Daniel Mohlin

Daniel Mohlin

Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 63 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

216 omdömen om Daniel Mohlin

Sedan starten hos Reco 2021
Oscar T
Skärkind

Daniel har varit en fantastisk mäklare som har varit snabb med återkoppling och hjälpande vid vår försäljning av vårt hus. Rekommenderar starkt Daniel!!

Björn B
Skärkind

Trevlig, bra kommunikation och informerande!

Carolina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Loddby

En riktigt bra mäklare som alltid är tillgänglig och snabb på att återkoppla.

David M
Lindö

Behjälplig, tillmötesgående, alltid tillgänglig. Positiv erfarenhet.

Karl-Erik Y
Lindö

Daniel har ett lugnt och fint bemötande. Han är kunnig och kan sin bransch väl samt ger ett tryggt och stabilt intryck. Han arbetar metodiskt genom hela processen och guidar oss både före, under och efter försäljningen. Jag känner mig väldigt nöjd!

Mats K
Lindö

Ett mycket fint bemötande. Trovärdig, kunnig och vägledande.

Eva J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Eneby

Mycket bra bemötande och mäklaren förklarade på ett tydligt sätt hur försäljningsprocessen går till. Jag upplevde att försäljningen gick snabbt och smidigt och dessutom uppfylldes de förväntningar som jag hade. Jag är mycket nöjd!

Lena N
Skärblacka

Proffsigt och trevligt bemötande. Var alltid tillgänglig för kontakt vare sig det var sms, telefon eller mail. Svarar snabbt tillbaka.

Robert K
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Erfaren och tydlig mäklare , lyssnar på oss säljare och kommer med goda ord

Roger L
Centralt / Strömmen

Gillade Daniel direkt. Trevlig, kunnig och omtänksam. Skulle inte vilja ha någon annan mäklare.