Engagerad, tydlig och lugn. Guidade såväl köpare som säljare på ett professionellt sätt genom affären.
Tina Månsson
Tina Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Tina Månsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Tina Månsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Tina Månsson har haft 19 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-03
25 omdömen om Tina Månsson
Tina var proffsig och otroligt trevlig i sitt bemötande med oss som köpare. Hela processen var enkel från början till start, och det var inget som inte kändes bra. Tina är en toppenmäklare!
Fantastisk mäklare – trygg, engagerad och genuin! Att sälja vår bostad har varit en större process, och jag är så tacksam över att ha haft Tina vid min sida genom hela resan. Redan från första mötet utstrålade hon en glädje och en allmän positiv energi som gjorde att jag kände mig trygg. Hennes engagemang och nyfikenhet märktes tydligt. Hon tog sig verkligen tid att förstå mina/våra behov och förutsättningar. Det som verkligen särskiljer Tina är hennes kombination av kunnighet och lugn. Hon behöver inte överrösta...
Tina är helt fantastisk! Hon sålde inte bara vår lägenhet till toppen pris, utan gick verkligen above and beyond för att göra processen smidig och trygg för oss. Hennes professionalism, engagemang och genuina omtanke gör henne till en mäklare i absolut toppklass. Vi är otroligt tacksamma och kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja!
Tack för denna fina rekommendation! Har varit fantastiskt att jobba med er och er fina lägenhet! Tusen tack igen, Tina
Förtroendeingivande, flexibel och alltid tillgänglig!
Tina är mycket vänlig och proffsig! Pålitlig och grundlig i sitt arbete och hjälpsam i alla funderingar man kan ha i samband med att köpa och sälja bostad. Jag rekommenderar henne varmt!
Tack Josefin för din fina rekommendation och ett fint samarbete! Varma hälsningar Tina
Tina är en fantastisk mäklare som på ett professionellt och lyhört sätt möjliggjorde och bistod under lägenhetsköpet! Riktig stjärna!
Trevligt och bra bemötande som levde upp till mina förväntningar
Jag blev bemött på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Tina var tydlig i kommunikationen och tillgänglig när jag hade frågor eller funderingar. Jag förväntade mig en engagerad och kunnig mäklare som kunde ge bra rådgivning och göra processen smidig. Tina levde upp till mina förväntningar genom att hålla mig uppdaterad och guida mig genom processen. Sammantaget var min upplevelse positiv. Försäljningen hanterades effektivt, och jag är nöjd med resultatet.
Trevligt bemötande, snabba svar, tog sig tid på helg och under sjukledighet