Överlag väldigt bra. Mäklaren drev proceduren på ett bra sätt utifrån mina önskemål.
Fastighetsbyrån Mora
Fastighetsbyrån har funnits i norra Dalarna sedan 1970-talet och tack vare vår långa erfarenhet i området har en stark lokal förankring och ett stadigt nätverk utvecklats här i Mora, Älvdalens kommuner och Orsa. Vi jobbar alltid med marknadsföring på våra och Swedbanks kontor i närområdet samt i flera andra kanaler för att...
420 omdömen om Fastighetsbyrån Mora
Sedan starten hos Reco 2013
Veldig bra, dyktig og hyggelig megler
Jag blev bemött positivt av mäklaren. Mäklaren var glad, trevlig och var lätt att prata med. Mäklaren var lätt att ha och göra med, gav bra service och var tillmötesgående kring de frågor som vi hade vid köpet av vår bostad på Kräggtjärnsvägen 90.
Väldigt trevligt och bra bemötande, bra kommunikation och allt gick väldigt smidigt.
Snabb hantering och vi fick det belopp vi krävde för en affär. Smidiga kontakter med mäklaren.
Johan var väldigt hjälpsam och alltid där för oss. Detta gjorde processen väldigt lätt för oss.
Stort tack för det fina omdömet, Johan hälsar.
En trygg mäklare genom hela bostadsaffären med snabba svar på de frågor vi hade.
Stort tack för fina ord Johan, Madelene hälsar och tackar :)
Trevligt bemötande, svårt med mötestider och få önslemål tillgodosedda dock
Hej Tord! Tack för ditt omdöme, hoppas att du ändå fick en bra upplevelse till slut.
Trevlig och hjälpsam mäklare. Kände direkt stort förtroende för mäklaren. Proffsigt intryck!
Tack för det fina omdömet, Robert hälsar och tackar :)
Proffsigt bemötande o gedigen kunskap.
Stort tack för de fina orden, vi önskar dig en fin höst!
Professionellt och förtroendeingivande bemötande och genomförande av försäljningen.
Stort tack för de fina orden, vi önskar dig en fin höst!
Jag blev mycket bra bemött och mäklaren var proffsig och bra på att informera om vad som gällde inför ev försäljning
Stort tack för de fina orden, vi önskar dig en fin höst!
Blev mycket bra bemött och en mycket duktig mäklare som var insatt i vad hon gjorde.
Stort tack för de fina orden, vi önskar dig en fin höst!
Ett mycket professionellt bemötande som resulterade i en smidig och trygg bostadsförsäljning.
Stort tack för de fina orden, vi önskar dig en fin höst!
Ett gott bemötande på visningen! Det gick bra att få till flera visningar trots att vi var sent ute!!!
Tack för fina ord, vi försöker alltid lösa kundens önskemål :)
Trevligt bemötande.Dålig aktivitet hos köpare dels pga av ränteläge etc. Huset blev till slut sålt och jag som säljare fick vara delaktig i den sista visningen som gav resultat.
Tack för din feedback, ibland får man vänta på den rätta
Hej, bemötandet av mäklaren har varit helt fantastiskt och jag är mycket nöjd.
Tusen tack för fina ord Carina :)
Har fått bra hjälp när vi köpte hus.. återstår att se hur bra det blir när vi ska sälja vårat hus
Tack för fina ord, vi ska se till processen med husförsäljningen ska fungera så bra som möjligt
Bra info och trevligt bemötande.
Tack för de fina orden Peter :)
Flexibla, lätta att ha och göra med, trevliga och hjälpsamma
Underbart att höra, tack Krister
Bra bemötande och känslan av trygghet för mig som säljare. Lätt att komma i kontakt med mäklaren när behov funnits.
Stort tack för de fina orden Anita.
Bra jobbat ! God kontakt med Johan och allt har funkat !
Tack för det fina omdömet, ha en fin sommar.
Allting har varit toppen, kan inte komma med något negativt överhuvudtaget faktiskt. Johan är en duktig, professionell och trevlig mäklare!
Härligt att höra, Johan hälsar och tackar :)
Proffsigt bemötande med trevliga mäklare. Både sälj och köp gick väldigt smidigt.
Härligt att du är nöjd, trevlig sommar :)
Vi är jättenöjda med Fastighetsbyrån. Deras e-tjänster med säljcoachen uppskattade vi mycket, gjorde allting väldigt smidigt att se vilken ordning allting sker i försäljningen. Våran mäklare var väldigt duktig och proffsig, han var väldigt tillmötesgående och tog alltid sin tid med oss och svarade jämt i telefonen när vi hade frågor och funderingar.
Roligt att ni är nöjda med de digitala tjänsterna, och mäklaren så klart ;) Trevlig sommar
Proffesionell, personlig och tydlig upplevelse där jag som köpare känt mig trygg genom hela processen.
Tack för fina ord Ninni, trevlig sommar!
Fint bemötande och otroligt flexibel i sin profession. Vi är väldigt nöjda!
Tack för fina ord Rosita, trevlig sommar!
Mycket bra bemötande och ett professionellt arbete av mäklaren.
Tack för fina ord Peder, trevlig sommar!
Vi sålde vårt fritidshus med hjälp av Madelene Hassa på Fastighetsbyrån-Mora. Madelene sköte affären mycket bra. Tydlig kommunikation. Ordning och reda på allt. Kan varmt rekommendera Madelene Hassa.
Tusen tack för det fina omdömet, Madelene hälsar så gott :)
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande av Madelene. Väldigt hjälpsam och vi har känt oss trygga hela vägen. Två tummar upp 👍👍
Stort tack för så fint omdöme, Madelene hälsar så gott :)
Kan verkligen rekommenderas! Madelene Hassa har varit ett proffs från börja till slut; kommunikativ, noggrann och snabb i återkoppling. Hon har säkerställt att alla är med på banan vid varje steg och inte lämnat något åt slumpen. Dessutom har Fastighetsbyrån en mycket bra app där all information samlas och som hjälpt oss att hålla koll på hela processen.
Stort tack för så fint omdöme, Madelene hälsar så gott :)
De är väldigt lyhörda o ch tjänstvilliga. Trots den tokiga tiden -början 2024 - har Johan Hinders hejat på o trott på vår Försäljning av bostadsrätten. Vi är mycket nöjda,även om vi hoppats på något högre pris. Vi har även köpt en kanon -lägenhet av Johan. Det blev en höjdare för oss gamlingar..Bingo.! Nu njuter vi av resultatet av dessa två affärer. Tack.
Tusen tack för de fina orden, Johan hälsar och önskar dig en fin sommar :)
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Mäklaren tillgodosåg våra behov avseende område samt typ av hus och storlek. Jag kan varmt rekommendera fastighetbyrån och framförallt Johan Hinders.
Stort tack för de fina orden, Johan hälsar och önskar dig en fin sommar :)
Lyhörd, serviceinriktad och professionell
Stort tack för det fina omdömet Johanna :)
Mycket bra mäklarbyrå och trevliga mäklare
Tusen tack för de fina omdömet Ingwar :)
Tydliga besked genom hela processen. Bra kommunikation.
Tack för ditt fina omdöme, vi önskar dig en fin vår.
Grymt bra mäklare speciellt 2 personer som har varit helt suveräna . STORT TACK Robert och Nina 🌷
Tusen tack för det fina omdömet Marlene :) Robert och Nina hälsar så gott!
Mäklaren har lyssnat på mig samtidigt som han gett goda råd och bidragit med ”smarta moves” byggda på erfarenhet. Jag är otroligt nöjd, fick lägenheten såld under ”på gång” för utgångspriset.
Tusen tack för det fina omdömet Malin. Glad Påsk :)
Riktigt proffsig hantering av mäklare Robert, direkt från första kontakten. Uppskattade tydligt informerande på både visning och vid signering av kontrakt. Bra kontakt genom hela processen, stor tack :)
Tusen tack för den fina feedbacken, Robert hälsar och tackar! Glad Påsk!
Bra fint mottagande och trevligt möten
Tack för de fina orden, vi önskar en fin vår :)
Mäklaren är schysst och förklarade om huset tydligt, så vi hann kolla upp synliga saker som vi behövde. Han lyckades med att göra oss fascinera det här huset riktigt bra, tycker jag.
Tack för det fina omdömet, Oscar hälsar och tackar :)
Har inget att klaga på. Har fått svar på frågor som vi hade, alltid lätttillgänglig och mäklaren hade ett vänligt bemötande
Tusen tack för de fina orden Åsa, önskar dig en fin vår :)
Bra och trevligt bemötande, bra förklaring av avtal osv.
Tack för de fina orden, vi önskar en fin vår :)
Mycket engagerad mäklare som skötte allt helt perfekt mot både oss som säljare och köpare. Kan varmt rekommenderas .
Riktigt roligt att höra, tack för fin feedback!
Toppen bemötande från mäklare. Smidigt och tryggt. Mer kan man inte önska vid köp av bostad.
Tusen tack för de fina orden Olof :)
Tillmötesgående och kunnig, man får svar snabbt när man hör av sig via Mail eller telefon.
Tack för fin feedback Irene :)
Finns bara en mäklarfirma, är den bästa!
Tusen tack för de fina orden Anita! Vi önskar dig en fin vinter.
Har köpt och sålt nu med samma mäklare. Skulle ha varit en längre process va de bestämt med en period på 8månader pga skolgång men de intensivt och jobbigt. Nu när de är sålt så är vi ändå Nöjda med Johan Hinders som mäklare. Trevlig, lugn och tålmodig.
Stort tack för de fina orden, ha en fin vinter.
Bra bemötande och trevlig. Lyssnade in vad man sa. Snabb handläggning. Vid kontraktsskrivningen, tog sig tid och förklarade vad som stod i dokumentet och vad de innebar både för säljaren och köparen som innebar när man skrev under köpekontraktet.
Tusen tack för fin feedback, ha en fin vinter.