Magnus Eklind

Magnus Eklind

Magnus Eklind är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Magnus Eklind har varit registrerad mäklare sedan 2009-02. Magnus Eklind har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Eklind har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att ingen dag är den andra lik och att man får möjligheten att hjälpa människor i en av deras största affärer.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en engagerad, professionell och hårt arbetande mäklare som brinner för att få nöjda kunder.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden är jag helst tillsammans med min familj ute i skärgården eller så tar jag gärna med dem en sväng till fjällen.

2023-11 - 2024-10

307 omdömen om Magnus Eklind

Sedan starten hos Reco 2017
Widar P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Söder

Han fick mig att känna mig trygg i min första bostadsaffär!

Pia M
Smedby

Magnus har gjort ett bra jobb med vår fastighetsförsäljning, Han gav redan ett förtroende vid första kontakten på telefon. Han har en tanke bakom med hur han lägger upp sin försäljning och kunde förklara för oss på ett bra sätt. Vi blev uppdaterade när han hade nåt att informera gällande köpare etc. Tack Magnus, för att du rodde försäljningen i land trots en svår fastighetsmarknad! Pia & Esa

Lina M
Skärkind

Vi har fått hjälp av Magnus under dygnets alla timmar, och har fått snabba och tydliga svar! Magnus är därtill trevlig och tillmötesgående.

Lars-Eric Åke L
Hallberga

Trygg, mycket trevlig och guidade oss som säljare genom processen på ett jättebra sätt. Bra tajming, fingertoppskänsla. Vi fick dessutom en väldigt snabb resa från start till mål och där var Magnus precis rätt för både oss och köparen , upplevde vi.

Matilda S
Hallberga

Snabb respons, bra bemötande och tydlig i sitt agerande vilket ledde till en smidig affär.

Inga-Lena P
Smedby / Bjärbytorpet

Snabb och smidigt. Engagerad mäklare genom hela processen.

Mats A
Skärkind

Snabb, kunnig och effektiv med ett vänligt bemötande. Ett självklart val av mäklare.

Tea K
Skärkind

Trevligt och proffesionellt bemötande. Kunnig när vi hade frågor och snabb på att svara på sms/samtal. Bidrog till att vi kände oss trygga med husköpet!

Sylvie A
Skärkind

Perfekt bemötande, snabb och professionellt!

Jörn L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Magnus er duktig, nidkjär och jobbar for vi som är lundar! Tack Magnus, for godt resultat till kundens Beata!!