Har en kommentar nedan från ett köp av Fredrik. Fredrik fick även förtroendet att sälja min lägenhet och glädjande kan jag ge 5/5 även där. Försäljningen gick snabbt och smidigt och Fredrik kunde vara en god stöttepelare till mina beslut.
Fastighetsbyrån Habo
Välkommen till Fastighetsbyrån i Habo och Mullsjö! Du hittar oss precis i Habo centrum och här har vi funnits sedan 2006. Habo är en växande kommun och vi som jobbar här på Fastighetsbyrån tycker det är roligt och spännande att få följa utvecklingen på den expanderande bostadsmarknaden. Vi tycker också det är väldigt viktigt...
508 omdömen om Fastighetsbyrån Habo
Sedan starten hos Reco 2013
Trevligt bemötande och bra information. Jag är väldigt nöjd.
Trevligt och korrekt utfört arbete samt alltid väl bevandrad i uppdraget.
Bra mäklare, lyssnar in och möter både säljare och köpare professionellt. Snabba responser. Vi känner oss nöjda.
Trevlig, lugn, kunnig och positiv
Rak och informativ, höll bra kontakt med intressent och säljare genom hela processeb
Enkel, rak och trygg kommunikation hela vägen
Grym, smidig att ha och göra med, proffesionellt bemötandet.
Bra kommunikation och samarbete
Fredrik bemötte oss väldigt väl, han är organiserad och proffisionell men ger även ett varmt välkomnande och det märks att han vill hjälpa. Han levde upp till alla förväntningar och gjorde hela affären på ett väldigt simpelt och snabbt sätt.
Jag kände mig väldigt trygg med att köpa via Fredrik. Ett husköp kan vara väldigt stressamt men Fredrik fick mig som köpare att känna ett lugn. Jag har valt Fredrik som mäklare för min försäljning då han har en nära kontakt och är väldigt ärlig och jag är övertygad om att jag kan sätta en femma i betyg även efter min försäljning.
Jag tycker att Fredrik uppträder proffsigt och kompetent i sin roll som mäklare och är. väldigt nöjd med honom
Lätt att ha att göra med, trevlig å tillmötes gående. Hjälpsam under processen. Bra på att förklara om de är nåt man undrar över. Å ställer upp även om hon är ledig☺️
Tycker hon är jättebra. Gav bra information och svarade på alla frågor. Mvh Jane Nyström
Professionell, påläst, ambitiös, ödmjuk.
Trevligt bemötande och kunnig mäklare.
Evelyn var engagerad och visade på stor yrkesskicklighet. Hon var påläst och noggrann. Vi kände stort förtroende för henne genom hela processen och lugna med att hon skulle lyckas med sitt uppdrag.
Vi blev mycket fint bemötta av Fredrik. Han ingav förtroende och lugn och vi fick mycket god information om allt vi behövde. Han lyssnade fint på våra frågor. och vi är tacksamma att vi fick honom som mäklare. Stig och Marianne Larsson.
Bra bemötande. Förklarat processen på ett bra och tydligt sett för att säkerställa att vi förstår.
Ambitiös, professionell, påläst, engagerad, äkta.
Hon var säkert bra. Men jag tyckte att hon var mer på köparens sida än på säljarens. Jag har så liten erfarenhet så jag är nog inte rätt person att ha åsikter.
Vi fick ett bra intryck av Fredrik redan vid första kontakten. Han var väldigt trevlig och professionell hela vägen. Han höll oss uppdaterade hela tiden. Vi rekommenderar verkligen Fredrik.
Erica är en mycket trevlig och professionell mäklare. Hjälpsam och rak. Uppskattat🙏
Mycket nöjd,försäljningen av vårt hus gick snabbt och smidigt
Trevligt bemötande och bra information. Kändes tryggt. Hade hoppats och förväntats oss att det skulle kännas bra, vilket det gjorde. Återstår själva överlämnadet på tillträdesdagen men förväntar oss att den och deklarationen nästa år ska fungera lika bra.
Mycket trevlig personlighet. Lyhörd, ödmjuk, pålitlig och proffsig i sitt yrke. Fredrik levde absolut upp till våra förhoppningar och förväntningar. Sammanfattningsvis: ett trevligt och bra samarbete vid försäljningen.
Trevlig, lugn och trygg mäklare.
Jätte bra och trevlig! Är helnöjd med allt 😊
Vi är väldigt nöjda! Trevlig bemötande och professionell. Varmt rekommenderar.
Fantastisk mäklare. Trevligt bemötande, hjälpsam och lyhörd genom hela processen
Proffsigt bemötande men samtidigt lättsam. Även om affären gick fort kände vi oss trygga och informerade under själva kontraktsskrivningen. Toppenmäklare!
Fredrik har varit lätt att ha att göra med. Proffsig, pedagogisk och informativ under hela processen, vilket varit en trygghet inför vårat första bostadsköp. Har bara positiva upplevelser av Fredrik som mäklare!
Lyhörd och väldigt enkelt att ha och göra med. Mån om att det ska bli så bra som möjligt, för både köpare och säljare. Tummen upp!
Bra och trevligt bemötande, svarar snabbt på meddelanden.
Erica blev min räddning. Vänlig, enkel, chosefri och inkännande gav hon mig energi att fortsätta försäljningen när jag hade gett upp hoppet. Och det lyckades!
Bra bemötande och snabb återkoppling!
Positiv och super trevlig. Lätt att få kontakt med och återkommer snabbt med svar. Väl påläst om bostaden och väl förberedd. Jag kan varmt rekomendera Erika när du vill sälja/köpa bostad. Hon gör sitt yttersta.
Nöjd med Fredrik vid köp av bostad!
Trevligt bemötande & erfaren mäklare.
Lätt att ha att göra med och hjälpsam och lösningsfokuserad. Rekommenderas!
Trevlig och smidig vid kontakt.
fantastiskt bemötande redan från dag 1. snabb på svar och hade bra koll på fastigheten även plockade fram information snabbt vid förfrågan. Hade inga höga förväntningar då detta var vårt första hus men Mäklaren vi fick har ju satt ribban högt för nästa om det blir hus byte i framtiden Snabb med svar trevlig och informativ!
Kämpa verkligen på, la ner tid på både visningar och mycket kommunikation med potentiella köpare
Social, engagerad och positivt.
Fredrik har sköt sitt uppdrag mycket professionellt. Vi är mycket nöjda med hela processen. Mvh Charlotte Filén
Kände mig väl uppdaterad under hela processen, det tog sin lilla tid så de återkommande uppdateringarna var mycket uppskattade. Smidig att ha och göra med.
Fredrik har ett trevligt och proffsigt bemötande. Han jobbar hårt för att både säljare och köpare ska komma överens och få ett avslut vid en budgivning.
Fredrik hade ett trevligt bemötande och gjorde ett mycket bra jobb. En trög marknad gjorde att försäljning tog lite längre tid än förväntat men mäklaren var mycket engagerad och hittade tillslut rätt köpare!
Fredrik har varit proffsig och tillmötesgående. Det har inte varit några som helst problem att få tag i honom och han har kunnat svara på de frågor vi haft. Det har känts tryggt att ha Fredrik som mäklare.
Tyckte att Fredrik var hjälpsam och informativ! Allt var så smidigt!