Christopher Olsen

Christopher Olsen

Christopher Olsen är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Christopher Olsen har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Christopher Olsen har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.7. Christopher Olsen har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

24 omdömen om Christopher Olsen

Sedan starten hos Reco 2023
Zacharias G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Olsen en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Maria

Christopher gav ett varmt men professionellt välkomnande vid visning. Det blev en snabb affär där Christopher å säljarens vägnar bekräftade att mitt bud var accepterat under samma kväll. Ett smidigt möte morgonen därpå, med tydlig och noggrann genomgång av kontrakt säkerställde att jag kände mig trygg. Överlag är Christopher en utmärkt säljare och jag som köpare rekommenderar honom starkt.

Erica C
Sofia

Välinformerad, hjälpsam och kunnig. Trygg och mycker proffesionell. Bra från start till avslut hela affären igenom och vi är väldigt nöjda. Personligt bemötande med hög nivå av kunskap.

Fredrik S
Sofia

Lugn, trygg, trevlig, seriös och ordning på administrationen

Axel Erik P
Skrev om Christopher Olsen en del av Fastighetsbyrån Södermalm

Vi sålde vår lägenhet med Christopher och han överträffade våra förväntningar. Vi uppskattade även hans proaktiva sätt att ständigt hålla oss uppdaterade med vad som skedde.

Peter B
Katarina

Kunnig och engagerad samt aktiv för att hålla oss informerade genom hela processen.

Unni L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Olsen en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Mycket engagerad med god kommunikation! Pålitlig. Kändes tryggt!

Katja W
Högalid

Mäklarkontakten funkade bra från första stund, Christopher var väldigt lyhörd över våra tankar och funderingar och gav oss bra råd i hur vi skulle göra kring försäljningen. Våra förväntningar var kanske väldigt höga men han följde och stöttade våra idéer och vi fick ett avslut över förväntan, väldigt snabbt och smidigt. Att kontakta varandra var väldigt enkelt, både via samtal och sms, så vi kände oss både uppmärksammade och förstådda kring våra behov. Väldigt nöjda med Christophers insats och hans bemötande.

Bryan C
Sofia

A very clear and open process which was very profeesional. Christopher is a lovely guy so overall we are very happy! Bryan

Anna H
Skrev om Christopher Olsen en del av Fastighetsbyrån Södermalm

Christopher var i min lägenhet för att värdera den inför en bodelning. När han gick sa han att skulle gå hem och räkna och fundera och sedan återkomma. Trots tre till fyra påminnelse både till honom samt en av hans kolleger hörde han inte av sig förrän över en månad senare. Hans värdering innehöll då endast en siffra, ingen motivering kring hur han hade funderat. I hans bifogade mail stod det att jag kunde återkomma vid frågor. Det gjorde jag, men trots att jag har påmint två gånger har han ännu inte svarat. Det har...

Philip S
Katarina

Väldigt lätt att ha att göra med och och rak i kommunikationen. En av de bästa mäklarna vi stötte på i jakten på lägenhet (och som vi dessutom köpte av). Rekommenderas varmt!