Mycket kunnig och trevlig personal!
Speedy Bilservice Sundsvall Kuben
Välkommen till Speedy Bilservice Sundsvall Kuben! När du besöker oss på Östermovägen 35 i Sundsvall får du snabb service. Så snabb att du kan vänta på plats medan vi löser dina bilproblem. Tjänster: AC-service, avgassystem, däck, stötdämpare, broms, koppling, oljebyte och mycket mer. Behåll din nybilsgaranti med milbaserad...
422 omdömen om Speedy Bilservice Sundsvall Kuben
Sedan starten hos Reco 2021
Fantastiskt trevliga och snabb hjälp
Supertrevligt bemötande! Igår på telefon och idag irl.
Mycket bra arbete och trevlig personal !
Mitt första besök hos Speedy. Hjärtligt mottagande. Upptäckte när jag väntade på Bilen att jag glömt berätta att det fanns en påse i bagageutrymmet med speciella hjulbultar till Vinterhjulen. När jag påpekade detta för butiks- Chefen sa han bara att vi tar in bilen igen och byter Bultar. Och det gjorde man. Utan extra kostnad. Då lyfter man på hatten och blir glad. Ser fram emot nästa besök !
Bra service, kunniga och snälla grabbar
Bra bemött, fick tillbaka bilen dagen efter men ok Bara det blev bra gjort med kamremsbyte. Hoppas på många bra mil med bilen.
Den bästa bil verkstan i Västernorrland bra personal 0 kan få hjälp på en gång
Otrolig kund och målmedvetna, ställer upp och visar god service med kommunikation med kund. Jag kommer återkomma.
Trevlig o kunnig personal .Inhandlat en Torkarbladsmotor ,som do m beställde åt mig..,monterade dit .
Trevlig personal, bra bemötande!
Toppen toppen toppen toppen toppen
Bra bemötande och trevligt. Det ända jag kan klaga på är att det tog lång tid. Hade tid för däckbyte klockan 09.30. Klockan 09.50 tog dom in bilen och 10.20 kunde jag åka därifrån.
Hej! De är trevliga o hyfsat snabba. Tips! Tvinga inte folk att skriva fritext. Det är sista gången jag lämnar omdöme. Man har kanske inte tid
Bra kvalitet till humana priser.
Bra bemötande och service! Jag var där för att byta till vinterdäck och däckförvaring.
Trevligt bemötande, lätt att få tid.
Trevligt bemötanden, verkar vara ett seriöst företag! Mycket lovande!! Hjulskifte med Däckhotell
Ok väl mottagen vinterdäcken blev påsatta
Trevligt och proffsigt jobb och bemötande
Snabba och bra. Ligger bra till..Bra killar.
Snabb och bra fixat med däckbytet
Trevligt bemötande. Erbjuden kaffe medans jag väntade. Arbetet av byte på dimljusglaset blev jättebra. Bra pris på arbetet men dimljusglaset lite väl dyrt..
Bra bemötande!.Fick mycket hjälp.. .Gällde däckbyte som inte gick så bra. Dom fick svetsa bort bultarna. Blev väldigt dyrt. Försäkringen gällde inte! Hoppas på bättre tur nästa gång.. Fortsätter att ha däcken där. Bilen kördes sedan hem till min bostad Service!👍
Hej! Första gången jag har kontaktat er. Mycket bra upplevelse. Väl mottagen och snabb service.
Bra bemötande. Kanske lite lång väntetid . Jag bytte till vinterdäck.
Hjulinställning utförd. Mycket bra kundbemötande, skämtsam och snabbt verkstads utförande.
Mycket trevligt mottagande. Snabb service. Däckhotell. Skiftat till vinterdäck.
Snabb och bra service......som vanligt.
Bra bemötande och snabbt att få en reserverad tid
Trevligt bemötande både på telefon och över disk, precis som man förväntar sig av ett seriöst företag.
Bra bemötande och lösnings fokuserat företag. Dom fixade ” det omöjliga ” till ett bra pris. Saknar att kunna betala med kontanter. Annars tipp topp👌
Mycket trevligt bemötande. Däckbyte. Trevlig personal
Fullt godkänt, trevligt bemötande.
Snabb service, trevlig personal!
Inga förväntningar. Trevligt mottagande. Bytte däck. Luftkontroll glömdes i första skedet vilketgör att betyget blir en trea.
Trevligt bemötande , bra dialog kring felsökning och åtgärd. Hjulinställning med föregående kontroll
Trevlig personal och lätt att boka tid
Allt har fungerat bra, bra service och bra bemötande. Tycker dock det är konstigt att ni skickar detta och skriver Hej Pär… jag heter ju Birgitta?
Hej Birgitta Ja det ber jag om ursäkt för, bilen var inte uppdaterad men det har jag åtgärdat nu. nu står ditt namn på bilen . Ha en trevlig helg
Bra service. Engagerad personal.
Trevligt bemötande som vanligt
Bra bemötande! Snabb handläggnin!
bra bemötande Trevlig personal trevlig också jättebra service 😊👍
Bra mottagande och snabb service.
Mycket bra som vanligt har varit dit i flera år,sommar som vinter
Trevligt bemötande. Det jag saknade var en sockerbit till kaffet.
Däckbyte. Bra service, trevligt bemötande!
Glada och trevliga, fick vinterdäck på bilen. Allt helt ok.
Kanon bra! Service! .
Bra bemötande och snabb service