Anton Prydz

Anton Prydz

Anton Prydz är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Anton Prydz har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Anton Prydz har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 5.0. Anton Prydz har haft 39 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

191 omdömen om Anton Prydz

Sedan starten hos Reco 2019
Elin Birgittta Gunilla B B
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Anton Prydz är en engagerad, noggrann, intresserad, social och kunnig mäklare som älskar sitt jobb och att arbeta med människor. Han är en top-mäklare med en naturlig fallenhet för sitt jobb. Funderar du på att anlita Anton som din mäklare så sluta fundera. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Birger Per Fredrik A
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Bra, trevlig och kunnig! .Hade bra kännedom området och prisbild.

Nathalie L
Ringarum

Jättefint bemötande i alla situationer. Särskilt säljfasen som var jobbig för oss. Jag kände stort förtroende och trygghet under hela processen. Han är värd varenda krona. Rekommenderar verkligen den här mäklaren. Han är fantastisk!

Karin Elisabet B
Smedby

Erfaren. Det blev ett bra avslut med hjälp av råd från Anton

Berit Kristina S
Ramsdal

Anton är en förtroendeingivande och kompetent mäklare. Det jag ändrå har uppskattat mest i försäljningsprocessen, är hans empati, lyhördhet och förmåga att skapa goda relationer med såväl säljare som köpare. Det har känts tryggt och jag kan varmt rekommendera Anton! Berit Svensson

Joakim B
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Ramsdal

Bra och enkel att ha och göra med.

Matts-Ola David B
Smedby

Bra kommunikation och information. Såg till att det blev bra i slutändan med flera kontakter med budgivarna.

Petra B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Bra bemötande, snabb återkoppling. God kunskap

Jessica W
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Trevligt bemötande, väl omhändertagande och återkommande i budgivningen

Marja H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Det har varit lätt att få kontakt med Anton . När vi skrivit frågor i sms har han svarat eller ringt inom snar tid. Han har varit positiv och hjälpsam alltsedan första stund tills affären blev gjord. Vi rekommenderar honom starkt.