Mest engagerade och varma mäklaren!!
Pia-Lotta Svensson
Pia-Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Pia-Lotta Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Pia-Lotta Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 273 omdömen med ett betyg på 4.8. Pia-Lotta Svensson har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
273 omdömen om Pia-Lotta Svensson
Tack Nadia för att ni gav mig förtroendet och vågade lita på mina råd. Det är jag väldigt tacksam för. Varma hälsningar Pia-Lotta
Jag har haft nöjet att arbeta med Pia-Lotta flera gånger och hon är utan tvekan den bästa mäklaren i Hornstull. Hennes professionalism, kunskap om området och engagemang är oslagbara. Om jag någon gång skulle sälja en större lägenhet i området skulle jag 10 av 10 gånger välja Pia-Lotta :)
Tack för de fina orden! Jag blir alltid otroligt glad när mina kunder väljer att anlita mig fler gånger, det är ett betyg som värmer. Massor med lycka till i framtiden. Hälsningar Pia-Lotta
Serviceminded och glad. En fröjd att ha att göra med. Stöttning hela vägen i både försäljning och köp.
Tack Elinor! Det har varit så härligt att få arbeta med dig och din fina lägenhet :) Hälsningar Pia-Lotta
Effektiv, kunnig och proffesionell. Rekommenderas.
Tack för din rekommendation! Jag är glad och tacksam att du har uppskattat mitt arbete. Varma hälsningar Pia-Lotta
Pia-Lotta var väldigt påläst, tillgänglig, trevlig och trygg som mäklare vilket gjorde min köparupplevelse mycket behaglig. Jag är supernöjd!
Tack för din fina rekommendation! Jag är övertygad om att du kommer att trivas jättebra i din nya lägenhet. Varma hälsningar Pia-Lotta
Vi tyckte Pia-Lotta var proffsig och hon var snabb på att svara. Vi hade en bra kontakt och budgivningen gick mycket smidigt. Det var tydligt att hon ville få till en bra affär för alla parter. Vi rekommenderar!
Tack för den fina rekommendationen! Jag hoppas att ni kommer att trivas i er nya lägenhet. Hälsningar Pia-Lotta
Jag har redan svarat Har varit mycket nöjd Fått den information jag velat Sen finns det väl alltid något jag känner inför min försäljning Då har det varit från den Mäklaren Bjudits Raka motsatsen Tyvärr Vänligen Gunilla Conrah
Trevligt, proffesionellt bemötande.Omgående information om utvecklingen.
Tack för den fina rekommendationen! Och grattis till er nya lägenhet - jag är övertygad om att du kommer att stormtrivas. Hälsningar Pia-Lotta
Pia-Lotta är mycket kompetent och kunnig. Dessutom är hon mycket trevlig och hjälpsam. Vi visste det och det var därför vi anlitade henne.
Tack för er fina rekommendation! Varma hälsningar Pia-Lotta
Proffsig och sympatiskt. Mvh Väldigt nöjd köpare av lägenhet via Pia-Lotta
Massor med grattis till er fina nya lägenhet! Jag är övertygad om att ni kommer stormtrivas :). Hälsningar Pia-Lotta