Daniel Mohlin

Daniel Mohlin

Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 51 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

189 omdömen om Daniel Mohlin

Sedan starten hos Reco 2021
Rebecka N
Åby

Jag hade inte så mycket förväntningar men upplevde Daniel som mycket proffesionell och trevlig. Han handlade snabbt och helt enligt våra önskemål

Maryam R
Åby

Vi sålde vårt hus genom Daniel och är verkligen nöjda! Han var professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Daniel var lyhörd och gjorde hela försäljningen enkel och trygg för oss. Vi rekommenderar honom varmt!

Mandus B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

Bra bemötande, trevlig och professionell

Denise S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

Mycket proffesionellt och duktig , lyssnade på mig vad mina önskemål var men kom även men bra råd som gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Så jag ger högsta betyg :)

Andreas M
Smedby

Robert G
Smedby

Daniel är en väldigt duktig mäklare som alltid är lätt att komma i kontakt med, även fast det är helg eller kväll. Gått igenom alla steg med extrem noggrannhet för att det inte ska finns några tvivel eller frågetecken. Kan starkt rekommendera Daniel.

Gatis J
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Hej! Jag vill bara säga att jag har haft den bästa upplevelsen med Daniel Mohlin på Fastighetsbyrån Norrköping. Hans professionalism och råd var ovärderliga under försäljningen av mitt hus. Tack för allt, Daniel!

Ilze J
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Jag vill gärna dela med mig av min positiva erfarenhet av Daniel Mohlin på Fastighetsbyrån Norrköping. Från första stund kände jag mig trygg med Daniel som min mäklare. Hans professionalism och engagemang var tydliga genom hela försäljningsprocessen. Daniel tog sig tid att noggrant lyssna på mina behov och önskemål, vilket gjorde att jag kände mig värderad som kund. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och gav värdefulla råd som verkligen hjälpte mig att förstå processen. Jag blev imponerad av hans marknadsföringsstrategier...

Arthur B

Trevlig och tillmötesgående. Rekommenderar

Holger H
Centralt / Strömmen

Lugn och saklig, ingav förtroende