Vi upplever Sofia Stolth som mycket engagerad, lösningsfokuserad, alltid tillgänglig och driven. Tryggt att alltid få snabba svar.
Sofia Stolth
Sofia Stolth är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Sofia Stolth har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sofia Stolth har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 236 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Stolth har haft 47 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
236 omdömen om Sofia Stolth
Trevligt respektfullt Som förväntat Drivande, snabb och handlingskraftig
Tack Kerstin för fina ord! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Väl bemött genom hela processen. Svarade alltid i telefon och återkopplade senare om hon ej var anträffbar för stunden. Jobbade snabbt och effektivt. Är mycket nöjd!
Tack Simon för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Sofia har ledsagat mig genom försäljningen av min bostadsrätt på ett engagerat och tålmodigt sätt. Hon har varit enkel att samarbeta med, tydlig och samtidigt lyhörd för mina behov och tankar. Jag kan varmt rekommendera att anlita Sofia.
Tack Johanna för en fin recension, vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Sofia var väldigt professionell och hjälpsam, hon försökte att svara på alla frågor vi hade samt var väldigt tillgänglig under hela tiden. Vi uppskattade också att hon var ärlig och genuin som stod för det hon sagt hela vägen. Hon var dessutom väldigt duktig på att informera under hela processen.
Tack snälla Rebecca för din fina recension! Vad glad jag blir! Ha det fint så hörs vi längre fram!
Kan varmt rekommendera Sofia, mycket trevlig och proffsig!
Tack snälla Johanna för din fina recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Trevlig och glad. Svarar snabbt på frågor och om svar ej finns så tar hon reda på det inom kort. Lätt att prata med. Medmänsklig och inkännande.
Tack för dina fina ord Helene! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Mycket bra, kunnig, professionell.
Tack snällla för din recension! Ha det fint så hörs vi snart igen!
Supertrevlig och proffsig mäklare! Jättenöjd med allt!
Tack för en fin recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Snabb och rak. Trevlig samt bra kommunikation. Bättre blir det inte...
Tack Mikael för en fin recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!