Utmärkt bemötande och professionell hantering.
Fastighetsbyrån Söderhamn
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Söderhamn! Här är vi sju personer som jobbar och tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av fastighetsförmedling. I Söderhamn har vi varit aktiva sedan 1971 och vi har genom åren skapat ett starkt kontaktnät och en god lokalkännedom. Bostadsmarknaden här i Söderhamn är relativt stabil...
312 omdömen om Fastighetsbyrån Söderhamn
Sedan starten hos Reco 2013
Efter vi anmälde intresse blev vi kontaktad av mäklaren från Fastighetsbyrån i Söderhamn. Hon var trevlig och glad och hade en bred kunskap om objektet samt närliggande område. Eftersom det var ett fritidshus på en ö så var det bra för oss att hon hade en bred kunskap om skärgården. Vi hade en bra kontraktsgenomgång där vi fick allt förklarat som var lätt och tydlig.
Bra och förtroendegivande bemötande.
Vår förväntning var att processen skulle vara smidig och det var den och mäklaren var bra sin roll både utifrån rådgivning om pris och vid avtalsskrivande.
Väldigt professionell och trevlig i alla lägen! Ser till att hålla oss uppdaterade hela tiden om säljprocessen och svarar på frågor som ibland inte är relevanta för hennes uppdrag :)
Personligt, vänligt, professionellt!
Jag upplever bemötande från min mäklare är väldigt bra ringer direkt om det händer något. Jag har inga negativt att säja..
Allt har fungerat väldigt bra. Det vi reagerade på var att mäklaren pratade väldigt högt .
Allt har gått smidigt och bra utan nå krångel, Bemötandet av mäklaren var väldigt bra och hjälpsam och snabb på svar vid frågor, så kortfattat så måste jag säga att allt gått bättre än förväntat och jag är väldigt nöjd med allt och skulle rekommendera starkt!
Vi fick proffsigt bemötande, korrekt, trevligt och sakligt. Man förväntar sig att mäklaren vet exakt vad dom pratar om och det levde hon upp till 👍
Jag hade nog lite otydliga förväntningar,då det var 47 år sen jag senast köpte ett hus. men min upplevelse av våra kontakter och det utförda arbetet så långt, det är inte helt klart ännu ,är saklighet o respekt samt empati Betyg 9 av 10
Vänligt bemötandet. Svåsålt objekt men fastighetsbyrån ger aldrig upp.
Vi kan varmt rekommendera Fastighetsbyrån i Söderhamn.
Trevligt bemötande och fin vägledning genom processen vid vårt köp av fritidshus.
Väldigt trevligt bemötande och smidigt. Stort tack till Janne för hans tid när vi var där och tittade
Bra bemötande och mäklaren levde verkligen upp till våra förväntningar.
Blev bra bemött av personalen på fastighetsbyron. Trevlig mäklare som kunde sin sak, både på visning av villan och på mötet på kontoret
Vi blev mycket bra bemötta av mäklaren. Hon levde verkligen upp till alla förväntningar.
Louice tog sig inte bara tid och engagemang att visa oss två intressanta objekt utan gav oss även en guidad rundtur i området både med bil och till fots. Mycket nöjd och tacksam över fint bemötande och en snabb och lyckad affär. Kan varmt rekommendera Louice!
Professionella, pålästa och vänliga.
Mycket bra bra bemötande. Mail och telefonkontakt under hela processen. Snabb att svara på mina funderingar. Fotograferingen blev omgående. Glad, trevlig och professionell. Mycket nöjd.
Ett mycket trevligt bemötande, saklig och kunnig mäklare. Mycket nöjd.
Mycket bra bemötande av trevlig mäklare, Alltid bra information före och efter visningar, Grundlig information och genomgång av allt vid försäljning.
Det är tredje gången vi anlitar Fastighetsbyrån vid bostadsaffärer. Vi har blivit lika nöjda varje gång vår mäklare har gjort ett mycket gott arbete och har definitivt levt upp till våra förväntningar
Hjälpsamma och lyhörda. En mycket trevlig tjej Emelie som är snabb att svara då man vill ha kontakt.
Har varit på otaliga visningar i Söderhamns kommun och jag har alltid upplevt att samtliga mäklare och mäklarassistenter från just Fastighetbyrån befinner sig i framkant bland samtliga mäklare i Söderhamn med sitt trevliga, professionella och engagerade bemötande mot spekulanter. Som klient vid försäljning av fastighet känner man sig tryggt omhändertagen och kan lita på att Fastighetsbyrån arbetar med ens bästa i fokus. Min upplevelse är att man tänker på alla detaljer. Värdering, förberedelse av försäljningsprocessen, kontraktskrivning,...
Vi har fått bästa tänkbara hjälp och ett fantastiskt bemötande av mäklaren. Vi har bara goda referenser att ge till dem.
Tillmötesgående, trevlig och proffsig i sitt ämbete
Bra och proffsigt bemötande! Jag har inget att klaga på
Rak och tydlig kommunikation rakt igenom hela affären.
Bara bra och positivt. Vi har fått den info och hjälp som vi förväntat oss.
Trevligt bemötande och professionella mäklare
Mäklaren har ett glatt och positivt bemötande. Mäklaren levde upp till våra förväntningar. Höll oss informerade om spekulanter, resultatet av visningar, marknaden ... Kunnig Realistisk Återkopplar snabbt
allt var bra .väl bemött men procenten ni tog ut för försälningen var kraftig 45000 kr för en kåk på 100000 kr väl mycket tycker jag mvh lars
Trots en dålig start med en icke seriös kund så blev det bra till slut och vi är nöjda
Trevligt bemötande//alltid positiv Ger information håller kontakten ❤️❤️
Trevlig mäklare, som tog sig an mitt objekt med ett leende. Hon hittade många intresserade spekulanter, som tyvärr i dessa tider, sommaren 2023 inte vågade eller ville slå till och köpa min fasrighet. Mitt i kallaste vintern i januari 2024 hittades den rätta köparen.
Trevligt bemötande och och bra med information och tips.
Bra bemötande (ingenting är krångligt det fixar vi), trevlig, kunnig personal. När vi väl hade bestämt oss gick det enkelt och smidigt.
Mycket bra bemötande av mäklaren. Visa stor omsorg, ambitiös och engagerad. Mycket nöjd kund!
Bra och proffsigt bemötande....... .....
Med Emelie kan man känna sig trygg i sin affär! Hon är otroligt positiv, smidig och proffsig med en smittande energi. Jag rekommenderar henne alla dagar i veckan!
Proffsigt och trevligt bemötande av vår mäklare Emelie. Haft svar på de frågor vi ställde och gjorde nog det som gick för att få våran fastighet såld i dessa lite sämre tider på marknaden.
Emelie, mäklaren, var så proffsig, påläst och inspirerande. Och helt neutral vilket borde vara självklart men inte alltid är fallet hos mäklare. Kändes tryggt att göra affär med hennes stöd.
Dålig kommunikation, ringer inte upp
Mycket trevlig, kunnig och proffsig
Vi fick bra återkoppling på våra frågor och bra stöd i budgivningen. Vår förväntning var att processen skulle ha gått snabbare, men det var inget problem för oss. Upplevelsen var positiv med trevligt bemötande och bra process.
Kunniga och tillmötesgående. Mycket nöjd!
Professionellt, positivt och vänligt bemötande. Vi har fått all den information man behöver för att tryggt kunna sälja sitt hus på bästa sätt. Känns oxå betryggande att man får hjälp med de skattetekniska åtgärder som inträder vid försäljningen av huset.
Mycket trevlig och kunnig mäklare samt smidigt med allt papper och information