Mycket bra bemötande och bra utfört arbete,kommer gärna tillbaka
Speedy Bilservice Västervik
Välkommen till Speedy Bilservice Västervik! Speedy Bilservice Västervik är ett företag som erbjuder snabba och effektiva bilservice- och reparationslösningar för alla typer av bilar i Västervik. Vi är specialiserade på att lösa problem snabbt, effektivt och med professionellt kunnande. Vi strävar efter att alltid leverera toppkvalitet...
27 omdömen om Speedy Bilservice Västervik
Sedan starten hos Reco 2022
Bästa verkstaden jag besökt🙏 mkt trevlig personal
Trevlig personal. Bokade service, fick en tid som passade nästkommande vecka. Fri lånebil och ett förmånligt pris. Mycket bra!
Bra service och snbba ryck och exemplariskt
Blir alltid väl bemött. Skulle byta till sommardäck, gick snabbt att få det gjort. Har mina däck hos dom på däckhotellet. Helt nöjd.
Bra service och snabbt. Trevligt bemötande. Ordning och reda.
Toppenbra service, trevlig personal.
Bra service Bra bemötande 10/10 poäng
De har jätte bra kundservice och .
Superbra o trevlig personal. Snabb o bra service.
Grym och snabb service, alltid super trevliga!
Tummen upp för bra bemötande och service
Mycket trevlig personal o servicen utförd på ett bra sätt.Återkommer gärna/Åke
Bra grabbar! Alltid bra bemötande!
Mycket bra snabb och seriös service.
Trevlig personal och snabb service
Blir alltid bra bemött trevliga killar snabbservice inga krångligheter fick en snabb tid för att byta mina vinterdäck till sommardäck som är gjort Kaffe under tiden däckbytet pågick. Mvh Gunilla
Mycket bra service och snabbt.Mycket trevlig och kunnig personal.Helnöjd med allt.
Bra bemötande och gott kaffe medan dom bytte från vinterdäck till sommardäck, har kvar däcken på deras däckhotell
Jag blev bra bemöt. Jag skulle byta till sommar däck. De glömde informera om att reset vid däckbyte visade på låg luft i däcken men trycket var bra fick åka tillbaka eftersom jag inget kan om bilar. Mina förväntningar var att få på sommardäck och det var den tjänsten som jag köpte.
Bra bemötande. Snabb service. Köppte 2 nya däck som dom monterade på min bil har mina däck på däckhotellet hos dom. .
Bra service trevligt bemötande
Bra och snabb service,trevligt bemötande
Trevlig bemötande. Snabb service utöver vad jag förväntade mig, angående bilreparation.
Trevlig kundmottagare. Ingen väntetid för att få in bilen på service. Väl utfört arbete (byte av kamrem, vattenpump, multirem). Inget överpris.
Bytte bromsar. Allt fungerade kanon!
Genomgående trevlig personal och bra arbete utfört