Jag vill ge dem högsta betyg för all hjälp jag fick för att sälja och köpa min bil. Det personliga bemötandet, hjälpvilligheten, serviceandan var super. Jag fick en lånebil då min blev såld före min nya bil var klar, de gjorde allt för att få mig nöjd med bilen med massa extra produkter och ett superbra pris. De var fantastiska!!
Toyota Center Metro Auto-gruppen
Vi är drygt 100 arbetskamrater som alla brinner för och arbetar enligt The Toyota Way; att serva våra kunder och göra ett så bra jobb som någonsin är möjligt.
2 omdömen om Toyota Center Metro Auto-gruppen
Besökte Haninge bilpark vid 3 tillfällen, de som arbetade där var ett gäng väldigt unga grabbar som inte kunde svara på speciellt många frågor om bilarna. Jag såg ingen vuxen någonstans. Jag frågade en del om en Kia som jag sedan köpte (efter att ha googlat till mig svar) då ”säljare” Isak bara sa ”det borde det vara” på flera frågor jag ställde, samt kom med en hel del direkta felaktigheter om tex nybilsgaranti och kredit. Jag valde att ta bort trygghetspaketet som kostar 34900:- utöver bilens pris, vilket visade sig vara enormt krångligt för dem och deras ”ekonomiavdelning” som ingen kunde kontakta, då de inte har något telefonnummer. Jag bad även att få bli uppringd men ingen ringde mig. Sedan lämnade jag in min bil med dubbel uppsättning däck men fick köpa till däck till bilen jag köpte för 10 lax. Kändes inte direkt professionellt. Jag bad om att få papper på bilen jag köpte men allt skedde digitalt då de inte hade någon skrivare. Väldigt oseriöst.
Vilken otrolig service, killarna på verkstan är super proffsiga och hjälpsamma. Förvisso är det sällan jag behöver reparera min bil då den bara behöver lämnas in när förslitningsdelarna är slut.Hursomhelst så kan jag bara ge tummen upp!