Bemötandet professionellt och vänligt. Vi förväntade oss att stugan skulle hitta sin köpare innan nästa sommarsäsong och nu har det redan hänt nu i höst så vi är mycket belåtna om allt går i lås. Vad mer skulle vi önska oss!
Fastighetsbyrån Falkenberg
Falkenberg - Hitta det här! Ja precis, här i Falkenberg kan du hitta ditt nästa boende vid kusten eller i inlandet i vacker miljö och på smidigt pendlingsavstånd till Göteborg. Här finns bostadsrätter, radhus, villor, gårdar...vilken typ av boende du än söker kan du hitta det här, just som kommunens slogan säger. Falkenberg...
818 omdömen om Fastighetsbyrån Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2013
Jag kan varmt rekommendera Anton Andersson till alla som söker en professionell mäklare! Anton var otroligt engagerad och välinformerad, vilket gjorde köpprocessen smidig och trygg.
Han är jättetrevlig person och han är jättebra
..............................
Letar du efter en flexibel, trevlig, inkännande och driven mäklare behöver du inte leta länge. Allt detta har du i Anton Andersson. Rekommenderar Anton varmt!
Proffsigt, kunnigt och lugnt bemötande.
En engagerad och professionell mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg.
Väldigt trevlig! Förklarar allt på ett bra sätt så man förstår. Speciellt bra när de är första gången man gör ett bostadsköp. Va lyhörd till frågor och svarade så gott till sin kunskap. Överlag mycket nöjd.
Mycket bra på alla sätt och vis!
Väldigt duktig och professionell. Trevlig och var till stor hjälp under hela vägen.
Mycket trevlig och hjälpsam man, som alltid har svarat på mina ibland dumma frågor. Och jag har alltid fått svar. Bara trevligt att prata med Olle.
Engagerad, kunnig och trevlig.mäklare
Trevlig och öppen i förmedlingen med förväntningar från säljarens håll för att hitta en match. Upplevde lite missförstånd kring vad som ingår/inte ingår kopplat till beskrivning vid signering av kontrakt mellan mäklare och säljare vilket kändes lite knepigt för oss som köpare.
Jag tycker hon va mycket saklig, svarade på det vi undrade över . Lyssnade och kunde sitta jobb med högsta betyg.
Diana har varit hjälpsam och effektiv genom vår process som köpare av vår drömbostad. Tack!
Trevlig och bra. Hjälpte mej med vad jag behövde
Bra och trevligt bemötande. Professionell.
Snabb & korrekt..BRA helt enkelt !
Han sa att han ringt mig men jag hade inga missade samtal på grund av detta tappade jag tilliten , dåligt på återkoppling
Väldigt dålig på att höra av sig, samt påstods det att han ringt efter oss men vi inte svarat…. Vilket inte stämmer.
Bra tydlig och enkel att prata med
Lätt att prata med och lätt att nå. Förklara allt på ett pedagogiskt sätt. Bra jobbat
Lätt person Man känner sig välkomna när man pratar med honom.
Vi är nöjda med Anton Andersson, det blev ett smidigt upplägg med både försäljning och köp.
- positiv och vänligt inställd. - gott samarbete och hjälpsam vilket han verkligen var! - effektiv och aktiv i försäljningen. Upplevdes som att han hade fokus på våran försäljning och att det var viktigt.
Vi är väldigt nöjda med Diana som vår mäklare. Hon är hjälpsam. Lätt att få kontakt med och lätt att prata med.
Vi köpte nyligen en bostad via mäklaren Diana och är nöjda med processen. Diana var lugn och trevlig genom hela affären, och hon visade god förståelse för våra behov. Hon höll oss uppdaterade och svarade alltid på våra frågor på ett tydligt och hjälpsamt sätt. Tusen tack för en smidig och bra affär!
Hjälpsam och ordningsam! Lätt att prata med. Punktlig
Amanda had been very helpful and supportive throughout the process
Effektiv och lösningsinriktad Saklig säljare inkännande och lyssnar på önskemål
Lungn o sansad att tala med ,hetsar ej på, detta känns väldigt bra.
Trevlig, Påläst Pålitlig Tillhands
Vi fick ett väldigt bra bemötande av Anton. Proffsigt från start till mål!
Proffsig, kunnig, trevlig och extremt tillgänglig trots att hon hade semester. Meddelande alltid vad som hände. Vi är supernöjda med Diana och hennes fantastiska sätt att hantera våra försäljningar.
Vi blev bemötta på ett bra, trevligt och proffsigt sätt. Vi upplever att Diana levde upp till våra förväntningar gällande försäljningen av båda våra objekt.
Se vårt omdöme på Sjötungan 25 Vi är mycket nöjda!
Jag är mycket nöjd med Ola. Han gav oss tydlig information ang husets skick med dess brister. Han gav oss gott om tid att gå runt i huset. Efter att jag önskade respons från säljaren så återkopplade han snabbt. Det han kunde informerat om var att det planerades ytterligare en visning efter att vi lagt första budet. Dock hade det ingen betydelse vad det gällde vårt bud.
Upplevde Amanda som engagerad, seriös och kunnig och samtidigt personlig så man kände sig bekväm och viktig som kund. Kände mig trygg under hela processen. Gillade henne för hon kändes ärlig.
Jag är nöjd med Anton och hans trevliga och glada bemötande. Han gjorde ett bra jobb och hade ett stort engagemang för att få bostaden såld.
Bra på alla sätt och vis! Trevlig, hjälpsam och väldigt proffsig och duktig.
Bra bemötande. Snabb återkoppling. Följer upp fortlöpande och snabbt. Känns stabilt och tryggt genom hela affären.
Hej! Skickade tillsammans med min man från gemensam mejladress ett skriftligt omdöme häromdagen och undrar om ni inte kunnat ta del av det? Skriver på nytt om det inte kommit fram. Hör av er isf. Mvh Pernilla
Bra och uppriktigt bemötande. Gav ett tryggt och erfarenhetsmässigt intryck. Har levt upp till våra förväntningar gällande kontinuerlig information och uppdatering under processen. Snabb återkoppling och god tillgänglighet vid behov.
Trevligt bemötande och informativ. Lätt att få tag på via telefon och enkel att prata med. Tydlig rakt igenom hela processen.
Trevligt och bra bemötande. Agerade proffsigt levde upp till våra förväntningar.
Har inte haft så mycket kontakt med honom ,då han hade semester. Träffade honom vid tillfället då det var dags för för första påskrivningen utav kontraktet. Fick ett gott intryck. Kändes bra.
Olle har skött försäljningen av min stuga på allra bästa sätt dock var han på semester när visningen och det slutliga beslutet kom.
Väldigt bra bemötande. Professionell. Mäklaren har koll på sina saker och varit till stort stöd i köpprocessen.
Kompetent mäklare, kunnigt och super trevligt 😊 hjälpsam och lyssnar på oss. Hon hjälpte oss till och med när vi fick lite utmaningar på objektet. Det är helt suveränt mäklare 🥰. Hon jobbar med hjärtat och bemöta kunderna professionell.
Amanda var väldigt lugn och trygg, Hon lyssnade på våra frågor och tog dig tid, Inte så på som vissa kan vara. Amanda har varit väldigt lätt att få kontakt med när vi har behövt det och kunnig med våra frågor. Så vi är väldigt nöjda med den service och hjälp vi fått.