Felipe Osorio Åström

Felipe Osorio Åström

Felipe Osorio Åström är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Felipe Osorio Åström har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Felipe Osorio Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 5.0. Felipe Osorio Åström har haft 50 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

261 omdömen om Felipe Osorio Åström

Sedan starten hos Reco 2021
Amin Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Mariaberget

Vi har köpt och sålt flera objekt genom åren och samarbetat med många mäklare, men Felipe tillhör den absoluta toppen inom mäklaryrket – han är verkligen en av de bästa. Som person är han fenomenal: lyhörd, informativ, trygg och rak. Han är en person man verkligen bör lyssna på när det gäller köp eller försäljning av bostad. Vi rekommenderar Felipe varmt och utan tvekan!

Mikael J
Katarina

Engagerad, kunnig och mycket trevlig. Tack för att du hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet.

Marie Z
Mariaberget

Vi blev bemötta av Felipe på ett fantastiskt sätt. Hans professionella, varma och genuina bemötande gjorde att vi direkt kände oss trygga. Felipe var inte bara lyhörd för våra behov, utan även otroligt engagerad och hjälpsam i varje steg av processen. Han fick oss att känna oss prioriterade och väl omhändertagna. Vi hade höga förväntningar på Felipes kunskap, engagemang och förmåga att hantera försäljningen effektivt – och han överträffade dem med råge! Hans djupa insikt i marknaden och hans strategiska tänkande gav oss...

Jeannette D

Fantastisk! Lyhörd, lugn, kunnig , informativ

Lars L
Maria

Mycket tillmötesgående, bra i sin kommunikation, upplevs som trovärdig och mån om mitt behov i såväl den aktuella situationen och för framtiden.

Anna M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Högalid

Ytterst professionell, kunnig, tillgänglig, hjälpsam och trevlig! Jag köpte min lägenhet via Felipe och kände mig fullständigt trygg genom processen, som dessutom gick mycket enkelt och smidigt. Jag rekommenderar honom varmt.

Eric S
Maria

Proffsig och oerhört trevlig! Tog oss igenom köpprocessen utan problem och mötte säljaren och våra behov på ett pedagogiskt, ödmjukt och tydligt sätt.

Filippa L
Hornstull

Försäljningen blev över förväntan, hela processen var smidig och snabb från start till avslut. Felipe var otroligt tillmötesgående, alltid tillgänglig och vi kände under hela processens gång en stark tillit till honom. Kan varmt rekommendera!

Ida O
Maria

Enkel och empatisk från start till mål!

Ylva E
Högalid

Hög tillgänglighet, en tydlig strategi och stilren annons gav ett resultat över förväntan! Tack Felipe för en smidig och välskött affär från början till slut!