Vi vill varmt rekommendera Sofia som mäklare. Utan hennes kontaktnät hade vi aldrig hittat vår drömbostad! Efter att ha försökt med flera andra mäklare utan framgång, var det Sofias engagemang som slutligen gav resultat. Tack vare hennes nätverk hittade vi en lägenhet som perfekt matchade våra önskemål. Sofia gick verkligen långt utöver det vanliga för att förstå exakt vad vi sökte och arbetade sedan för att hitta den rätta bostaden åt oss. Medan andra mäklare visade standardobjekt, tog Sofia sig tid att verkligen...
Sofia Ekander
Sofia Ekander är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Sofia Ekander har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Sofia Ekander har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 459 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Ekander har haft 67 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
459 omdömen om Sofia Ekander
Vi är jättenöjda med vårt lägenhetsköp och vill varmt rekommendera Sofia som mäklare. Hon var otroligt proffsig och hade en tydlig och transparent kommunikation genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och gjorde hela affären både enkel och trygg. 5 stjärnor utan tvekan!
Superproffsig men också personlig och gjorde processen väldigt smidig. Kan vart rekommendera Sofia!
Sofia var proffsig, snabb på att svara på frågor och hade härlig energi!
Alltid tillgänglig, glad, inlyssnande, entusiastisk och positiv. Väldigt nöjd med samarbetet genom hela affären och att vi fick ett utfall som blev klart högre än våra förväntningar.
Lätt att förstå och ha som mäklare . Inget krångel ,bra tips. Snabbt och bra handhavande i stort.
Sofia var superproffsig och gjorde ett enormt bra jobb vid försäljningen av vår lägenhet. Rekommenderar varmt!
Väldigt trevlig och kompetent
Sofia är proffsig, tydlig, gullig och peppande. Ger precis de råden och vägledning man behöver när man ska sälja och köpa lägenhet. Känns tryggt och blir toppen.
Sofia är både trevlig och proffsig. Det är en ynnest att få samarbeta med henne!