Sainabou Jeng

Sainabou Jeng

Sainabou Jeng är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Sainabou Jeng har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Sainabou Jeng har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.9. Sainabou Jeng har haft 23 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

89 omdömen om Sainabou Jeng

Sedan starten hos Reco 2022
Eva F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Högsta betyg! Lyssnar och argumenterar för och emot, allt för säljarens bästa. Alltid tillgänglig och ett lugn och tryggt bemötande. Är så nöjd med Sainabou och kan varmt rekommendera henne

Mikael H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Trevligt och professionellt bemötande!

Ida I
Maria

Otroligt smidig, löste svar på våra frågor och gjorde processen till en väldigt trygg och positiv upplevelse.

Kristina H
Maria

Hela vägen genom processen har Sainabou varit lugn, analytisk, insatt, korrekt och vänlig. Hon har även ingett förtroende vad gäller marknad och bedömningar kring pris och val av strategi. Dessutom har hon varit en sympatisk person som jag med trygghet lämnat över hela denna stora affär till. Rekommenderar Sainabou i alla avseenden.

Matilda V
Sofia

Sainabou var otroligt påläst, proffsig och trevlig från första värdering till avtalsskrivning. Hon hanterade min försäljning med fullmakt och krångliga omständigheter hur bra som helst. Rekommenderar varmt!

Elsa J
Hornstull

Om du får chansen att ha Sainabou som mäklare kan du verkligen kalla dig lyckligt lottad. Jag har aldrig tidigare mött en så professionell, men samtidigt personlig mäklare som brinner så starkt för sitt jobb. Hon är både erfaren och passionerad, och dessutom en otrolig lyssnare. Från första stund till sista var hon noggrann, tydlig och tog alltid hänsyn till både köparens och säljarens önskemål. Utöver det är hon exceptionellt bra på att förklara processen. Med egna exempel och fascinerande historier klargjorde hon varje...

Lotta N
Hornstull

Sainabou är väldigt professionell tydlig och vi känner oss mycket trygga med henne som mäklare.

Jan W

Alldeles utmärkt! Kan varmt rekommenderas. MVH Jan Wärngren

Ulla W
Hornstull

Väldigt trevlig och tillmötesgående, och bra tips hur man fixar lgh för försäljning. På det hela taget är vi väldigt nöjda

Per Olof Conny N
Hornstull

Ger ett mycket proffsigt intryck Och trevligt Vi är mkt imponerade och nöjda