Trevnad&smak AB

4.8

4 omdömen om Trevnad&smak AB

Johan L
Skrev om Trevnad&smak AB

Vi har anlitat Trevnad&Smak i flera år för hemstädning och är oerhört nöjda! Extremt duktiga och noggranna, flexibla och oerhört måna om att leverera enligt våra önskemål -Vi är jättenöjda och imponerade! Alena är servicemind personifierad!

Sponsor
Precision VVS & Byggteknik AB
4.8/5 i betyg av 43 omdömen 4.8 av 43 omdömen
Badge2022

Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok

Gunilla B
Skrev om Trevnad&smak AB

Alena är toppen! Proffsig, glad och positiv! Väldigt nöjd och rekommenderar dem verkligen! Hälsar Gunilla Brolin

Maria L
Skrev om Trevnad&smak AB

Trevnad&Smak AB gjorde renovering i mitt hus. Köket byggdes upp på ny plats, och rör för vatten/avlopp, samt el-ledningar och ventilation drogs fram till ny plats samtidigt med målning och tapetsering av väggar i köket och hållen. Trevnad&Smak har varit proffsiga ända från första möte. Bra offert, och tydlig kommunikation under tiden arbetet pågick. Jag och familjen är jätte nöjda av utfört arbete.

Reco tipsar!
Spolvision AB
4.8/5 i betyg av 107 omdömen 4.8 av 107 omdömen
BadgeTwoYears

Anlitade Spolvision när vi hade stopp i avloppet. Snabb service, fasta priser och trevligt bemötande.

STAFFAN S
Skrev om Trevnad&smak AB

Ett plank och en ny entretrappa: Trevnad och Smak arbetade hårt och effektivt, på överenskomna tider och inom budget. Noggranna och positiva. Vi blev mycket nöjda.