Fastighetsbyrån Ockelbo

Fastighetsbyrån Ockelbo

• BadgeSevenYears
Ring 0297-404 55 Dela

Varmt välkommen till Ockelbo! Ockelbo ligger vackert beläget med vatten på stadens båda sidor och nära till ett levande jordbrukslandskap och grönskande natur. Tack vare den goda tågförbindelsen väljer många att bo här och arbeta t.ex. i Gävle. Ortens centrum är trevligt och här finns affärer, banker m.m. Vårt kontor ligger...

274 omdömen om Fastighetsbyrån Ockelbo

Sedan starten hos Reco 2013

Inger J
Årsunda

Sara är lugn och trygg, hon är kunnig och hjälpsam. rekommenderar henne varmt. Inger J

Sofie L
Vallhov

Sara har sålt vårt hus på väldigt kort tid. Vi kan varmt rekommendera henne. Hon är inlyssnande, engagerad och kunnig.

Ida V
Vallhov

Tydlig, trevlig och bra kommunikation. Inget att klaga på!

Liselott E
Årsunda

Snabb o bra hjälp. Fick ihop ett snabbt avslut

Sven Olov J
Årsunda

Sara är lugn och saklig , proffsigt bemötande, var lyhörd för våra önskningar.

Etcon Automation Ab E
Årsunda

Sara var lite försiktig i början när vi tog kontakt gällande Tornstigen 10. Jag misstänker att det berodde på att huset har levat ute i ett år och det har varit svalt intresse på det . När Sara förstod att vi var verkligt intresserade så funkade allt klockrent och hon servade oss perfekt.

Erik W
Hedgrind

Sara kunde svara på alla frågor, dök upp på avtalat tid, var lugn och saklig. Kan varmt rekommendera Sara.

Moa T
Hedgrind

Kontakten med Sara har fungerat fint genom hela säljprocessen!

Sofie N
Hedgrind

Sara svarade väl på våra frågor och var tillmötesgående! Trevligt och proffsigt bemötande.

Gudrun G
Österfärnebo

Sara är professionell, trevlig, tydlig, informativ och engagerad. Vi är mycket nöjda med henne som vår mäklare.

Elisabet B
Österfärnebo

Väldigt bra och trevlig. Dock mest min make som har skött kontakten :)

Jerker Ö
Storsjön

Hon var saklig och hade svar på det mesta vi undrade över

Stefan Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Ockelbo Kommun

Hon är bra på det hon gör, trevligt, saklig,förklarar på ett enkelt sätt.

Per Ove Z
Born

Alltid snabbt svar på sms på frågor från oss. Bra återkoppling.

Sofie K
Born

Tryggt, smidigt, kunnig, serviceorienterad och tydligt.

Ulrika N
Storsjön

Allt bra! Trevlig och kompetent!

Maria H
Storsjön

Sara har ett lugnt och professionellt bemötande. Sara stöttade oss fint i alla tankar och frågor som vi hade runt köpet.

Wilma A
Årsunda

Mycket trevlig och informativ. Hon ger en utrymme att få upptäcka fastigheten själv och är otroligt informativ vid frågor. Vi har varit på flertalet visningar med Sara och hon håller måttet varje gång. Hon har koll på sina fastigheter och är inte rädd för att "återkomma" om hon inte kan svara på någon fråga. Hon bjuder på ett skratt medans vi går igenom en massa formalia. Jättenöjda!

Mats Å
Örta

Jag tycker att Sara har skött affären på ett utomordentligt bra sätt. Hon är lugn och vänlig och duktig på sitt jobb. Jag har bara positiva saker att säga om Sara Molin. Tack för att Du hjälpte mig sälja huset. MVH Mats.

Christina N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Marstrand

Bra hon har sålt vår fastighet och kontakten har varit bra.

Michael O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Marstrand

Det var bra bemötande och bra förklaring.

Million S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Marstrand

Hon bemötande på bra sätt. Hon förklara bra lugnt person. Det tycker jag Hon är bra mäklaren.

Andreas L
Vallhov

Sakkunnig rak och ärlig. Har haft äran att möta Sara både som säljare och köpare av fastighet. Skulle varmt rekommendera fler att vända sig till Sara i båda lägen.

Jarmo K
Järbo

Lugn kunnig och bra bemötande,snabba besked lätt att nå vid frågor. Hon levde upp till förväntningarna. Vi kan inte vara nöjdare.

Nilla B
Skrev om Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Hon har koll på läget och löser allt. Är alltid i god tid, ger tips och råd inför försäljning och gör allt för att alla ska få den bästa servicen. Sara upplevs aldrig stressad och har tagit sig god tid för oss vid både värdering, visningar, möten och samtal.

Johan B
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Sara har hjälpt oss med både köp och försäljning på ett mycket professionellt sätt. Hon är alltid snabb på att återkoppla, trevlig och mycket engagerad genom hela affären. Är det något hon inte vet så tar hon reda på det direkt. Hade inte kunnat önska mer från henne. Rekommenderas starkt!

Ove A
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Sara gav ett mycket positivt intryck redan från början av den här säljprocessen. Hon lyssnar och ger kommentarer för att hjälpa till, så att vi kunde komma vidare till ett avslut på väldigt kort tid.. Det blev ju en lyckosam resa för alla fyra parter i detta fall,( för mej, för Sara och de olika köparna), då Sara redan hade hand om de som köpte min ena fastighet . ( de hade sitt hus till försäljning). Vill rekommendera Sara till den som går i köp eller säljtankar.. De kommer att vara i trygga händer. Mvh Ove

Natsnet K
Barrsätra

Hon är en trevlig och bra bemötande☺️

Hagos Ghebresilase K
Barrsätra

Sara Molin är en trevlig, tydlig och ärlig människa.

Anne-Marie S
Torsåker

Hon är lugn,rak klar och tydlig.Hon är bestämd och det Hon inte kan tar Hon reda på

Mona B
Kungsgården

Lugn och väldigt kunnig. Sara levde verkligen upp till vad vi förväntat oss. Man blir alltid väl bemött. Man kan ställa frågor och hon ger svaren.

Yvonne A
Jädraås

Sara Molin är en mycket trevlig, lugn, lyssnande och inkännande mäklare. Känns mycket personlig och saklig. Jag kan varmt rekommendera henne.

Anna-Karin L
Gästrike Hammarby

Trevlig kunnig en utmärkt mäklare jag är mycket nöjd

Hans A
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Sara var engagerad och vi fick svar på alla frågor vi hade. Budgivningen var extremt rörig och konstig vilket inte gjorde det lätt för Sara. Jag tycker ändå hon höll ihop det bra även om det stundvis var svårt att veta vad det var som gällde i budgivningen.

Christoffer Ö
Storvik

Väldigt professionell och trevlig. Informerar bra och tydligt. Kan starkt rekommendera Sara!

Richard O
Storvik

Duktig och pålitlig mäklare som hjälpt oss med 2st fastighetsförsäljningar nu och vi är så nöjda med Sara som våran mäklare/ Sandra och Richard

Josefina E
Storvik

Trevlig och tillmötesgående. Lätt att prata med. Flexibel och inlyssnande. Affären löste sig snabbt och smidigt. Inga konstigheter alls.

Martin W
Storvik

Sara har varit påläst, lugn, lyhörd samt förstående i samband med visningar och senare köp av bostad. Fått ett bra bemötande och kan rekommendera henne till andra.

Anders F
Storvik

Mycket goda och hon fick ett bra överlämnade av mannen. Lugn å Mycket trevligt.

Fredrik A
Järbo

* Väldigt trevlig och bra bemötande * Tydlig och informativ * Lätt att få tag på vid eventuella frågor

Margareta L
Järbo

Mycket professionellt bemötande, ödmjuk och inkännande för kundens behov och frågor. Så nöjda med vårt samarbete.

Lina A
Järbo

Trevlig, hjälpsam mäklare med snabba besked. Mycket bra! Höll extra visning smidigt då vi var bortresta de ordinarie tiderna.

Sven-Erik L

Proffsig I sin roll. God känsla för hur kunder fungerar

Kjell Ö
Västanbyn

Sara gjorde ett jättebra jobb i dessa tider, vi är väldigt nöjda med Saras insats. Tack Sara.

Bengt-Erik M
Storvik

Lugn, trygg, ger känsla av att jag som kund är betydelsefull. BEM

Alicia G
Marstrand

Sara har ett lugnt och tryggt bemötande. Hon återkom snabbt med svar på de frågor vi hade, och informerade oss löpande vad som hände under hela köpprocessen.

Åsa F
Sätra

Kunnig, engagerad, empatisk och proffsig. Täta och bra uppdateringar om vad som händer löpande i uppdraget/affären.

John B
Västanbyn

Lyhörd, hjälpsam, ödmjuk och förstående

Tore N
Österfärnebo

Lugn,proffsig och läget under kontroll!

Barbro H
Österfärnebo

Blev mycket bra bemött och hon levde med råge upp till våra förväntningar. Hon var mycket professionell, hade koll på allt och var alltid lugn och vänlig!