Ett svårsålt hus visade det sig vara. Mycket på grund av världsläget! Men det hindrade inte Malin Fingal att under en längre tids försäljning finnas där. Lojal, hängiven och fast besluten att ro affären i land trots svåra tider. Som kund har vi aldrig fått känslan av att Malin svikit vårat förtroende. Rak och ärlig information och alltid med proffsighet i dialog med oss som kunder förmedla hur vi ska förhålla oss till försäljningen och planeringen framåt. Vill ni som kunder ha trygghet, ihärdighet och en ärlig mäklare...
Malin Fingal
Malin Fingal är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Malin Fingal har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Malin Fingal har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fingal har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
128 omdömen om Malin Fingal
En mäklare som levererar över förväntan! Professionell, tillgänglig och med ett genuint engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat.
En skicklig och engagerad mäklare som alltid sätter kundens behov i fokus, med professionellt bemötande och god lokalkännedom. Rekommenderas varmt!
Superbra och proffsigt bemötande! Vi känner oss så trygga och nöjda med affären med hjälp av Malin.
Malin har under hela processen varit väldigt noggrann och informativ kring händelseutvecklingen. Hon är också väldigt duktig på att återkoppla snabbt och tydligt. Det märks att Malin brinner för sitt yrke. Ska ni sälja er lägenhet kan jag starkt rekommendera Malin!
Malin såg till att vi snabbt fick en visning. Hon mötte oss på ett mycket trevligt sätt och vi kände oss omhändertagna. Malin har alltid svarat och varit snabb på återkoppling. Tack snälla Malin för allt under denna mest nervösa vecka i våra liv!
Her fått ett bra bemötande hela processen. Känner att Malin leverera mer än hon behövde så bara gott att säga.
Malin är en underbar mäklare som vi har stort förtroende för. Hon har hjälp oss med våra frågetecken och vi har känt oss trygga i varje steg som tagits. Hon är starkt engagerad och är snabb att återkoppla.
Från start till mål har Malin varit väldigt engagerad. Hon är tydlig, rak och väldigt dedikerad. Dessutom har hon alltid en väldigt snabb svarsfrekvens. Jag kan varmt rekommendera Malin som mäklare!
Jag fick ett väldigt fint bemötande av Malin. Hon är vänlig och tydlig i sin kommunikation. Känslan jag fick var att hon är mån om att det ska bli bra.