck och en parkeringsskiva på köpet. Fin idé!
Tillmötesgående personal med servicekänsla o snabba
Inga problem med bokningen av service, besiktning och glasbyte hos Rydsglas
Trevligt bemötande , tydlig och human prissättning
Korrekt och trevligt bemötande av personalen samt arbetet utfört utan anmärkning.
Mkt bra på alla sätt. Känner Pelle sen tidigare och litar på att jag kan lämna in bilen och fortsätta jobba som vanligt (och därmed kunna fakturera min egen kund i andra änden) medan ni fixar det som behövs. Litar också på att saker blir löst på ett kvalitativt sätt så man inte behöver åka tillbaka igen. Tycker mina förväntningar uppnåtts på flera sätt.
Snabbt ock bra service ock ett bra bemötande.
Bemøtt på en eksemplarisk måte. Snabb og utmerket arbeid. Pris som avtalt. Jättenøyd.
De tog snabbt emot min bil och åtgärdade problemet.
Funkade ok trevlig personal men vill att de hör av sig när det krånglar
Bra som alltid, trevligt bemötande och ärligt personal byter bara delar som är sönder inte de som är hela.😊👍
Mycket bra Alltid tillmötesgående servicei riktad
Bra service och bra bemötande.
Trevliga o kunniga personal. Flexibela och snabba
Trevliga och hjälpsamma. Fixade det jag behövde hjälp med
Strålande service och väl utfört jobb
Bilen larmade för AD-Blue. Svängde in o de löste det på ett kick. Påfyllt med ett leende så bara att åka vidare! Tack för bra service.
Trevlig personal och bra service
Snabb hjälp samma dag, så jag kunde besikta samma eftermiddag
Bra upplevelse.Trevligt bemötande.Känns seriöst.
Fel på ABS. Snabbt åtgärdat till rimlig kostnad.
Bra bemötande. Duktiga och kunniga mekaniker. Snabb service. Rekommenderas starkt!!!! Vi ses igen!!!
Bra bemötande, bilen var inte klar efter stängning men de fixade det. Synd bara att jag inte själv visste det och kunde jobbat lite längre.
De löste allt med min bil. Bara så nöjd med den service de tillhandahållit
Väldigt enkelt att få tid, bra bemötande och väl utfört arbete
Bra och smidigt och samtidigt snabba.
Jag blev bemött på ett bra sätt och reparationen på bilen blev bra. Byte av olje fällan (vevhusventilation)
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Super proffsiga och bra pris. Klar på utsatt tid
Mycket bra,har lämnat bilen där förut. Hade några 2 or på besiktningen åkte direkt till verkstaden fick tid dagen efter,lämnade bilen på ti hämtade på onsd.Fick tid för ombesiktning på torsdagen Snabba ryck
Bra service och trevlig personal
Bra bemötande ock bra sevice Dom gjorde ett bra jobb allmänt bra verkstad
Jag blev trevligt och korrekt bemött jag förväntade mig att det promlem jag hade med min husbil skulle bli bra utfört eftersom jag hade blivit rekommenderad att söka hjälp just där. Min lastluckas gångjärn hade gått av, det fixade de snabbt.