Gav snabb återkoppling och bidrog till smidig kontakt mellan köpare och säljare! Väldigt trevlig.
August Hollsten
August Hollsten är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.August Hollsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. August Hollsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.7. August Hollsten har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
83 omdömen om August Hollsten
Bra bemötande och lättillgänglig!
August var hjälpsam genom hela processen till kontraktet som är gjord än så länge. jag uppskattar verkligen hur tillgänglig och kommunikativ var han för att svara på mina frågor. Rekommenderar så klart.
Frugan är jätte nöjd med priset och hantering
August Hollsten är en glad och ärlig mäklare. Han hjälpte oss att sälja lägenheten för rimligt pris. Han har kontaktat oss alltid när det var, fotografering, visning, budgivning mm. Vi uppskattar det hjälp vi fick vid försäljningen. August är mycket trevlig och hjälpte oss med alla svårigheter som vi hade att hitta information.
Väldigt service inriktad och trevligt bemötande.
Som proffsig, trevlig och väldigt omtänksam. Mån om både säljare o köpare.
Jättebra med unikt erfarenhet
Bra bemötande, trevlig. Vi fick svar på de flesta frågor vi hade och de frågor han inte visste svaret på tog han reda på.
En trevlig och engagerad mäklare som såg till att det blev en bra affär för alla inblandade parter. Han var snabb med återkoppling och höll oss uppdaterade.