Sainabou Jeng

Sainabou Jeng

Sainabou Jeng är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Sainabou Jeng har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Sainabou Jeng har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.9. Sainabou Jeng har haft 24 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

103 omdömen om Sainabou Jeng

Sedan starten hos Reco 2023
Ann-Sofie H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Jättetrevlig, glad och så hjälpsam! Bästa mäklaren jag träffat på! Så serviceminded! Tack för all hjälp! Supernöjd med Sainabou!

Anna D
Maria

Jag är mycket nöjd med Sainabou, mycket professionell och kunnig, också alltid tagit sig tid och svarat på alla mina frågor. Återkopplat och hållt mig uppdaterad under hela processen. Upplever att hon verkligen bryr sig om både säljare och köparna, rekommenderar henne varmt!

Emma E
Mariatorget

Sainabou överträffade alla våra förväntningar både när det gäller kontakt, uppföljning och framförallt slutpris på vår bostad. Hon har även varit ett stort stöd i jakten på vår nästa bostad och gett ärliga råd. Rekommenderas varmt.

Nicolina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Otroligt kompetent, professionell och trevlig mäklare.

Ester E
Skrev om Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm

Sainabou hjälpte oss sälja vår lägenhet och var också ett väldigt värdefullt bollplank när vi köpte vårt hus. Hon är proffsig, påläst och strategisk - och dessutom trevlig och lätt att samarbeta med. Vi rekommenderar henne varmt!

Ofelia W
Mariatorget

Väldigt proffsig och påläst. Kunde svara på alla frågor och det Seinabou inte kunde svara på direkt kollade hon snabbt upp

Filip S
Mariatorget

Fantastisk mäklare! Mycket hjälpsam, proffsig och engagerad. Gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Ida L
Hornstull

Fantastisk mäklare! Trevlig, tydlig, förtroendeingivande och sprudlande glad!

Jessica A
Sofia

Sainabou Jeng hjälpte oss otroligt mycket genom hela processen med att sälja vår lägenhet. Samtidigt som hon fungerade som ett bollplank vid vårt nya köp och hjälpte oss med relevant data. Sainabou är otroligt professionell och gör det extra för att vi ska få den bästa upplevelsen. Hon gav exceptionell support under försäljningen både för säljare men även köpare. Hon har varit väldigt tillgänglig samt informativ som har både hjälpt och lugnat oss under försäljningens gång. Både min man och jag kan starkt rekommendera Sainabou,...

Hermine Chatrin N
Katarina

Kan till fullo rekommendera Sainabou! Otroligt proffisionell mäklare! Hon vägledde oss tryggt genom försäljningen.