I have had a very nice experience with the real estate agent. In my country it is very different. They were very patient with all my questions and are still helping as much as possible to bring this to a good ending.
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Funderar du på att flytta till Gagnef eller Vansbro? Eller bor du här och funderar på att göra en förändring? Vi på Fastighetsbyrån svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha om bostadsmarknad, boende och bostad här i Gagnef och Vansbro! Vi på Fastighetsbyrån har två kontor i området. Det ena finns i Lindberghallen, Södra...
325 omdömen om Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Sedan starten hos Reco 2012
Super bra. Fruktansvärt bra mäklare! Otroligt hjälpsam, lättsam.
Bra service o tydlig information.
Lite underbemannade annars bra. Blev lite tveksam till hur budgivningen och intresseanmälan gick till jämfört med andra mäklare. Bara 2 budgivare - det var lite konstigt. Såldes till underpris.
Jag tycker att det var bra service snabba svar och alla var tillmötesgående.
Redan från första kontakt med mäklaren kändes det bra. Trevligt bemötande, väl insatt i informationen om objektet, lugn och vänlig.
Helt nöjd med förberedelser och genomförande av hela försäljningsprocessen
Mäklaren Caroline har varit trevlig och lättsam från första visningen. Väldig kunnig och vänlig i sitt bemötande. Det känns tryggt för förstagångsköpare att ha henne som mäklare.
Trygg och effektiv hjälp vid försäljningen av mitt fritidshus. Lyhördhet och en stadig hand att hålla i när jag blev nervös, och hjälp att ha lite is i magen så det blev utrymme för budgivning också. Jag är jättenöjd!
Geheel tevreden..Vriendelijk, begripvol enbehulpzaam.
Bra bemötande och en enkel process med bra info och kommunikation.
Bra och trevligt bemötande. Toppbetyg
Mycket proffesionellt och kunnigt bemötande
Kanonbra! Hjälpsam mäklare! Rekommenderas!
Från första kontakten till det sista har det bara varit en ovärderlig, vänligt kundbemötande och otrolig proffsigt skött försäljning. Då jag anser att det inte var ett lättsåld försäljning så hade jag inte tänkt att det skulle gå så bra och det är med stort beröm och tacksamhet till en ödmjuk kunnig mäklare med ett otroligt tålamod med en hel släkt mm som har gjort ett fantastiskt bra jobb 10++++++ Fin katalog med underbara bilder av en lika trevlig, skicklig fotograf. Kan med varmt hjärta rekommendera denna mäklare och fastighetsbyrå. Mvh Kristina
Bra kommunikation och bra mäklare, Sofie
Jag är helt nöd med mäklaren hon var väldig kunnig och engagerad
Mycket trevligt bemötande. Fått all information vi behöver och svarat på alla frågor. Mycket nöjda
Fint bemötande, professionellt hela processen, smidigt med digital säljcoach så en hålls uppdaterad. Mäklaren uppfyllde våra förväntningar. Vi är mycket nöjda!
Mäklaren var jätte hjälpsam, förmedlade professionelt. Hon var helt tydligt i alt och hade förbered köpare helt bra. Enkelt köp, ingen krångel.
En mycket engagerad och kunnig mäklare som stöttade oss från början till att försäljningen blev klar. Vi fick förtroende för henne redan första gången vi träffades. Mäklaren uppfyllde våra förväntningar mer än väl! Kan varmt rekommendera denna fastighetsbyrå! Rätt person på rätt plats. Mvh Två nöjda kunder!
Caroline är trevlig, lugn och förtroendeingivande. Hon svarar snabbt och har hållit oss uppdaterade i processen.
Professionellt och varmt bemötande.
bra service och trevlig personal
Fint som snuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
Alltid trevliga och tillmötesgående
Blev bemött på ett mycket mycket bra sätt av mäklaren ! Hade stora förväntningar och hon levde upp till dem fullständigt. Mäklaren gjorde ett mycket bra jobb, snabb, mycket informativ och helt enkelt suverän. Stort Tack för allt mäklaren gjort vid försäljningen av fastigheten.
Professionell , positiv och enkel.
Vi har blivit bra bemötta av mäklaren. Inga problem alls. Vi hade förväntat oss att få bättre betalt (närmare utgångspriset som föreslogs av mäklaren) och är lite fundersamma på varför mäklaren informerade intressenter om budnivån från tidigare intressenter när de lagt bud mycket lägre än annonserat (redan av oss sänkt pris). Det innebär ju att nya intressenter kan lägga sig lägre än vad de egentligen har varit beredda att betala. I det stora hela har vi dock ändock varit nöjda.
Ordning och reda, bra kund bemötande, lösningsorienterade.
Tillmötesgående proffsigt trygghet för mig som säljare!Nathalie Stjernqvist är en ⭐️⭐️⭐️
Magiskt bemötande, kunnig personal,
Utroligt hjælpsomme og dygtige. Vi var i meget trygge hænder.
Professionel, resultatorienteret
Mycket bra Mäklare kan varmt rekomenderas till andra som går i fastighets affärs tankar
Supernöjda med vår mäklare Caroline. Jättetrevlig och tillmötesgående, svarar på frågor mornar, kvällar & helger. Kunde inte bli bättre!
Bra och proffsig handläggning från första kontakten till kontraktskrivningen.
Mäklaren på fastighetsbyrån i Gagnef var väldigt kompetent. Det finns en rad mäklare på marknaden med väldigt varierande kompetens och kunskapsnivå. Vår mäklare kunde på ett tryggt sätt förmedla affären, har stor kunskap om hus och ett speciellt öga för detaljer. Vi kunde inte ha haft mer tur i vårt val av mäklare! Mycket nöjda!
Jag har blivit mycket väl bemött av mäklaren under visning och i samband med köp. Mäklaren har gett mig svar på de frågor jag ställt.
Jag är mycket nöjd med Fastighetsbyrån och Caroline har gjort ett kalasjobb. Både inför och under försäljningen av mitt hus. Tydlig, hjälpsam och driven, precis vad jag behövde i denna typ av försäljning!
Jag är mycket nöjd. Nathalie är en väldigt bra mäklare. Hon kan sin sak.
Fungerade mycket bra, trots att det tog ganska lång tid beroende på omständig/osäkerheter i världsekonomin.
Bra service positivt jobb, kunnig, snabbt jobbat. Väldigt nöjd.
Då det strulade på överenskommen tid, fick vi istället en privat visning dagen därpå. Det var mycket positivt , mäklaren var saklig och duktigt påläst. Svarade på våra frågor och var väldigt tillmötesgående. Var snabb med att återkomma och förhöra sig hur vi hade bestämt oss.
Kan inte va bättre. Alltid ett gott bemötande, även på dumma frågor.
Snabbt, målinriktat, trevlig och ambitiös.
Trevligt bemötande av mäklaren från första kontakt och rakt igenom processen. Bra genomgång inför försäljningen. Snabb försäljning efter det att fastigheten lagts ut på Hemnet.
Caroline Lundin på fastighetsbyrån har gjort ett mycket bra jobb. Snabb handläggning och sett till så affären rullar på i aktivit tempo!
Mycket personligt tillmötessätt, från första kontakt och igenom hela processen. Då det är mitt första fastighetsköp är det viktigt att ha förtroende att alla steg tas om hand på ett professionellt och korrekt sätt
Trevlig, tydlig, engagerad Fastighetsmäklare som vi kan rekommendera starkt.