Vi hade en positiv upplevelse av Christoffer som absolut levde upp till våra förväntningar. Han var professionell och tillgänglig under processen. Vi kommer ha Christoffer i åtanke när det blir dags att sälja!
Christoffer Rindstål
Christoffer Rindstål är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Christoffer Rindstål har varit registrerad mäklare sedan 2015-12. Christoffer Rindstål har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 202 omdömen med ett betyg på 4.8. Christoffer Rindstål har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
202 omdömen om Christoffer Rindstål
Christoffer var rak, trevlig och tydlig. Kändes avslappnad och ärlig, utan den ”säljiga” attityd man annars kan förknippa mäklare med.
Tycker att Christoffer Rindstål gav tydlig och rak information gällande bostads försäljningen. Om han ej kunde svara på det i stunden så tog han reda på alla fakta man undrade. Kan verkligen rekommendera denna mäklare.
Jag har bara gott att säga om Christoffer :) Tillgänglig, trevlig, påläst, engagerad, alltid snabba återkopplingar.
EN MÄKLARE SOM KAN SITT JOBB, BRA VISNING OCH REDOVISNING OM OBJEKTET. VID KONTRAKTSKRIVNING TYDLIG OM ANSVAR SOM KÖPARE OCH SÄLJARE. SNABB ÅTERKOPPLING OM FRÅGOR. KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA DENNA MÄKLARE.
Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare! Christoffer är professionell, hjälpsam, tillgänglig och hittade bra köpare till min lägenhet. Allt har gått smidigt och har skötts på ett tydligt sätt.
En mycket erfaren och trevlig mäklare som med tålamod utför uppdraget där både köpares och säljares intressen tillvaratas på ett ytterst professionellt sätt. Det blir högsta betyg och jag rekommenderar varmt Christoffer för andra uppdrag.
Sagolikt professionell, lyhörd och kunnig. Vi har verkligen känt att han jobbat för vårt bästa.
Christoffer har varit vår mäklare vid flera bostadsaffärer, och varje gång har han levererat på en väldigt hög nivå. Christoffer är en mäklare som verkligen bryr sig, och det märks i allt han gör. Han höll oss ständigt informerade och var alltid snabb med att återkoppla, vilket skapade en trygghet genom hela processen. Vi har alltid varit väldigt nöjda med hans insatser och rekommenderar honom varmt till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare. Tack för ännu en fantastisk försäljning!
trevligt bemötande och enkel och saklig