Alltid trevligt bemött. Ärlig mäklare eftersom andra budgivaren tog tillbaka sitt bud så priset gick tillbaka till utgångspriset.
Fastighetsbyrån Årjäng
Fastighetsbyrån förmedlar sedan 2002 bostadshus, fritidshus och skogsgårdar i Årjäng. Vi har bra koll på området och i kombination med vårt breda kontaktnät kan det ge dig en stor fördel i din stundande bostadsaffär, oavsett om du vill köpa eller sälja. Tre ledord vi ständigt arbetar efter är affärsmässighet, förtroende och...
177 omdömen om Fastighetsbyrån Årjäng
Sedan starten hos Reco 2013
Meget bra gjennom hele prosessen.
Hyggelig og avslappende atmosfære. God og profesjonell håndtering av saken.
Vi ble godt tatt imot, megler var tilgjengelig og svarte på våre forespørsler etter kort tid. Hun var profesjonell, men samtidig folkelig og virket personlig engasjert
Helt topp:) Dyktig og hyggelig megler.
Megler var veldig profesjonell og hadde god kunnskap om markedet. At vi fikk mer enn prisforlangende kan vi takke megler for.
Tydlig och uppmärksam mäklare. Trevlig och social
Vi har har bara positiva saker att säga 👍Allt har fungerat jättebra.
Tack för de orden o tack för mycket trevligt samarbete!
Konkret och tydlig. Lyhörd för våra önskemål.
Tack, trevligt att få förmedla ert fina hus
Jeg kjøpte leiligheten gjennom megler Helena på Fastighetsbyrån for ca. 8 år siden og var meget fornøyd den gang. Det var derfor helt naturlig å bruke Fastighetsbyrån og Helena også nå når leiligheten skulle selges. Helena opptrer alltid smilende og positivt profesjonelt. Man føler seg trygg på hennes lokalkunnskap og lange meglererfaring. Kan trygt anbefales ved kjøp og salg av eiendom.
Tack för de fina orden! Väldigt trevligt att få samarbeta med dig
We got a warm welcome. The agent was very kind and explaned everything clearly. She helped us a lot!
Otroligt härlig mäklare som mer känns som en vän än en mäklare! Snabb och proffsig service där hon alltid svarar snabbt. Man kan lita på Helena
Tack fina du för de orden, blir så glad
Fantastiskt trevlig bemötande! Mäklaren var proffsig, sympatisk och förtroendeingivande. Vi är så nöjda!
Mycket bra service och bemötande. Väldigt nöjd.
Bra bemötande, fick uppdatering varje vecka. Helt nöjd med mäklaren
Jeg vil gjerne gi Fastighertsbyrån Årjäng den aller beste karakter for vår kontakt med byrået. Hurtig og korrekt kontakt på alle måter, hyggelig imøtekommenhet på alle måter, og ikke minst vennlighet. En positiv opplevelse å ha med personalet å gjøre.
Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande av engagerad mäklare !
Fantastisk engagerad och aktiv mäklare som gav oss både bra service och gott bemötande före, under och efter försäljningen. En topprepresetant för mäklarkåren som många andra mäklare ska ha som mål att nå upp till
Tack för de fina orden! Det var ett nöje att träffa er och förmedla gården! Kör försiktigt nu!
Veldig godt fornøyd. Rask respons og hjelpsom megler. Et godt helhetsinntrykk.
Megleren var veldig hyggelig og hjelpsom og vi føler at vi blir godt tatt vare på med hensyn til kjøp og alt vi har spurt om
Hyggelig og hjelpsom megler. Var rask med å gi beskjeder om visninger/bud
Tack för uppdraget! Tror det blev rätt köpare till ditt trevliga hus
Mycket fint bemötande. Ingen spesielle forventninger. Fin opplevelse av megleren.
Megler, Helena Oscarsson Hammar, er svært imøtekommende, positiv, nøye og dyktig. Hun er lokal til Årjäng og omegn, og kjenner områdene godt. Jeg har inntrykk av at både selger og kjøper følte seg godt ivaretatt av megler. Hun kan anbefales på det varmeste.
Tack för uppdraget o de fina orden. Så trevligt att få samarbeta med er
Mycket kunnig, trevlig, effektiv och tillmötesgående
Meget fornøy med megler.både med informasjon og oppfølging.
Tack för de fina orden. Trevligt att jag fick träffa er
Trevligt bemötande,snabb affär.
Tack för de orden och tack för uppdraget att sälja ditt fina hus
Duktig och trevlig mäklare Helena
Tack för de orden o hoppas du kommer trivas bra i city!
Mkt hjälpsam och flexibel mäklare som tillgodosedde våra behov och möjligheter vid tex visning och kontraktsskrivning. Även varit mkt hjälpsam att svara på frågor och alltid varit tillgänglig eller återkommit snabbt. Givit oss mkt info om området som är nytt för oss. Fått info om skolor,affärer,jobb osv. Stort förtroende till våran mäklare!
Tack för de fina orden, det värmde. Väldigt trevligt att samarbeta med er o ni är så välkomna till kommunen
Helena är väldigt enkel å smidig
Tack för de fina orden! Så kul att läsa. Ses sen 22!
Travelt på visning fikk grei visning.
Ja, det var mycket folk där. Förstår det, det är ju en fin fastighet ni köpt! Trevligt att få förmedla till er!
Alltid lika bra service. Personalen är kunnig, professionell och framförallt väldigt trevlig.
Tack Tina för de fina orden! Ni är ju väldigt trevliga själva o alltid lika trevligt att samarbeta med er ❤️
Helena är en professionell mäklare har inget att anmärka på!
Tack för de orden! Så trevligt att få förmedla detta fina hus till er!
Mycket bra bemötande och och riktigt bra service. Fick snabbt svar på om jag funderade på något. Blev en snabb och smidig affär
Tack för de orden! Väldigt trevligt att samarbeta med dig
Hyggelig og kjapp respons. Fleksibel på tidspunkt for visning
Tack för de orden! Så kul att jag fick förmedla till er!
Vi fikk veldig god hjelp og service og svært fornøyde med Helena.
Tack för de fina orden, väldigt trevligt att få förmedla till er
Mäklaren har hela tiden jobbar professionellt, varit aktiv och kommunikativ. Jag är nöjd med hennes insatser.
Tack för det fina omdömet, och för ett mycket trevligt samarbete med er
Mycket bra och snabb service. Kan varmt rekommendera mäklaren Helena som jag tryggt och med tillit kommer att anlita nästa gång.
Tacksam o glad över att läsa detta. Uppskattar vårt samarbete, mycket trevligt
Megler var engasjert, profesjonell og punktlig - vi følte oss godt ivaretatt som selgere.
Tack Astrid för de fina orden och för uppdraget att förmedla ditt fina hus! Mycket trevligt att samarbeta med dig
Raske svar på e-post og sms. Super service
Jeg er veldig godt fornøyd med mäklaren👍
Hyggelig og imøtekommen megler. Skaffet oss visning på ekstremt kort varsel (kvelden før). Fulgt oss opp og hatt god kontakt gjennom hele prosessen! Nå gleder vi oss til ferien og mye hygge i Övre Larsstugå 1!
Takk så mye for fremdragende eiendomsmegler. Tommel opp
Väldigt professionellt, Helena skötte allt och vi kunde bara "segla" med. Vid eventuella flera affärer vänder vi oss till henne.
Professionellt bemötande. Mäklaren alltid tillgänglig genom processen. Mycket bra upplevelse genom flera budgivningar.
Ett utrolig godt samarbeid siden flere år tilbake og ett bra samarbeid via telefon og all den jobben hun gjør for både selger og kjøper
Meget hyggelig megler som hadde full kontroll. Topp service og fulgte opp alle henvendelser.
I de beste hender. Godt fornøyd
Helena Oscarsson var den megler jeg kjøpte nåværende bolig av, og at jeg valgte nettopp det huset, grunner seg i to ting; Helena innga tillit- og prisen var den rette….i årene etter lærte jeg Helena å kjenne som et menneske med humor, varme og kunnskap om sitt fag. Når jeg da skulle selge- etter 13 år- var det det ingen tvil om hvem som skulle bistå, og jeg er meget,meget godt fornøyd! Helena får min varmeste anbefaling,🤗!
Vi har hatt en flott opplevelse med en hyggelig og serviceminded megler. Alltid på plass når vi trengte noe å spørre om.
Alt stod til forventningene, megler er innsiktsfull og svarer bra på spørsml................................
Härligt att läsa, tack Trevlig helg!