Reco logotype För företag

Reco logotype

MOHV

16 339

Mycket Bra

MOHV är ett modernt och nytänkande företag som arbetar med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Vi arbetar på en utmanande bostadsmarknad, med ett stort utbud av både bostäder till salu och mäklarfirmor, vilket ökar incitamenten för våra kunder att söka sig till ett företag med en stark profil, bred marknadsföring och...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Robin Stegeby

Robin är rak, noggrann och tydlig och svarar snabbt på meddelanden. Kommunikativ och trevlig utan att vara påträngande En bra mäklare som ger den information han har utan massa tröttsamt "säljsnack".

Magnus R

Köpte ett hus med hjälp av Robin Stegeby, en del av MOHV Umeå

Robin Stegeby

Snabb återkoppling, lugn och trevlig :)

Simon P

Köpte en bostadsrätt med hjälp av Robin Stegeby, en del av MOHV Umeå

Vera Safi

Vera har varit behjälplig i hela processen från början till slut! Hon är professionell och en mycket kunnig mäklare vilket gjorde oss trygga genom alla visningar till färdig försäljning. Vi rekommenderar henne varmt och skulle inte tveka att anlita henne i framtida processer. Hon är dessutom supertrevlig och ger ett mycket gott förtroende!

Patricia L

Sålde en bostadsrätt med hjälp av Vera Safi, en del av MOHV Täby

Monika Söderström

Tydlig och lösningsorienterad! Kan verkligen rekommendera Monika 👌

Emma Holm

Emma har levt upp till våra förväntningar på alla områden, professionell och kunnig. Lätt att få kontakt, svarar snabbt på Mail och telefon. Affären avslutades snabbt till vår belåtenhet.

Kerstin Mariann L

Sålde en bostadsrätt med hjälp av Emma Holm, en del av MOHV Luleå

Det här säger kunderna

26 kontor tillgängliga hos Reco

Gävleborg 1 Halland 3 Jönköping 1 Norrbotten 1 Skåne 7 Stockholms län 8 Uppsala 1 Västerbotten 2 Västra Götaland 2

MOHV Stockholm

MOHV Tyresö

MOHV Österåker

MOHV Ekerö

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.