Mycket kunnig inom fastighetsvärdering och vad köpare värdesätter. Trevligt bemötande och hjälpsam, tydligt informativ.
Fastighetsbyrån Boden
Naturnära, bra boende till rimligt pris och ett levande föreningsliv - välkommen till Boden! Boden är en ort som växer och de senaste åren har centrum utvecklats till en stadskärna med liv och rörelse. Nu kan Bodenborna enkelt gå och shoppa, äta på restaurang, besöka kulturevanemang eller utnyttja någon av de moderna sportanläggningarna....
531 omdömen om Fastighetsbyrån Boden
Sedan starten hos Reco 2013
Vi blev väl bemött av mäklaren och han levde upp til våra förväntningar.
Mycket bra mäklare, gjorde ett fantastiskt bra jobb dessutom gillar han Dumle och det är nog hemligheten bakom ett bra mäklarjobb!!
Mycket bra Bra bemötande Och trevliga
Engagerad och närvarande. Lätt att nå och återkopplar bra. Lever helt klart upp efter mina förväntningar 👍
Generellt höga priser jämfört med andra mäklare
Trevlig bemötande professionell i sin yrkesroll.Lyhörd i våra önskemål ang.försäljningen av vårat fritidshus. Kunde inte fått bättre mäklarhjälp. Varmt tack mvh Kristina Harila
Mycket proffsigt, kunnig, bra kommunikation,
Helt nöjd gm hela processen. Social och proffsig mäklare. Rekommenterat honom i vänkretsen.
Kändes otroligt professionell och kunnig i sin värdering av huset. Har varit lätt att nå och kontakta när vi haft frågor om husförsäljningen.
Super engagerad mäklare. Kunnig Mycket trevligt bemötande
Om jag säger såhär.. Ett dyrare hus dessa tider..vi fick vänta ett år.. med försäljningen..Nu fick vi ju inte alls det vi begjort. Men as good as it can get.. ingen hade kunnat göra det bättre än Peder Ledin..
Det har fungerat bra med kommunikationen alltid fått svar när några frågor har dykt upp
Bra bemötande, kändes personligt och genuint. Jag förväntade mig en sanningsenlig presentation av fastigheten och god tillgänglighet vid frågor vilket mäklaren, tillfullo levde upp till. Supernöjd med köpet.
Bemötandet av mäklaren har varit förtroende ingivande lugnt och sakligt. Affären gick snabbt och smidigt. Vi kommer att rekommendera Fastighetsbyrån till andra.
Fungerat bra, lite lång tid att få huset sålt men löste sig till slut. Gjort flera affärer med samma mäklare så det betyder att han gjort ett bra jobb.
Trevligt, kunnigt, lösningsorienterat och snabbt!
succè, bästa o snabbaste fastighetsaffärerna görs där
Proffsig,trevlig och kunnig. Kan varmt rekommendera.
Mycket proffsigt bemötande och smidig försäljning.
Jag gillar att servicen har varit trygg, flexibel och tillmötesgående. Bra kommunikation vilket är avgörande!
Proffesionellt, mycket bra kommunikation från start till mål. Fortsätt på inslagen väg.
Tillmötesgående, snabb och trovärdig.
Oärliga, falska och juridiskt okunniga. Klarar sig mycket pga av bristande konkurrens.
Trevlig och proffessionell mäklare som ordnade en försäljning till begärt pris. Toppen.
. Proffs på sitt jobb. . Hoppades på snabb försäljning och till begärt pris. Mäklaren ordnade derra snabbt. . Högsta betyg till Mäklaren.
Bra bemötande och snabb och smidig affär.
Bra bemötande och god kvalite på pappersarbetet.
Hjälpsam och tillmötesgående! Toppen!
Vi har blivit bra bemötta,fått löpande information under tiden om försäljningslöget. Peder trevlig och kunnig mäklare . Högsta betyg.
Mycket bra bemötande. Smidig och anpassats för att det skulle fungera för alla parter. Tycker dock att provosionen är för hög.
Min mäklare är väldigt profesional på det sätt .Jag kan kontakta honom närsomhels och han svarar både på melj och meddelande. Han skickar och fixar alla paper i god tid.
Bra bemötande och hjälp. 🌻😊 Professionellt och förtroendegivande.
Första mötet, då mäklaren förklarade att det var vi som bestämde pris och när i tiden visningar skulle ske. Det var avgörande för en positiv fortsatt kontakt. Vi valde en mäklare som vi trodde skulle kunna sälja. Han gjorde ett lugnt och effektivt jobb.
Bra service gav svar på frågor och de frågor som var otydliga kollades upp för att sedan ge svar snabbt.
Professionellt bemötande hela processen. De som vi kom överens om fullföljdes. Tacksam för att det finns en sådan mäklare i Boden och att vi valde honom.
Det har varit bra att ha med dom för man tog kontakt med en mäklare som jobbar hos dom.Är nöjd med dom.
Svårt att få till visningstid. I övrigt proffsigt och bra bemötande!
Kompetenta och serviceinriktade.
Mycket nöjd. En bra upplevelse och en affär som gick snabbt och smidigt
Our agent Peder has been extremely helpful especially as we cannot speak Swedish. He has guided us through the purchase process and put us into discussion with the right people to complete the sale. An exceptional service.
Vi har fått hjälp av alla som jobbar där. Vi sålde till den som var bäst på blommor. Jag och min hustru är helnöjda.
Toppenbra vägledning genom både sälj och köp. Allt har gått smidigt, mycket tack vare mäklarens hjälp. Lättsamt och enkel kommunikation!
Bra kommunikation, proffsiga och trevligt folk.
Väldigt bra bemötande, visningen gick smidigt jag fick svar på mina frågor. Jag är riktigt nöjd
Snabb och proffsig affär, aldrig missnöjd. Exceptionell personal, samtliga på kontoret.
Jag blev bemött professionellt av mäklaren. Det fanns många frågor i och med ett husköp, mäklaren besvarade på mina tankar och funderingar. Snabb och smidig affär, väldigt nöjd!
Trevligt, proffsigt och sakligt.
Inga problem. Allt har gått snabbt och effective, vi blev bemött vänligt, samt fick svar på alla våra frågor.
Very Professional and always been available to take any questions and calls guiding us through the whole process Very satisfied