En supertrevlig och kompetent mäklare
Tina Månsson
Tina Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Tina Månsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Tina Månsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.9. Tina Månsson har haft 9 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2024-10
13 omdömen om Tina Månsson
Vid första möte med mäklaren Tina kände jag en lugn, trevlig, målinriktad och lyhörd person. Valde Tina direkt utan att kontakta andra mäklare, gick på min magkänsla. Tina är professionell, lättsam och tillgänglig hela tiden samt lätt att kommunicera med. Rekommenderar Tina stakt att anlita som mäklare.
Tack Virpi för din fina rekommendation! Så glad över att du är nöjd! Varma hälsningar Tina
Efter att ha varit i kontakt med flera mäklare så var det till slut Tina som jag kände förtroende för. Under hela processen har det känts jättebra och Tina har varit både professionell, transparent, lyhörd, tillgänglig och lätt att kommunicera med. En otroligt trevlig person och en väldigt bra mäklare. Jag rekommenderar Tina till alla som letar!
Tack för din fina rekommendation Cecilia! Varma hälsningar Tina
Tina har gett mig en otrolig upplevelse, så hjälpsam och trevlig. Det har känts så tryggt att köpa min första lägenhet med Tinas hjälp! Kan varmt rekommendera.
Tack för den fina rekommendationen Allis! Jag hoppas att du kommer trivas i din nya lägenhet. Hälsningar Tina
Hjälpsam och informativ, hjälpte till med alla steg för att det skulle bli en smidig affär.
Tack för den fina rekommendationen! Grattis till din nya lägenhet - jag är övertygad om att du kommer att stormtrivas. Hälsningar Tina
Fantastiskt kunnig och trevlig mäklare som gjorde sitt yttersta för en lyckad bostadsaffär! Tusen tack för all hjälp!
Tack för din fina rekommendation! Varma hälsningar Tina
Tina är mycket social och har en behaglig personlighet. Hon är kunnig, professionell och driven/energisk men ändå sansad, ödmjuk och respektfull. Det märks att hon älskar sitt arbete och gör allt för ett lyckat resultat. Hon har mitt fulla förtroende och jag kan därför starkt rekommendera henne. 🏆
Tack för din fina rekommendation Karin! Det har varit så härligt att få arbeta med dig och din fina lägenhet :) Hälsningar Tina
Jag upplevde Tina som engagerad och påläst på objektet. Vi hade ju förväntningar att det skulle bli en budgivning men det blev det inte, vad det beror på vet vi inte. Jag tycker som sagt att Tina var trevlig positiv och engagerad
Super-mäklare! Kunnig, lyhörd, lugn och positiv genom hela processen att sälja min lägenhet.
Tack för det fina omdömet Britta! Varma hälsningar Tina
Trevlig och proffsig, snabb återkoppling och bra kunskap om fastighet samt lägenheten, samt tydlig och bra vid kontraktsskrivning och gjort allt man förväntar sig och lite till!
Massor med grattis till din fina nya lägenhet! Jag är övertygad om att du kommer stormtrivas :). Hälsningar Tina