Andreas är en trygg och kunnig mäklare. Vi är nöjda med hur han hanterat hela processen från vår första kontakt till försäljningen av vårt hus.
Andreas Bielkhammar
Andreas Bielkhammar är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Andreas Bielkhammar har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Andreas Bielkhammar har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 308 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Bielkhammar har haft 39 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
308 omdömen om Andreas Bielkhammar
Andreas tog emot oss på visningstillfället och svarade på de frågor vi hade på ett bra sätt. Han var sedan tillgänglig och förmedlade våra bud till säljarna och såg till att vi kunde avsluta affären snabbt. Bara positivt omdöme!
Allt fungerade snabbt, bra och smidigt.
Glad och positiv samt driftig. Energisk och tar egna initiativ till att boka snabba visningar. Man känner sig lugn och trygg med Andreas och hans erfarenhet och kunskap
Mycket bra kommunikation, snabba svar och mer eller mindre alltid tillgänglig!
Lättillgänglig och trevlig Ärlig och tar reda på svar.
Bra och förtroendeingivande bemötande från början till slut.
Jag har haft kontakt med Andreas vid flera tillfällen och känner att jag fått ett professionellt bemötande varje gång. Som köpare tycker jag att han både har kundens och mitt bästa i åtanke, vilket känns tryggt. Tack för en bra affär!
Vi har haft kontakt medAndreas i samband med visningen av två olika objekt. Vid båda tillfällena har han varit professionell och kommunikativ på ett positivt sätt. Andreas har givit oss möjlighet att se Oskarsgatan vid två tillfällen och ordnade med den inledande försäljningen mycket snabbt eftersom vi skulle resa bort. Andreas ger ett förtroendefullt intryck och vi ser fram emot att fullfölja vårt bostadsköp med hans tjänster.
Bemötandet har hela tiden varit det bästa tänkbara. Han förklarade under processen vad som skulle ske. Jag kände mig hela tiden delaktig. Förväntningarna var att sälja fastigheten vilket också skedde. Han föreslog gången i ärendet, att vi skulle vänta med annons på Hemnet till efter sommaren. Andreas fanns hela tiden tillgänglig för att svara på eventuell frågor som dök upp. Han hade flera visningar vilket gjorde att försäljningen blev möjlig. Jag skulle rekommendera honom till släkt och vänner, kan inte bli bättre. Tack för hjälpen från en tacksam kund, Birgitta Johansson